Kako da iz moba ubacim na računalo, nigdje da nađem šta sam rekao na diktafon. Kako da nađem i skojim programom?????????![]()
Kako da iz moba ubacim na računalo, nigdje da nađem šta sam rekao na diktafon. Kako da nađem i skojim programom?????????![]()
Oppo R7 user....
Princ
Uopće ne kužim što hoćeš napraviti?? Jel misliš diktafon kao javu izvući iz mobitela ili pak snimljeni sadržaj spremiti na komp?
e da i mene to zanima, gde je file koji snimim pomocu voice recordera, i da li je moguce izvuc taj file iz mob?
mora se nalaziti u /a/mobile/audio
a pod kojim imenom? pomocu p2kTools-a nemogu pronaci!
Izvuči iz moba i spremiti na komp!!!!!Ne nađem nikdje kde je kad ga spojim sa P2kToolsIzvorno postao GoGs
Oppo R7 user....
Princ
Princ3- Fajl koji trazis je u a/mobile/audio/vavr. Tu ima mnostvo drugih fajlova koji zauzimaju po 1 kb, a tvoj snimak nosi extenziju va i zauzima mnogo vise od 1 kb. Snimak mozes napraviti i preko mms-a, a nalazi se u a/mobile/mms sa extenzijom drf. Ali mi nije jasno zasto hoces da prebacis snimak na komp kad ne moze da se konvertuje i preslusa na kompu,niti mozes da ga kasnije prebacis na mobilni jer ga on nece prepoznati.![]()
Hoču ga konvertirati da ga mogu slušati na kompu. Jer u istinu nema programa skojim bi se moglo to učiniti??? Pa probaču nešto nači!!!! Jer onda ne znam zašto diktafon na mobu?????Izvorno postao popac86
Oppo R7 user....
Princ
Bookmarks