Uopće ne kužim što hoćeš napraviti?? Jel misliš diktafon kao javu izvući iz mobitela ili pak snimljeni sadržaj spremiti na komp?
Kako da iz moba ubacim na računalo, nigdje da nađem šta sam rekao na diktafon. Kako da nađem i skojim programom?????????![]()
Oppo R7 user....
Princ
Uopće ne kužim što hoćeš napraviti?? Jel misliš diktafon kao javu izvući iz mobitela ili pak snimljeni sadržaj spremiti na komp?
e da i mene to zanima, gde je file koji snimim pomocu voice recordera, i da li je moguce izvuc taj file iz mob?
mora se nalaziti u /a/mobile/audio
a pod kojim imenom? pomocu p2kTools-a nemogu pronaci!
Izvuči iz moba i spremiti na komp!!!!!Ne nađem nikdje kde je kad ga spojim sa P2kToolsIzvorno postao GoGs
Oppo R7 user....
Princ
Princ3- Fajl koji trazis je u a/mobile/audio/vavr. Tu ima mnostvo drugih fajlova koji zauzimaju po 1 kb, a tvoj snimak nosi extenziju va i zauzima mnogo vise od 1 kb. Snimak mozes napraviti i preko mms-a, a nalazi se u a/mobile/mms sa extenzijom drf. Ali mi nije jasno zasto hoces da prebacis snimak na komp kad ne moze da se konvertuje i preslusa na kompu,niti mozes da ga kasnije prebacis na mobilni jer ga on nece prepoznati.![]()
Hoču ga konvertirati da ga mogu slušati na kompu. Jer u istinu nema programa skojim bi se moglo to učiniti??? Pa probaču nešto nači!!!! Jer onda ne znam zašto diktafon na mobu?????Izvorno postao popac86
Oppo R7 user....
Princ
Bookmarks