ako ti ga je nod32 našao onda samo stavi kvačicu na copy to quarantine
i to je to
trebalo bi raditi
Imam veliki problem, imam gadnog trojanca na kompu. Našao ga je nod32 i ne može ga obrisati. ne sjećam se kako se zove grr (glup sam što nisam zapisao) Mislim da je učinak tog trojanca sljedeće: Kada odete na nekakvu stranicu i kliknete na nekakav java program npr. na vipu kada želite vidjeti 3d prikaz mobitela, kao da se monitor ugasi, zacrni se samo se miš vidi, inače ne zablokira već sve se odvija normalno samo nema slike. Moram resetirati računalo da bi se sve vratilo u normalu.
Pa ako ima netko iskustva s ovim virusom neka mi pomogne![]()
HVALA!!!
Seriously?
ako ti ga je nod32 našao onda samo stavi kvačicu na copy to quarantine
i to je to
trebalo bi raditi
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
pokušaj sa ovim
EDIT:serial number
S/N: user: iranianpep.com
s/n: 00725521486-210456327
Ništa od toga ista stvar, skužio sam da je problem u javiIzvorno postao sipe
No kada je idem deinstalirati i kada dođe na kraj opet se pojavi crni ekran
resetirao i tada ga nije bilo
no kada ga ponovno instaliram ista priča. za poludit ako ima tko neku ideju molim POMOĆ ne da mi se radi toga reinstalirati Windoze...
Hvala
Seriously?
jel ti se restarta na svim stranicama?
pokušaj s ovim
Skeniraj ponovno sa nodom32, zapiši kako se zove file koji je zaražen(ako si ga stavio u quarantine onda ti je tamo), onda ako ga neće pobrisat otvori task manager i pogledaj jeli možda već pokrenut ako je makni ga i onda eš ga uspijet pobrisat a ako nije onda ga nađi preko searcha i obriši ga. Ako to ne uspije probaj sa ewidom
Ma ako se radi o samo par fileova...najbolje rucno!
Startaj NOD da ti skenira i kako ti nadje zarazeni file obrisi ga rucno iz Win Commandera ili Win Explorera!
Jedino sto ovo ne pali ako virus ima negdje aktivni dio koji nakon svakoga startanja kompa ponovno "nakoti" isti file na istu lokaciju...e tu smo onda vec na kopanju po reg.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Nije mi našao ništa, nisam zaražen nego opet ista stvar crni ekran kada pokušavam gledati 3d prikaz mobitela na vip straniciIzvorno postao Bimbi
izgleda da ću ja rušit windowse ako nitko nema još što za dodati. Problem je u javi sigurno samo kakav??? koristim MF
Seriously?
A kaj ti se to pojavljuje samo na VIP-ovoj stranici ili si imaš još negdje problema s tim?
Bom Chicka WahWah
Ovaj problem se javlja i na drugim stranicama ne bih znao reći na kojima zaboravio sam, evo par puta mi se dogodilo na serials.wsIzvorno postao PhytoSculpt
Seriously?
jesi pokušao s ovim
možda si kopao po registryu
Ma ništa od toga neće pa neće, rušim sistem nema veze imam 2 particije pa nije bed, a i želim malo friškosti sistema prije blagdana.Izvorno postao sipe
Pozdrav svima, hvala na pomoći i ovaj forum je
![]()
Seriously?
Samo da velim da sam zrušio windoze i ponovno ih zaljepiosada sve radi, štoviše bolje nego prije
![]()
Seriously?
Bookmarks