ubaci cd sa windowsima, upali komp odi u bios (tipka delete), namjesti da se dize sa cd-roma, izadji sa sejvanim postavkama, dic ce se instalacija windowsa, prati sve kako pise...
Koji je postupak formatiranja? (neznam kako) Radi se o novom hard disku s novim kablom s spajanje.
ubaci cd sa windowsima, upali komp odi u bios (tipka delete), namjesti da se dize sa cd-roma, izadji sa sejvanim postavkama, dic ce se instalacija windowsa, prati sve kako pise...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
daj preciziraj da li zelis formatirat disk ili formatirat disk i instalirat windowse ako zelis ovo drugo onda ti je miha dobro odgovorio.ako ti je operativni sustav na drugom disku a zelis da ti je ovo sam za podatke onda je drugi postupak iz windowsa
DUKE II CMGSN
koji miha?
ma oce on stavit windowse gore to je novi tek kupljeni hard, tako sam zakljucio iz njegove recenice.
btw pretpostavljam da na ovo 'novi kabel' mislis na sata kabel. dobio si snjime disketu sa sata driverima to ces morat isto
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
moj zakljucak je drugaciji ako vec ima komp a valjda ga ima jer je na forumu i uzeo jos jedan hard zasto bi rusio stare windoze samo neka ga formatira
DUKE II CMGSN
Moram samo formatirat novi disk koji je korište ali je na žalost pun virusa, i šteka. Nisam dobio diskete za hard. To je novi sa sata kablovima.
Zelim formatirati C disk na kojemu imam samo Windowse i neke ne vazne programe. Ali ovaj postupak nazalost ne ide.
kako ne ide?onda uzimi disketu od windowsa 98 i formatiraj ga,lako ces poslije da formatiras jos jednom u ntfs iz fts.Samo nemoj zaboravit da ti u biosu mora biti da boota sa floopy-a
Bookmarks