neznam dal se to tako zove, ali netko ce me ispravit ak nije. imam problem s diskom.mijenjao sam maticnu, posto nisam imao kuciste komp mi je bio na stolu i sve je normalno radio. kad sam nabavil kuciste, stavil sve unutra windowsi se nece dici. ocita disk, ali pise invalid system disk, replace the disk and press any key. hocu ga formatirat pomocu 6 disketa za xp, i dode do 6 diskete i tad se restarta. idem formatirat na 98. pomocu diskete ne ide, pa ga uspijem dic sa cd-a,ali ga nisam usio formatirat. kod instalacije se restarta pun k... puta. napokon sve dignem i radi. tad hocu drivere i to sve i nista. hocu stavit xp, samo upgrade, ali nece, zapravo pocne i onda opet restarta cijelo vrijeme. moj zakljucak; krepao disk! lako za disk. gore mi bilo podataka unatrag 8 god, kaj se tice svega i svacega. Pitanje: dal se mogu ti podaci kako vratiti natrag?bile su dvije particije, a sad je samo jedna. znaci postojili kakva sansa da vratim samo te podatke natrag, ili ga mogu odmah bacit? ili mozda nije disk gotov? dajte mi recite, jel imao ko takav slucaj. ako nisam jasan recite, probat cu jos detaljnije objasnit sve.

Odgovori uz citat
Bookmarks