meni se to isto događa!!!!!!!!!![]()
![]()
Imam problemčić kod jedne N6600, ne prihvaća uopće kodove za Simpu, ni provjeru računa (*100#), ni nadoplatu(*123*14znamenk#), ništa.Jednostavno napiše. Zahtjev nije potpun!
Ne kužim u čem je štos, ali kad nazovemo 0981523 sve normalno nadoplaćuje i kaže stanje računa!![]()
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
meni se to isto događa!!!!!!!!!![]()
![]()
a zašto imate search?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
meni se to isto događalo na staroj kartici stavim drugu radi opet stavim staru i opet ne radi. možda zato jer je stariji SIM
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Pa zar nitko nije skužio zašto se to dešava na 6600, pa toliko je dimnjačara na forumu a samo ih malo dobro krpa peći :-)![]()
Zadnji uredio Chessmaster : 15-11-2005 u 23:19
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
btw. imam novu t-mobile karticu
tak i meni od sestre ne radi a moja radi onda zajeb buraz
ja također imam problem,nemogu vidjet stanje na tačunu sa kodom *101# kada je na 3g,ali kada vratim na gsm stvar radi.
3g??????? wtf je to????
treća generacija mobitela da tako kažemIzvorno postao pimp6600
ako su ovi do sada koristili GPRS za prijenos podataka itd. ova treća to radi preko UMTS-a gdje su mogući i videoprijenosi tjekom razgovora i ostale napredne usluge
-evo nekak ovak po naški![]()
tnx care![]()
Bookmarks