U zadnje vrijeme, otprilike kada je i krenula akcija telefoniranja za 0 kuna dešavaju se kojekakve čudne stvari sa mobitelima. Da ne idem sada u detalje i opet se živciram, zanimljivo je kako kada pokušavaš ostvariti poziv od 0 kuna odmah dobiješ automat koji te obavijesti da nemaš para na računu, a pozivani broj da bi dobio moraš se postaviti na trepavice, a kada ga i uspiješ ostvariti većinu vremena je kvaliteta veze očajna!!! I to na kartici koju su mi dali kako bih testirao vezu, da li s tim oni planiraj privući nove korisnike?!?!!
Neki dan sam imao problema i sa pozivima cronet <-> vipnet na naćin da mi je razina signala skakala od 1 do 4 crtice bez da sam i pomaknuo telefon.
Kada čujem najkvalitetnija mreža u hrv. po nezavisnim testiranjima dođe mi slabo. Ostavljam mogućnost da je problem u sva 3 mobilna telefona na kojima sam to primijetio, no isto tako i vrlo nevjerojatno...
p.s. Znam da će netko napisati da nisu računali da smo džiberski narod i da će svi telefonirati kao blesavi za 0 kuna i da će im mreža biti preopterećena, no iskreno to nije moj problem, o tome su mogli i prije razmišljati. Ako si već nekoga postavio za vip frienda, nemreš uspostaviti normalan poziv sve i da ga želiš platiti....
Kakva su vaša iskustva?

Odgovori uz citat
na minutu i par puta na Novu godinu ili Božić. Ostalo,bez problema.

Bookmarks