O Vipu sve najbolje. U 5 godina,koliko sam korisnik mislim da na prste jedne ruke mogu nabrojati neuspješne pozive. Za vrijeme nedavnog prometnog kolapsa u gradu,sinoć oko 00.30na minutu i par puta na Novu godinu ili Božić. Ostalo,bez problema.
U zadnje vrijeme, otprilike kada je i krenula akcija telefoniranja za 0 kuna dešavaju se kojekakve čudne stvari sa mobitelima. Da ne idem sada u detalje i opet se živciram, zanimljivo je kako kada pokušavaš ostvariti poziv od 0 kuna odmah dobiješ automat koji te obavijesti da nemaš para na računu, a pozivani broj da bi dobio moraš se postaviti na trepavice, a kada ga i uspiješ ostvariti većinu vremena je kvaliteta veze očajna!!! I to na kartici koju su mi dali kako bih testirao vezu, da li s tim oni planiraj privući nove korisnike?!?!!
Neki dan sam imao problema i sa pozivima cronet <-> vipnet na naćin da mi je razina signala skakala od 1 do 4 crtice bez da sam i pomaknuo telefon.
Kada čujem najkvalitetnija mreža u hrv. po nezavisnim testiranjima dođe mi slabo. Ostavljam mogućnost da je problem u sva 3 mobilna telefona na kojima sam to primijetio, no isto tako i vrlo nevjerojatno...
p.s. Znam da će netko napisati da nisu računali da smo džiberski narod i da će svi telefonirati kao blesavi za 0 kuna i da će im mreža biti preopterećena, no iskreno to nije moj problem, o tome su mogli i prije razmišljati. Ako si već nekoga postavio za vip frienda, nemreš uspostaviti normalan poziv sve i da ga želiš platiti....
Kakva su vaša iskustva?
O Vipu sve najbolje. U 5 godina,koliko sam korisnik mislim da na prste jedne ruke mogu nabrojati neuspješne pozive. Za vrijeme nedavnog prometnog kolapsa u gradu,sinoć oko 00.30na minutu i par puta na Novu godinu ili Božić. Ostalo,bez problema.
Koliko telefoniraš prosječno? Ja imam cca 20 minuta razgovora dnevno i ovo definitivno nije jedini put da imam problema sa mrežom...
Sad,s ovo tarifom 0 oko sat vremena dnevno.Inače oko 10 minuta,kako kad.
U odnosu na ostale mreže,VIP mi se i dalje čini kao najbolja mreža u Hrvatskoj. Za ove probleme koje spominješ neznam,ali rijetko kad čujem da se netko žali na VIP.
ja sam cesto imao po 2 sim kartice->cronet i vip. cronet kao primarna i nikad nisam imao probema u zadnjih 5godina, dok vip (ciji sam sim gubio 4-5puta u 5 godina) i sada odnedavno opet smao na VIP-u, mislim da je to sve isti vrag. mogu pricat bez problema sat i pol ili pak 3 minute, svaki put ce mi uspostavit poziv, pa tako i dolazni. dakleza VIP
e nemozes sat i pol na vipu pricati, jer se nakon jednog sata automatski prekida veza![]()
ja stvarno nisam imao nikakvih problema, pricam cak i prepuno (sigurno najmanje 30 min. dnevno odlaznih poziva, a isto kao i dolaznih)...
Hmm, kaj nitko nema sličnih problema?
@coma možeš pričat više od sat vremena, to je provjereno jer ja više manje svaki dan imam po 2-3 sata razgovora od čeka je sat i pol ili koji put više u komadu i nikada mi se nije prekinula veza kako ti kažeš. Evo malo prije visio na mobu 1h i 45min u komadu, jest da mi je skoro uho otpalo i mob je bio vruć ko sam vrag
ali se nikaj nije prekinulo.
@gog recimo ja nisam imao problema sa VIP-om (naravno dogodi se da tu i tam se nekaj zezne ali to je vrlo vrlo rijetko). Ovo da te obavještava da nemaš para je zato jer je ta VIP 0 tarifa samo za određeno vremensko razdoblje
Izvorno postao niten
eto isto tako je i kod mene!
Ja za sada sa signalom od Vipa nisam imao neke vece probleme.Tu i tamo se znalo dogoditi da pukne veza ali cemo to zanemariti.
meni na vipu signal nikad nije veći od 4 crtice od mogučih 5
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Gog, možda i tebi smeta neki objekt kao meni u Tele2 mreži. Možda mjesec, neki meteor ili udaljeni kvazar.![]()
ili neke više sile npr.vladaIzvorno postao Drug Mile
![]()
Gog, a da ne zivis u blizini Sabora:bunny: :bunny: :bunny:
prekine se veza nakon 1h..sama
ja pricam dnevno oko 10h na 0kn... veza sve 5... (VIP PLUS 0 pretplata)
VIPme frends s 0kn - stari broj samo aktivirna ausluga.. veza sve 5..
VIPme PROBAJ me..ova nova dobivena kartica... s akivirano uslugom 0kn.. veza OČAJ... prekida noon stop nest u signalu... sugovonrnik lose cuje...ja cujem dobro..ali sigovornik ima neke prekide non stop..veza ostaje postoajana aili prijenos glasa nista ne valja.
Moooolim?Izvorno postao khideg
![]()
10 sati pa kaj ti radiš cijeli dan
ŠTO??? Ti već vjerojatno već imaš neurinom statoacusticusa a da to još ni ne znaš! Good luck!Izvorno postao khideg
Uostalom, znaš za ono da je ograničenje te traife na 1000 minuta mjesečno (oko pola sata dnevno)!. Iznad toga (+/- 10 %) će naplatiti. A ti mjesečno preko te tarife pričaš 18000 minuta???
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9072104&idnews=297999
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Prije nego što te pitam jesi li normalan kada pričaš tolikoIzvorno postao khideg
Zanima me ovo sa PROBAJ me novom karticom, ja s njom imam najviše problema, no problemi se javljaju i kada mene osoba koja ima prepaid već godinama zove na moj vpn broj...
Barem znam da nisam jedini sa problemima, već sam stvarno pomislio da je problem u mom mobitelu, mada niti to nije isključeno.
A sada, je si li ti normalan?![]()
Možda je u čovjek u zatvoru ili nekoj drugoj instituciji pa mu dosadno.![]()
Koristim i Vip i Simpu, tj. vip neka 2tj. ali vidim da imaju problema sa vezom, veza puca sama tako često da mi se diže kosa na glavi, što mi se kod Simpe nikad nije dešavalo, razgovaram u prosjeku 2,5h na dan i takva pucanja mi znaju jako smetat! Ali moram trpit jer kombinacija 091 i 098 uveliko mi je smanjila troškove!
A tu je razgovor za 0kn što uvelike oblažava situaciju!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Gle to ti je samo tako na papiru, u principu možeš razgovarat neograničeno, ovo 1100min ti je samo njihova zaštita da se to nebi zloupotrebljavalo ili da nebi 24h dnevno imao otvorenu liniju, ali pak da samo taj broj upotrebljavaš za pozive prema favorit broju!Znači, ako normalno koristiš broj ta minutaža ti je neograničenaIzvorno postao whiteboy
Baš sam službu za korisnike pitao za tih 1100 min pa su mi sve objasnili u detalje!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
...kod mene nikakvih problema... ali ponekad veza zna sama puknuti, i to kad razgovaram s dragom koja je na 0kn... ne znam zašto...
...a ovako, signal je u standardnim 3-5 crtica i tako...zvuk je odličan...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Meni se veza prekida nakon sat vremena. Na ovoj 0kn/min akciji. Inače neznam kako je,jer nikad nisam pričao na mob sat vremena. Ni na obični telefon,kad razmislim.Izvorno postao Skyward
Bookmarks