Sad će Zappan "zakuhati"...![]()
Mogli bi sa strane stavit opciju "mobiteli"
Ne, neka ostane po starom
sta mislite da umjesto onog sa strane 'clan od:' pise 'mobiteli' kao koji mobitel trenutno ko koristi, koje smo sve koristili . . . znam da vecina koristi avatare za to ali ne cini mi se kao da je vazno od kad smo clan foruma, mislim vec se zna , a oni novi ce znati da je netko duze na forumu po broju postova ili 'titulom' ispod nicka . . .
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Sad će Zappan "zakuhati"...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
moze
Samo nebi trebalo upisivati puno modela da ne zauzima puno mjesta.Samo one koje trenutno koristimo a u "User infu" možemo navesti sve modele koje smo koristili(s tim da se svi ne vide s lijeve strane posta).
pa da bilo bi glupo tu upisivati sve modele koje smo imali,neki su ih imali stvarno puno!samo koje trenutno koristimo
ehhh... jos kad bi ja skuzio di forum izvlaci tu varijablu koju prikazuje lijevo.... ako nadjem kak to radi, slozit cu da se upise koji model telefona se trenutno koristi
to bi bilo super...
A kaj vam nije najjednostavnije to staviti u signature??
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ne, sign je drugo (meni za zajebanciju, nekima za linkove . . . )
Pa svejedno, na mnogim forumima se ljudi hvale s onim što imaju od mobača u signovima! Pa tako i vi ako vam je do toga...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
neka ostane 'član od' samo neka se ljevo doda i p4e-ov prijedlog!
kaj ne!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Sviđa mi se ideja.![]()
moze, ima mjesta
Ako niste već primjetili onda pogledajte u vlastitom User CP-u.Postavljeno je još samo treba primiti text koji upišete.
Ja sam pokušao i nakon "snimi promjene" nije bilo ničega.Valjda se još upgradeava.
P.S.Ima i polje u koje si mogu upisati titulu(mogu zamijeniti Modreator nečim drugim) po želji.![]()
i ja isto napisao tamo koji mob koristim i kad sam otisao na ono posalji promjene pise promjene su uredno poslane ali nikakvih promjenaisto tako bilo sa lokacijom
E to mi se baš i ne sviđa... sad svaki bedak može napisati da je moderator ili admin!
e nemoze, ja kad nisam bio moderator probao sam napisat 'forum admin' i pojavile se samo zvjezdice ******
hehe, sve se može ograničit da ne možeš bit lažna faca
a što se tiče tog mobača, postavio sam polje, ali niti meni ko adminu ne želi unijeti ništa.. nekaj se blesira malo forum oko toga, ne znam kaj je. a za postavit ima lijevo mjesta, ali to nije samo tako za postavit, to moram baš forum proučiti di je to isprogramirano da tu varijablu izvučem i tamo postavim... pamtim, pa kad ću imati vremena ću staviti, ne obećajem brzo (iako je ideja super), jer nemam baš slobodnog vremena previše u zadnje vrijeme
meni isto nije htio staviti lokaciju
znam.. nekaj šizi, al ne opterećujem se za sada... trebala bi ove godine izaći verzija 3 ovog foruma pa će valjda sve bit bolje nego da ja sad kopam po kôdu za što mi i tako fali vremena....
najveća poboljšanja ovaj forum doživi prek ljeta, razumije se iz kojih razloga - treba naći zašto ne učiti za ispite
tako će valjda biti i ovog ljeta (ako me koja od forumašica koje su se u zadnje vrijeme počele skupljati, ne odfura na more)![]()
![]()
![]()
tako će valjda biti i ovog ljeta (ako me koja od forumašica koje su se u zadnje vrijeme počele skupljati, ne odfura na more)![]()
![]()
[/B][/QUOTE]
Samo se ti nadaj...
nije mislio na tebe ti imas decka
ok
Zadnji uredio flOoKi : 10-04-2003 u 00:16
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
sada cemo opet pocet
Kad smo već kod prijedloga da i ja dam jedan: volio bi kad bi advanced members mogli staviti nešto veću sliku, ne previše, recimo 101x80 pixela (ekran veličine T68 i Siemens S55) i do recimo 20 kB-a. Satima sam po netu tražio neki animirani gif u propisanim dimenzijama i kilobajtaži da si ga stavim kao avatar ali kad god bi našao nešto što mi se jako sviđa bilo bi ili za par piksela preveliko ili za par bajtova previše...
Znam da bi usporilo učitavanje ali gotovo nezamjetno....
Što kažete? Tj. što kaže glavni, Mr. Zappan?
Bookmarks