a neznm zasto je problem u broju pixela, neka ostane ogrenicenje od 5kb, ali neka nam daju vise pixela!
ma uostalom mi i nasi avatari, kaj se toliko trgamo oko toga to je samo slicica
Mogli bi sa strane stavit opciju "mobiteli"
Ne, neka ostane po starom
SAMO!?!?! Pa ja imam hrpetine slika s malo bajtova i puno piksela koje bi rado stavio za avatar! Ovo nije fer! Trebalo bi postojat neko pravilo u stilu: veći avatar ako imaš preko npr. 1000 postova. Pa nećim ga treba i zaslužit! Ili da svi mobil insideri imaju neka posebna prava, admini druga, moderatori treća a ostali članovi četvrta prava... A ne da se vlastodršci sprdnu stavljat avatare kako hoće.
Ne znam ali ovo mi baš i nije neka fora...
Zappane kaj ti kažeš?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a neznm zasto je problem u broju pixela, neka ostane ogrenicenje od 5kb, ali neka nam daju vise pixela!
ma uostalom mi i nasi avatari, kaj se toliko trgamo oko toga to je samo slicica
Ma sad je stvar u principu a ne u sličicama...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
sada ce nas zappan oprati kada odgovori!
Sumnjam, zappana doživljavam kao pravednog i principijalnog momka!![]()
![]()
ukratko, joker ima FTP pristup stranicama pa si može na taj način uploadat avatar, i ja ga ne mogu spriječiti... čovjek se ipak brine oko održavanja web stranica pa mu se ne može 'povlastica' FTPa oduzeti. svi ostali ne mogu zaobići upload avatara s ograničenjem... i moj avatar je u zadanim dimenzijama.
jedino što možete čovjeka tu prozivati pa ako se osjeti povlaštenijim od ostalih, neka ga smanji.
Ma nek ima avatar kakav hoće.... ne želim ja ispasti ko neko zanovjetalo (u stvari sam ljubomoran jer i ja bi veći avatar), al ajde kad se već brine o našem forumu nek mu je avatar po volji, nemam ništa protiv.![]()
![]()
ali velimirov kolki je u 3pm
A njega često vidiš (mislim na _ avatar)???
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
pa to je istina, mozemo mu oprostiti
![]()
134 x 101 piksela...
Oću i ja...![]()
![]()
:-X
Ti si opterećen tim avatarima!!!!!!1
svejedno je 2.7kb pa nije strasno, moj je duplo veci
malo stvarno pretjerujete več stim......
ko da je to neznam kak važno
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Muški ponos - mora se imat največega...![]()
velimirov je najveci
Zato ga i nema - opsjeda ga hrpa obožavateljica...![]()
bilo bi odlicno
Što?
Družit' se s Velimirom ili...![]()
Forumaš godine :)
?
Bookmarks