Pa normalno da može ko i na svakom mobitelu samo što to ne možeš ti promjeniti nego moraš u servis nositi i onda ti to pošteno naplateIzvorno postao Gamer
Može li se na modelima W800i ili K750i promijeniti "maska" tj. kučište? Thankz
Ako mislis kao na nekon Nokiama, dakle mijenjanje samoinicijativno, u raznim bojama i uzorcima, odgovor je ne.Izvorno postao Gamer
Ako ti je maska ostecena ili unistena, moze se naravno pormijeniti u servisima ili kod neovlastenih servisera (vecinom neoriginalne maske). Kod ovlastenih ces originalnost posteno i platiti (svaka maska se sastoji od prednjega dijela mobitela, zadnjega i eventualno trecega dijela kod nekih modela, svaki dio ti sa ugradnjom stoji cca 150 kn). Kod neovlastenih za cca 200 - 250 kn mozes promijeniti cijelu masku kod manje vise svakoga modela!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ja sam zvao nekidan da mi promjene masku iz D750 u W800. Moze se u EM i kosta oko 400 kn, pa sam odustao. I ne utjece na garanciju ako se kod njih zamijeni
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks