Može li se na modelima W800i ili K750i promijeniti "maska" tj. kučište? Thankz
Može li se na modelima W800i ili K750i promijeniti "maska" tj. kučište? Thankz
Ako mislis kao na nekon Nokiama, dakle mijenjanje samoinicijativno, u raznim bojama i uzorcima, odgovor je ne.Izvorno postao Gamer
Ako ti je maska ostecena ili unistena, moze se naravno pormijeniti u servisima ili kod neovlastenih servisera (vecinom neoriginalne maske). Kod ovlastenih ces originalnost posteno i platiti (svaka maska se sastoji od prednjega dijela mobitela, zadnjega i eventualno trecega dijela kod nekih modela, svaki dio ti sa ugradnjom stoji cca 150 kn). Kod neovlastenih za cca 200 - 250 kn mozes promijeniti cijelu masku kod manje vise svakoga modela!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ja sam zvao nekidan da mi promjene masku iz D750 u W800. Moze se u EM i kosta oko 400 kn, pa sam odustao. I ne utjece na garanciju ako se kod njih zamijeni
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks