7610 ili 6680
Htjeo bi si uzeti symbian, posto vidim da se moze dosta toga s njim ...a obicni fon mi bas i ne daje ono sto zelim..koji uzeti?! Moram naponemuti da mi je kamera apsolutno nebitna na mogitelu!
N sa odbacio jer mi se ne svidja, u principu se dvoumim izmedju 6681/6680, 3230 i samsunga d730!? Najvise mi izgledom odgovara E60, ali jos cemo cekati dok se pojavi
(a posto ima display visoke rezolucije, cisto sumnjam da ce koji program odgovarati, dok se ne naprave nove verzije).
Po kompaktnosti mi najvise odgovara 3230, ali tipke nisu bas nesto, 6680 bi bila ok,samo da je malo laksa![]()
RoBee
7610 ili 6680
pitanje je koliko love namjeravas potrošit,jel između 7610 i 6680 je velika razlika
ako ti novac ne predstavlja problem pogledaj n seriju
A ako ti, kao što veliš, kamera nije bitna, uzmi 6681 i djelomično ćeš uštedjeti. Jest da ima jednu kameru, ali zato nema drugu za UMTS videotelefoniju kao 6680.
7610 - Dizajn
6681 - okvirno najviše nudi bez dodatne kamere...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ako ti ne treba UMTS uzmi 3230 ili 7610. Mislim da su trenutno best-buy.
treba mi uredjaj sa kvalitetnim kucistem, bitno je da je stabilan, brz..
3230 mi se svidja, ali 6681 mi djeluje da radi brze..ali nije ga lako pronaci kod nas ...ima 6680 (oko 330e, malo je pala cijena)
RoBee
a sta kazete na 6670 ?!
RoBee
Vidiš, to sam zaboravio![]()
Ali je ružan ko ponoć.
Bolje 6670 nego 7610, meni bar....jer je to sve isto osim maske....
Sad opet, 7610 ima normanlu MMC karticu, dok 6670 im RS MMC. Razlika u cijeni kartica nije velika, al su mi ove prve nekako praktičnije
ako uzimas 7610 (sto i je moja preporuka) onda uzmi CRNU, jer ona druga izgelda anemicno...![]()
koliko je para u pitanju??
ako imaš malo para, preporučio bi ti 6600..
u biti bolja ti je Motorola MPx100, i ima Windows..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Velika greška Mile. Oba dva aparata koriste RS-MMC. Sam sam vlasnik 7610 i znam da ide RS-MMC, to su zeznuli negdje na gsmareni ili negdje i napisali različito ali oba dva aparata koriste RS-MMC.Izvorno postao Drug Mile
Što se tiče boje 7610 bolje je uzet crnu jer crna boja smanjuje stvari pa automatski i mob. "izgleda" manji...ali to je moje mišljenje....
6630 nitko ne spominje? po meni je on najbolji best buy trenutno ako mu ne treba druga kamera. ja ga imam i mob je odličan.
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=3&a=13
hm, sve je to stvar ukusa..manje vise svi su oni sto se tice funkcija jako slicni...
izgledom bi mi najvise odgovarao e60, a pretpostavljam da ce mu i kuciste biti puno bolje od postojecih...
volim prije kupnje dobro snimiti ponudu i nije mi zao dati koju kunu vise za nesto sto valja
sve mi se cini da mi je bolje pricekati e60, jer svi ovi u ponudi su mi vecinom ruzni a i maske su dosta lose..
RoBee
Jegiga, ja pročitao na Nokia-compare phones. Stvarno su idioti. Lažu na vlastitoj straniciIzvorno postao Symbian FAN
Bookmarks