Tako ti je to kad imaš klince. Baš mi te žao. A bio si tako sretan. Ma nije kraj svijeta, kupit ćeš ti drugi (možda i bolji mob). Ajd uživaj!
Ostavim ja mob na stolu u dnevnom i dokopa ga se mali buraz i kako je sve išlo svojim tokom nekič čudom mu padne i on još stane na njega. Sad mi je od top modela ostala mala hrpica nekorisnih dijelova koje ću polijepiti po zidu. Ja pljunem 7 milja kuna da bi to malo gov.. koje su mi starci napravili (ja i sestra ga baš jako volimo, vodimo ga u vrtić svaki dan... ha ha) pokidalo najvrijedniji komad elektronike koji posjedujem. Pa neravno da sam rekao da je to u redu jer su starci bili tamo, al mu je kasnije bilo harakiri kad god me vidi. A nisam se još ni truljavcima u razredu pohvalio kakav mob imam. šmrc. I šta dalje? N3650 mi je jedini izbor (ljubav mojih starih dana). Poruka dana: "Sve vrijedno držite kod sebe, jer mala dijeca su stoka kakve nema!!!"
![]()
![]()
![]()
Ajde ajde, kupićeš pravu kad izađe.
Pa baš je ovo bio štos- imati je dok je svi drugi nemaju.Bolje da ti ju je buraz sredio nego da ti je ukradena,možeš i tako gledati.
Sad će i kod nas doći pa ćeš je opet imati.
Sori, ali sam si kriv i to si sam rekao: drži stvari kod sebe ili dalje od dohvata male djece. A to što si za malu djecu napisao je u najmanju ruku glupo, jer si i sam bio jednom dijete. Što bi on znao što je napravio?Izvorno postao _King_Illidian_
A dogodi se . bar ti burazu nije nista bilomobiteli i jesu da se lome i kvare i kupuju novi pa da i Kinezi mogu obitelji prehraniti
![]()
Strgo ti ju buraz, a? A dobro, bar si mastovit...
Testis unnus, testis nullus!
Ajde pa daj neku sliku da vidimo kako izgleda razbijena n91...
ili si je već bacio.
oces prodat?
nema veze sto je strgana,ak nije jako,ja imam neke veze u jednom servisu za mobitele,pa bi ju kupio...
aj stavi par slika da vidim kakvo je ostecenje.
jel ju mozes uopce upalit
Zao mi je kad cujem da se desilo ovako nesto,jer znam koliko i sam volim telefone i slicne stvarcice... nadam se da je ovo poslednji slucaj koji se desio nekome od clanova foruma!!!!
E,baš,fakat,bi li prodao dijelove tvoje N91?
vjerojatno ju je več bacioajde Illidiane razuvjeri skeptike pa pokaži razbijene djelove,barem na 2-3 sličice
angels might have been eaten.
Ajde... razuvjeri...Izvorno postao sodom
ajde, pa da ljudi vide kako se s mobitelom igra hrkljuš
a jadan...a kupit češ dr. n98 sutra
Lako vama mene zafrkavat kad niste vi ostali bez moba nego ja. Prvo me fleševi počnu pucat sa N3650, a sad ovo. I naravno da je nisam sliko, pa da mi se svi smiju (a kao da mi se ovako već ne smiju). A buraza ću DAT SMETLARIMA kad budu krupno smeće odvozili. Samo se vi smijte. Nedo Bog većeg zla!!!!
Decko, smiju ti se ne zato sto ti je olfo strgan mob, nego zato sto ti ne vjeruju da si ga opce imao.
Svasta.Izvorno postao _King_Illidian_
Ajde pustite dečka na miru. Pa svakom se moglo desit. Znate kako je to kad imate novi mob, samo čekate oće ga ko ukrast ili će negdje past i razbit se. A to što vi njemu ne vjerujete da ima N91 to je vaša stvar (čast izuzetcima). Kao što sam već rekao tej se mobitel zaista pojavio u Japanu i nekim drugim zemljama, a sad jel ga on kupio ili nije u to ne ulazim (ako laže laže sebi!). Cool down
da te ispravim,i svima nama....Izvorno postao Nokia_Fan
ovo više nema smisla(a nisam siguran niti da je smisla bilo),jel dalje mogu sljedit samo prepucavanja....stoga zatvaram.
angels might have been eaten.
Bookmarks