Da je probaš formatirati preko menija nekog fotića?
Da je probaš formatirati preko menija nekog fotića?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nemogu jer neam fotic koji prima SD, ja imam svoju 512 MB koju sam posudio curi jer ide na put, a ona je meni dala 16 MB tek tolko da imam, pa sam ja htio izbrisat to malo slika kaj je bilo i stavit svoje stvari neke al sam s*ebo
...to se meni znalo događat sa originalnom Nokiinom MMC karticom, koju sam bio dobio sa N3660 kad sam ju imao...Izvorno postao vkosalec
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ma radit če i s običnim Win Xp, samošto je moraš ostavit dosta vremena spojenu.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Imao sam problema jednom sa jednim CF - om!
Njega je racunalo uredno formatiralo (format iz XP - a), ali ga aparat nakon toga formata nije prepoznavao.
Navedenu karticu sam prikljucio na Card Reader i formatirao je iz Partirion Magica 8.0! Nakot toga je sve radilo. Pa, probaj, nista ne kosta, mozda i kod tebe rijesi problem!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
pomoći mogu sa SD karticom koju sam prije koristio a ne treba mi - ako ju nađem do sutra poklanjam ti je (za kavu-ha ha) za svaki slučaj pošalji mi broj moba na PM![]()
gdje u partition magicu se nalazi ta opcija?Izvorno postao Bimbi
prikljucen mi je CARD reader ali neznam dalje![]()
http://img433.imageshack.us/my.php?i...ntitled4bp.jpg
p.s. kartica je 16 MB ako to sto pomaze
Eee, gledajuci screen shot koji si postao, niti meni nije jasno gdje je memorijska kartica, ali brijem da to ima veza sa readerom. Reader koji ja imam, odnostno sve sto ustekam u njega komp prepoznaje kao external disk, pa mi ga vjerojatno zato i nudi kao disk u Partition Magicu.Izvorno postao vkosalec
Izgleda da ova metoda kod tebe nece upaliti!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks