Za video:
nadi na internetu pocket divx encoder i s njim si sredi filmove. Mozda ce ti biti potreban neki codec za TCPMP.
koristim mpx200,nov sam s windowsima,wm2005 je na njemu..polako se privikavam ali me jos muci puno stvari..kad prebacujem igre,primjetio sam da neke formate moram instalirat s mobitela,a neke s kompa..zanima me gdje da stavit teme,u koj folder da ih mogu koristit...
!!2)najvaznije-filmici..skinuo sam tcpmp,dobar program sviđa mi se sto moze preko cijelog ekrana prikazivat,nego prabacio sam klip od 271kbps i uzasno steka,zanima me pomocu kojeg programa mogu najednostavnije smanjit kbps (i koj je idealan)da filmic ide glatko? ..i negdje sam procitao da se dvix moze smanjit na 100mb,to mi sad ne znaci puno jer jos imam 128mb karticu..al ak mi se svidi mob uzeo bi od 512,il gb
...i gledam pod linkovi,nasao sam wormse najbolja igra do sad za ovaj mob,ali cudim nema ih tolko dobrih,za k700 sam imao mnogo bolje igre,tu imam neki stari nogomet totalsoccer, za k700 sam skinuo fifu 2006 i football 2005 odlicne igre,i mnoge druge,ne kuzim zasto za windows mob ne naprave bolje,il ako znate gdje se mogu jos besplatno skidat,s onih linkova sam vecinu poskidao,jos mi je dobra rats&spears,nesto tipa happytreefriend za javu,ako netko zna neke bolje igre bio bih zahvalan...pozdrav![]()
bio nekad oglas...
Za video:
nadi na internetu pocket divx encoder i s njim si sredi filmove. Mozda ce ti biti potreban neki codec za TCPMP.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Na tvom k700 verovatno rade java igrice, sto je moguce pokrenuti i na MPx200, samo je potrebno da instaliras neki od java emulatora. Malo prosetaj googlom, nije na odmet. Ja preporuchujem Delta MIDP, odlican, nema instaliranja, samo exe fajlova koji se pokrecu sa phona. Jedina zamerka je sto radi samo sa pad-om, a ne sa kompletnom tastaturom.
Za vishe info o samom telefonu pogledaj MPx200 - Iskustva, Pitanja i Diskusija - MobilniSvet
A mobilisvet je jako dobra stranica..referenca![]()
![]()
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
skini si Xilisoft Video konverter prilicno je dobarza konverziju videa!Izvorno postao RAUL
Sto se tice igrica nemoras se previse trudit jer java igre su za mene sranje one koje podrzava motorola, jer mac igri mi ne radi na mojoj...
npr, jedina igra koju sam htio imat na mobu je V-Rally 3d ali nista pokuso sam s svim mogucim emulatorima i s njegovom javom ali bodova
Motorola Mpx220 odavno crko ali nostalgija.. > Samsung G810 > Nokia 6210 navigator > Samsung i7500 Galaxy...> HTC Hero
TCPMP za win mobile ima puno vise codeca, nego za symbian, otvara sve zivo pa cak i slikeIzvorno postao rospaya
Motorola Mpx220 odavno crko ali nostalgija.. > Samsung G810 > Nokia 6210 navigator > Samsung i7500 Galaxy...> HTC Hero
Izvorno postao master1337
A sve se nalazi na TCPMP Download stranici.![]()
Bookmarks