Pritisnes taster za pojacavanje zvuka 2 puta i prekines vezu.
A sto se tice drugog pitanja je mislim da ne moze, a sto ti to treba???
pozdrav cenjenom forumu![]()
kako spustiti slusalicu ako je telefon zatvoren???
podrazumeva se mpx200...![]()
npr, zove me neko i ja ne mogu da se javim ili netju da se javim i hocu da prekinem vezu ???
ima li nacina?
e da, i ima li nacina da se tasterima za pojacavanje i utisavanje dodeli neka druga funkcija osim navedene??![]()
Pritisnes taster za pojacavanje zvuka 2 puta i prekines vezu.
A sto se tice drugog pitanja je mislim da ne moze, a sto ti to treba???
pa nekako mi je bez veze da takav taster koji se moze "zloupotrebiti" na mnogo razlicitih nacina, ima samo jednu funkciju
ovo govorim kao bivsi vlasnik SE Z600, na kome je takav taster mnogo funkcionalniji...![]()
vidio sam negdje program koj mjenja funkciju, ali ubi me di... Mislim da sam ga čak i skinuo, ali nikad probo. Javim ako nađem nešto.
program nadjen... zove se HotButtonsPlusSP samo jos nisam provalio kako radi...
kad shvatim javljam...![]()
de podigni negdje na net ili mi pošalji ta program na sibirr@gmail.com treba mi!bit ču ti zahvalan
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Postaj link tu da ga drugi mogu skidati,molim
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Imate ga na http://wm1.ic.cz/ .....![]()
Mislim da taj HotButton Plus nema funkcije za kotačić sa strane. Koristio sam ga ali nisam našao tu opciju...ako postoji prosvijetlite me![]()
Kod programa xBar sam vidio da koristi mogućnost dodjeljivanja dodatnih funkcija kotačiću, (za copy i paste)..
moja greska... zaleteo sam se, a nisam probao program kako treba...
pise da moze da se dodeli posebna funkcija jog-u ali nisam uspeo da provalim kako ...
sorry za laznu uzbunu![]()
inace sajt www.mittak.gb.ru - gomila full programa i sl... vredi posetiti
Nemas beda, ako kaj skužiš javi. Bilo bi zgodno da se tom jogu mogu dodjeliti razne f-je..Izvorno postao boggyman
Bookmarks