Nakon flashanja s v24 i unlockanja telefon se ne pali vise, tj. upali se, gore na sredini ekrana pokaze malu crticu i zgasi se opet...
Kabel imam mislim orginalan siemens, piše gore siemens for/pour/fur RS-232
Help, treba mi mob za tele 2!!!![]()
Nakon flashanja s v24 i unlockanja telefon se ne pali vise, tj. upali se, gore na sredini ekrana pokaze malu crticu i zgasi se opet...
Kabel imam mislim orginalan siemens, piše gore siemens for/pour/fur RS-232
Help, treba mi mob za tele 2!!!![]()
Ako si mogao flashat onda kabel nije orginal. Napiši s čim si flashao, jer o tome ovisi postupak spašavanja. 99% ih se može spasiti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
sljaka, mogao je flashati... evo ja imam doma jedan S35, kao i SL45i koje mozes normalno flashati, ubacivati patcheve i sl sa originalnim kabelom od SL45i...
sjecas se, jednom sam te davno pitao o tome...
vjerojatno su napravljeni tako da primaju napon i kad su ugaseni, sto je kasnije prepravljeno kod nivijih moela, pocevsi od S45...
@filipv
kako je rekao Sljaka, napisi sve sto si radio i s cim, pa sam gotovo siguran da cemo ga povratiti u zivot![]()
maraschino - PTICICA
ovisi kako je izvedeno napajanje flash čipa...neki ne trebaju eksterni napon za ulazak u service modIzvorno postao 3aTmr
Samo za info, "čuli" smo se filip i ja jučer preko ICQ tako da sad čekam rezultate.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Probaj ga pregaziti sa full flashom.Ja sam svojeg 2 put ubio i oba puta oživio. E sad ne sjećam se točno kak davno je bilo.
Bez prostačenja
Zadnji uredio Sljaka : 19-10-2005 u 21:18
Evo mene.
Nezna ga niko unlockat, vi ste mi jos jedina nada.
Dakle, flasham ga na v14 ili tako neki, onda na v25 s onim siemens toolom koji radi na command promtu. Onda se da upalit. Unlockanje prođe s freiom 15 i ziemensom 1.22 mob se neda upalit, tj. da se, ali samo na par sec pokaže vertikalnu crticu pol cm dugačku na sredini gore i zgasi se. To je to.
Help
otkljucaj ga i upisi novi (stari) iMEI...
dakle, kad ga ides otkljucati sa FREIA-om, odes na unlock also saves map i u new IMEI ukucas svoj IMEI (zadnji se broj nece upisati, program ga sam izracuna) i onda OK...
Probaj ga upaliti nakon sot ga tako otkljucas pa javi![]()
maraschino - PTICICA
Sredeno je :-) Caka je bila da u Freii trebalo odabrati S35 new, a ne S35.
Thanks svima!
Sad imam S35 v25, samo nemam rvackog jezika gore, no nema veze ako se neda staviti![]()
Može se staviti, ali ga treba napraviti. Ako si zainteresiran, javi pa ćemo dalje. Gotove verzije hrvatskog postoje do v.18.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ako treba prevesti, nema problema, javi kako se radi.
Do ver 18 kazes? Ja uopce ne vidim razliku od verzije 5, ali nema veze, valjda je ima![]()
nema razlike u grafici, ako si to očekivao, samo su ispravljene greške, a ako njih ne vidiš, to je dobroIzvorno postao filipv
![]()
prevedi jezik sa Lang editorom - http://www.siemensfreaks.com/prog/lang.zip
maraschino - PTICICA
Bookmarks