Duh ti je resetiro mob ha?!?!??!??!
ovako: igrao sam "alien scum" kad mi se ugasio mob (a nije bila slaba baterija). kad sam ga ponovo upalio, u imeniku ne mogu naći pola brojeva koje sam memorirao, a kad pogledam memoriju imenika, još mi pokazuje da ima 235 kontakata...
šta da radim, upalio i ugasio sam ga više puta, ali nije pomoglo...
btw, je možda izašla neka nova verzija softwarea za T300?
Duh ti je resetiro mob ha?!?!??!??!
Ako si gladan pojedi nesto
ma dosta brojeva mi je ostalo, i kad mi netko od onih neupisanih pošalje poruku, piše mi opet ime, ali u imeniku ne piše.
probao sam napraviti i reset, ali mi nije pomoglo ništa
mozda su se brojevi sakrili negdje u SIM kartici
Ericsson opčenito ima problema sa softverom i uvjek je imao prije, sječam se kad sam imo A1018 i sada t68 meni isti zna ugasiti sam od sebe i svašta... nekupujem više E, niti SE
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Kako ja sam imao T68i i nikad mi se nije ugasio,sad imam T68m nadogradjen u "i" i opet nemam problema.
neznam, ali valjda ne misliš da ja lažem?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pokušaj na drugom mobitelu provjeriti imenik na SIM kartici.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma ne samo nisam imo problema
meni su jucer nestale igrice i kada sam se vratio na desktop i ponovo usao u igreodjeljak, igrice su se opet pojavile.
koliko sam ja shvatio to je softwareski problem. probaj izvuci karticu i sl.
trebalo bi pomoci.
hvala svima na trudu, ali par puta mi se je već prije ugasio kada bi baterija bila ispod polovice, a ja puno igrao ili slao mail ili mms...
2. ovaj put je bila skoro puna, i nisam nešto previše igrao...
3. brojevi su ostali u mobitelu (imam više brojeva na mobu nego na kartici- greška koja se neće ponoviti; sad radim kopiju na kompu čim upišem neki novi broj...), ali ih nađem samo ako tražim po rednom broju, dok kontakta nema.
4.moj dragi T300 je sad u splitu, nadam se da dobro postupaju s njim, a ja sam vam dobio na korištenje zamjenski uređaj koji se odaziva na ime: TELIT GM 910i![]()
P.S. zna li itko da li je moguće da mi majstori u servisu sačuvaju imenik, pa ga nakon trpanja novog softa vrate unutra?
pretpostavljam da ne, ali živim u nadi jer se tamo negdje krije bar desetak brojeva koje nemam na kartici...
Moguće, obavezno ih pitaj!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Moze
dobio sam mob natrag danas...
u imeniku samo 45 brojeva nasumce izabrano,
downloadane slićice- ništa
downioadane melodije- još veče ništa...
meni ovo smrdi na aljkavost!!!!
Za takve slučajeve postoji backup. Ako ništa drugo na službenim stranicama SE.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks