Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up Tko voli JAZZ - Jessica Lurie u subotu u KSETu

eto, htio bih najaviti ovaj događaj, jedan zaista vrhunski jazz koncert koji će u subotu biti održan u KSETu. Jessicu Lurie sam čuo prvi put kad mi je frend s Krka dao CD od Living Daylightsa koji je kupio kad je ona s tim bendom svirala na Krku kod njega u školi. Veli mi on da je tad pred svega par ljudi u školi bio koncert, al da su ga odsvirali kao pred prekrcatom dovranom.

poslušao sam ja CD i stvarno je super. ja inače obožavam saxofon kao instrument, a još kad ga netko zna svirati kao ona to je nešto stvarno posebno. vjerujte, isplati se doći ako volite Jazz. možete i poslušati o čemu se radi (krajem prošle godine je svirala u ksetu, tad sam kupio još dva albuma) -> http://www.kset.org/music/mp3.asp?year=2002

eh, upad je 35 kuna u pretprodaji / 45 kuna na dan koncerta, a evo i najave iz KSETovog mjesečnog programa:

Jessica Lurie je u ovom klubu svirala vec tri puta i svaki put nas je iznova iznenadila svojom nevjerojatnom nadarenošcu. Baš kad pomislite da ste vidjeli i culi sve što vam može pružiti, ona vas iznova iznenadi.
    Tako je na zatvaranju prošlogodišnjeg Earwing NO Jazz festivala konacno demonstrirala i ljepotu vlastitog glasa, pa na kraju ni tri bisa nisu bila dovoljna da smire oduševljenu i gotovo podivljalu publiku. Onima koji se žele uvjeriti kako je to zvucalo preporucujemo da preslušaju KSET-ov mjesecni CD za travanj na kojem se nalaze dvije pjesme snimljene na tom koncertu, a svima preporucamo da ulaznice za koncert kupe što je moguce prije, jer Jessica u pravilu rasproda ovaj klub.

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Od koliko to u subotu počinje? Koliko košta karta? Di se taj ksetov mjesečni CD može nabaviti i za koliko para? Thnx!
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    upad sam i gore editirao: 35/45 kuna

počinje klasika... negdje iza pol deset.. zgodno je doć u kset negdi oko devet do pol deset

ksetov mjesečni CD u ksetu svake večeri na blagajni dok ima (kraj travnja je pa za travanj vjerojatno više nema, bit će početkom svibnja, a možda čak krajem travnja, CD za svibanj). Ukratko, početkom svakog mjeseca za taj mjesec CD kompilacija izvođača za taj mjesec. Cijena: 5 (slovima: pet) kuna

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolazim! (ak mi cura da )
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Super-forumaš
    Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    iphone 4
    Operater
    +1
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jazz?!? buuu
    It's nice to be important, but it's more important to be nice

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja slušam veliki spektar glazbe i uvijek sam otvoren za nove poglede... Nekad me jazz zanimao, više ne ali ne znači da ga neću možda ponovno otkriti. Pogotovo ako se radi o savršenstvu kako zappan priča.
    Inače sam u duši roker (iako mi iz auta češće trešti main stream i clubbing... ma whiteboy spika! ), a imao sam i bend i sve što ide uz to (silne obožavateljice ).

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove