Od koliko to u subotu počinje? Koliko košta karta? Di se taj ksetov mjesečni CD može nabaviti i za koliko para? Thnx!
eto, htio bih najaviti ovaj događaj, jedan zaista vrhunski jazz koncert koji će u subotu biti održan u KSETu. Jessicu Lurie sam čuo prvi put kad mi je frend s Krka dao CD od Living Daylightsa koji je kupio kad je ona s tim bendom svirala na Krku kod njega u školi. Veli mi on da je tad pred svega par ljudi u školi bio koncert, al da su ga odsvirali kao pred prekrcatom dovranom.
poslušao sam ja CD i stvarno je super. ja inače obožavam saxofon kao instrument, a još kad ga netko zna svirati kao ona to je nešto stvarno posebno. vjerujte, isplati se doći ako volite Jazz. možete i poslušati o čemu se radi (krajem prošle godine je svirala u ksetu, tad sam kupio još dva albuma) -> http://www.kset.org/music/mp3.asp?year=2002
eh, upad je 35 kuna u pretprodaji / 45 kuna na dan koncerta, a evo i najave iz KSETovog mjesečnog programa:
Jessica Lurie je u ovom klubu svirala vec tri puta i svaki put nas je iznova iznenadila svojom nevjerojatnom nadarenošcu. Baš kad pomislite da ste vidjeli i culi sve što vam može pružiti, ona vas iznova iznenadi.
Tako je na zatvaranju prošlogodišnjeg Earwing NO Jazz festivala konacno demonstrirala i ljepotu vlastitog glasa, pa na kraju ni tri bisa nisu bila dovoljna da smire oduševljenu i gotovo podivljalu publiku. Onima koji se žele uvjeriti kako je to zvucalo preporucujemo da preslušaju KSET-ov mjesecni CD za travanj na kojem se nalaze dvije pjesme snimljene na tom koncertu, a svima preporucamo da ulaznice za koncert kupe što je moguce prije, jer Jessica u pravilu rasproda ovaj klub.
Od koliko to u subotu počinje? Koliko košta karta? Di se taj ksetov mjesečni CD može nabaviti i za koliko para? Thnx!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
upad sam i gore editirao: 35/45 kuna
počinje klasika... negdje iza pol deset.. zgodno je doć u kset negdi oko devet do pol deset
ksetov mjesečni CD u ksetu svake večeri na blagajni dok ima (kraj travnja je pa za travanj vjerojatno više nema, bit će početkom svibnja, a možda čak krajem travnja, CD za svibanj). Ukratko, početkom svakog mjeseca za taj mjesec CD kompilacija izvođača za taj mjesec. Cijena: 5 (slovima: pet) kuna
Dolazim! (ak mi cura da)
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jazz?!? buuu
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ja slušam veliki spektar glazbe i uvijek sam otvoren za nove poglede... Nekad me jazz zanimao, više ne ali ne znači da ga neću možda ponovno otkriti. Pogotovo ako se radi o savršenstvu kako zappan priča.
Inače sam u duši roker (iako mi iz auta češće trešti main stream i clubbing... ma whiteboy spika!), a imao sam i bend i sve što ide uz to (silne obožavateljice
).
Bookmarks