Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 3 1 2 3 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 66
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    -
    Operater
    -
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ZaŠto Ne Mogu Postati U Oglasnik??

Pa dobro sto je ovo?
    Ko zadnja budala posaljem mail na kontakt adresu jos prije nekoliko dana i zalim se da vec tjedan dana ne mogu postati na podforum oglasnik, pa da bi mi i dalje prilikom otvaranja teme pisalo "smijes otvoriti novu temu svakih 480sati", pa dajte pogledajte kada sam bio stavio zadnji oglas, ima toga ohoho, mislim ocito je neka greska a nitko od doticnih da se prihvati svoga posla i rijesi to, kamoli da se javi!
    Jadna podrska!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    -
    Operater
    -
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E da i da se nadovezem, NISAM NOVI KORISNIK (da bi vrijedilo 1 post u 20 dana), dakle registrirao sam se u 6 mjesecu, a i broj postova koje sam postao NIJE TOCAN jer ih je bilo vise, ajd ljudi radite nesto i popravite ovo!

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takva su pravila

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kao prvo postaš u krivom dijelu foruma. Kao drugo, postovi se ne broje u svim dijelovima foruma. Kao treće, ima li još tko ovakvih problema?

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dakle, sve sto si naveo nije istina!

Zadnju temu u Oglasniku si otvorio 02.12.2005 u 09:56 H. Sto znaci da ti 480 sati istice 22.12.2005 u 09:56 H! Dakle sutra ces iza 10 prije podne moci otvoriti novu temu!

To sto si se registrirao 29.05.2005. ne igra nikakvu ulogu. Broj postova je bitan a on je 11 i to stoji. Naime broje se postovi samo u tematskim podforumima, a ne u chataonici ili oglasniku, gdje si ti i najvise postao.

Inace malo citanja pravila mislim da ti ne bi skodlilo:

http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=4&a=21

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    -
    Operater
    -
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E ne mogu vjerovati, ovo je _ebeni hitlerovski forum, i sam sam moderator na jednom forumu (btw puno posjecenijem nego ovaj ovdje) i ne mogu razumjeti ove gluposti, znaci ja se smatram novim clanom ako sam se registrirao prije 5 godina a nisam postao niti jedan post? Ovo je jos jedna notorna glupost, nadalje ZASTO ZABRANA?? Zar sam ja jedini kome ovo smeta? Zar sam samo ja jedini koji ovo vidi kao SAMOVOLJU? Da li se provela anketa i da li se pitalo korisnike o tome? Ako ja prodam jedan telefon u petak a kupim drugi koji mi se preko vikenda ne svidi i zelim ga prodati vec u ponedjeljak to znaci da to isto ne mogu napraviti na ovom forumu?? Nadalje ne kuzim nesto, zasto sluzi ovaj forum, ako je jedan od njemu najposjecenijih podforuma, dakle oglasnik tako glupo napravljen? Inace mogli bi si i sakriti caffe.mobil.hr
    Dakle rezime svega je ovo ristrikcije su glupost i nisu potrebene, pravila jesu ali ovo je Hitlerovsko vodjenje foruma!
    I btw zasto se ne moze izbrisati account? Molim admina, NE moderatora, da mi to ucini!
    Jer nema smisla ostajati ovdje ako jedini dio koji pratim je tako dizajniran da mi ne odgovara a vjerujem i vecini ljudi, sto se i pokazuje smanjenim postanjem!
    Zadnji uredio turando : 21-12-2005 u 17:41 Razlog: da maknemo psovke ;)

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uvjeravam te da je ovo iznimno dobar tematski forum...
    oglasnik je kao na svim forumima samo dodana mogucnost i uopce nije bitan...

da shvacas bit ovog foruma, nebi pisao takve gluposti... jer ovdje se u biti zabavlja (chataonica), dogovara i pomaže ljudima... a prodaja stvari je sporedna stvar....

Da vako nešto napišeš na mom forumu dobio bi upozorenje, jer se krši pravilima (psovke), a ako bi ponavljao dobio bi i ban...

Ako ti je u cilju jedino prodati neku stvar, posjeti www.oglasnik.hr i gledaj po oglasima...

CITAT IZ PRAVILA:

'Novim članovima' se smatraju oni koji imaju manje od 45 dana staža na forumu i manje od 50 postova. Ovo pravilo uvedeno je radi sprječavanja pretvaranja ovog foruma u oglasnik.
    Zadnji uredio Krompirko : 21-12-2005 u 17:55

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ograničavanje oglasa ima svrhu spriječavanja da se korisnici registriraju uglavnom radi oglašavanja i da im forum služi isključivo kao oglasnik.
    A da je bila rasprava o tome, je, pogledaj malo. Svatko je mogao reći što misli
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16266

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao turando
    E ne mogu vjerovati, ovo je _ebeni hitlerovski forum, i sam sam moderator na jednom forumu (btw puno posjecenijem nego ovaj ovdje)
    Koji je to forum ako se smije znati?
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    -
    Operater
    -
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao whiteboy
    Koji je to forum ako se smije znati?

ne bi sad, ali si na njem uvjeravam te

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    -
    Operater
    -
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile
    Ograničavanje oglasa ima svrhu spriječavanja da se korisnici registriraju uglavnom radi oglašavanja i da im forum služi isključivo kao oglasnik.
    A da je bila rasprava o tome, je, pogledaj malo. Svatko je mogao reći što misli
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16266

Ok, ja mislim da je to glupost, jer forumi jesu ok, pomaze se tu, daju se linkovi prica se, ali je i jedna velika prednost sto to nije NNTP protokol tj newsi pa neki iz firma mogu staviti tu oglas kojeg ce vidjeti i oni koji prate i newse jer su manje vise to isti newsi, ovo iz firma sam mislio oni koji se nalaze iza proxy-a koji ima blokiran nntp port iz nekih raznih razloga!
    Dakle meni osobno je svrha oglasnik uz jos neke dodatne stvarno (npr modanje softa, fleshanje i flexanje) ali ovo sta ste vi napravili je strasno i nije u redu, zato molim da mi se izbrise account jer ne zelim biti dio ovog a ne zelim nti da mi account ostane prisutan ako ga necu koristiti!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    -
    Operater
    -
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Krompirko
    Uvjeravam te da je ovo iznimno dobar tematski forum...
    oglasnik je kao na svim forumima samo dodana mogucnost i uopce nije bitan...

da shvacas bit ovog foruma, nebi pisao takve gluposti... jer ovdje se u biti zabavlja (chataonica), dogovara i pomaže ljudima... a prodaja stvari je sporedna stvar....

Da vako nešto napišeš na mom forumu dobio bi upozorenje, jer se krši pravilima (psovke), a ako bi ponavljao dobio bi i ban...

Ako ti je u cilju jedino prodati neku stvar, posjeti www.oglasnik.hr i gledaj po oglasima...

CITAT IZ PRAVILA:

'Novim članovima' se smatraju oni koji imaju manje od 45 dana staža na forumu i manje od 50 postova. Ovo pravilo uvedeno je radi sprječavanja pretvaranja ovog foruma u oglasnik.

HE HE DI SI VIDIO PSOVKE, de nabavi si naocale
    nadalje glupo je smatrati nekog novim clanom, jer uvijek ima i uvijek ce biti lurkera ali i oni ce kad tad htjeti nesto napraviti, dobro je staviti vremensko ogranicenje ali ogranicenje u broju postova je glupost, da ja tak vodim svoj forum bio bi prazan ;(((

A cuj ja sam ti na forumima od kad znam za sebe i od kad je glavna fora bila kak smjestiti nesto cronetu i od kad smo koristili ova mjesta za free sms centre i slicne gluposti, dakle znam ja bit svega, ali mrzim kad mi netko nesto ogranicava a zivimo kakti u demokraciji! Moderatori su tu da moderiraju forum, admini cak nemaju niti pravo razgovarati sa clanovima, njihov posao je iskljucivo no cotact policy, barem je tak bilo u vecini foruma koje sam ja radio, jasno da ne pricam da se ipak mora izaci u susret korisnicima!

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ono što si odvoio riješ spacerom je za mene psovka, jer nismo mi glupi da to neshvaćamo, a ako to svi shvate isto ti je dal si napisao ovako ili onako...

No onda da još nadodam, ako forum ima mogučnost da sam predpostavi prostu riječ (moj ima) onda bi je zamaskirao....

stavljanjem spacera ti si omogučio da se sva slova vide... i time se spustio na taj nivo da vrijeđaš forum...

Ovaj forum ima mnogo korisnika... i do sad su se na ovo pravilo žalili problematični članovi koji su pravili nered...

Ja smatram da je to itekako pravedno, jer je glupo da se netko registrira i posta samo u oglasnik, a da ništa ne pridoda razvoju foruma... (makar i svojim čudnim idejama, a nekad i dobrim)

Svaki forum ima svoja pravila, tako i ovaj, i ako se sa njima ne slažeš, možeš slobodno otići.

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OK, evo dečki su već naveli link na raspravu, ja ću ponoviti: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16266

Tamo su stvarno navedeni OK argumenti, zašto i zato, a ja ću recimo izdvojiti ovo:
    = Citat = Izvorno postao zappan
    razlog je to što oglasnik nije prioritet ovog foruma, nego pomoćni servis njegovim članovima. oni koji nisu aktivni članovi zajednice bi imali i nekakvo ograničenje kod davanja oglasa u oglasniku i to jest u redu. stvara mi se previše oglasnog prometa u forumu, a premalo kvalitetnih tema i postova i to može odbiti članove kojima je tematika foruma kao takva interesantna, ali ih živcira previše šuma (oglasa) u odnosu na sadržajne teme.

mene ne zanima ovdje imati gomilu raznoraznih trgovaca, niti masovno članstvo, nego kvalitetno članstvo ljudi kojima je sve ovo čime se forum bavi hobi i zabava i da tu mogu razmjenjivat iskustva. što se tiče oglasnika, postoje specijalizirani sajtovi i forumi oglasničkog tipa za sve one koji imaju velike potrebe za tim.
    Napominjem da je rasprava bila otvorena za sve članove foruma, tako da je i turando mogao dati svoje mišljenje i argumente dok je rasprava bila aktivna...
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    -
    Operater
    -
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ono što si odvoio riješ spacerom je za mene psovka, jer nismo mi glupi da to neshvaćamo, a ako to svi shvate isto ti je dal si napisao ovako ili onako...

No onda da još nadodam, ako forum ima mogučnost da sam predpostavi prostu riječ (moj ima) onda bi je zamaskirao....

stavljanjem spacera ti si omogučio da se sva slova vide... i time se spustio na taj nivo da vrijeđaš forum...

Ovaj forum ima mnogo korisnika... i do sad su se na ovo pravilo žalili problematični članovi koji su pravili nered...

Ja smatram da je to itekako pravedno, jer je glupo da se netko registrira i posta samo u oglasnik, a da ništa ne pridoda razvoju foruma... (makar i svojim čudnim idejama, a nekad i dobrim)

Svaki forum ima svoja pravila, tako i ovaj, i ako se sa njima ne slažeš, možeš slobodno otići.
    Cuj oprosti ali pricas gluposti, to ti otvoreno kazem, nije istina da se zale problematicni ljudi jer ja takav nisam niti sam stvarao probleme, ali ne prihvacam da pojedinci nemaju pravo glasa, to nije demokracija, to je autokracija, nadalje rado bi otisao, ali zasto mi ne izbrisu korisnicko ime i rijesen problem, mogu se takodjer i izbrisati postovi?
    Ili neka ukinu zabranu postanja oglasa jer to ne drzi vodu, ako se netko registrira da posta oglas tada ce taj i redovito posjecivati stranicu da vidi jel mu netko ostavio privatnu poruku, a dobro znamo da je svaki posjetitelj vazan jer jedan za sobom uvijek odvuce njih barem deset, plus tu je i cinjenica da se stranice isplacuju jedino bannerima a opet obojica znamo koliko vrijede tu hitovi!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    -
    Operater
    -
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OK, evo dečki su već naveli link na raspravu, ja ću ponoviti: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16266

Tamo su stvarno navedeni OK argumenti, zašto i zato, a ja ću recimo izdvojiti ovo:

Napominjem da je rasprava bila otvorena za sve članove foruma, tako da je i turando mogao dati svoje mišljenje i argumente dok je rasprava bila aktivna...
    E pa evo dajem ga sada jer ono nisam vidio, a da jesam i da je rasprava jos otvorena vjeruj mi da bi bio jedan od protivnika toga jer forumi su najdemokratskiji nacin izrazavanja na internetu (pored bloga) i kao takvi ne bi smjeli biti podlozni zeljama pojedinaca!

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Glede brisanja accounta - neaktivni članovi se periodički brišu, ručno, to radi zappan i to su čalnovi koji imaju 0 postova i neaktivnost kroz duži period. Što se tvog acc. tiće, neće biti obrisan jer u interesu zajednice je da postoji zapis o tebi, ovoj raspravi, nek je sve transparentno (kak danas vole reći).

Ti možeš otići, a ako baš želiš može ti se banati acc. iako za to nema osnove. Nitko ti neće smetati, niti će postojanje tvog acc. smetati drugima, tako da ne vidim realnog razloga za brisanjem acc.

ne bi sad, ali si na njem uvjeravam te
    A glede toga, koliko je meni poznato cafe.mobil.hr je najveći hr forum na kojem sam regan...

E pa evo dajem ga sada jer ono nisam vidio, a da jesam i da je rasprava jos otvorena vjeruj mi da bi bio jedan od protivnika toga jer forumi su najdemokratskiji nacin izrazavanja na internetu (pored bloga) i kao takvi ne bi smjeli biti podlozni zeljama pojedinaca!
    Naravno da je podložan. A više pojedinaca čini zajednicu. Pa ako je daleko veći dio zajednice ZA nešto, onda tako i bude.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    -
    Operater
    -
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Glede brisanja accounta - neaktivni članovi se periodički brišu, ručno, to radi zappan i to su čalnovi koji imaju 0 postova i neaktivnost kroz duži period. Što se tvog acc. tiće, neće biti obrisan jer u interesu zajednice je da postoji zapis o tebi, ovoj raspravi, nek je sve transparentno (kak danas vole reći).

Ti možeš otići, a ako baš želiš može ti se banati acc. iako za to nema osnove. Nitko ti neće smetati, niti će postojanje tvog acc. smetati drugima, tako da ne vidim realnog razloga za brisanjem acc.

A glede toga, koliko je meni poznato cafe.mobil.hr je najveći hr forum na kojem sam regan...

Naravno da je podložan. A više pojedinaca čini zajednicu. Pa ako je daleko veći dio zajednice ZA nešto, onda tako i bude.

Slusaj ima jos jedan veci koji clanove broji u tisucama, no nije bitno, ajmo dalje, slazem se da sve treba biti transparentno (kak mrzim tu rijec, uopce nije hrvatska i samo se s njome hvale politicari i neka se zna da sam protiv toga, ali evo da ti nesto samo kazem, sto mene sada sprecava da je ne otvorim 39 novih tema na ostalim podforumima, sa time jasno da niti jedna nije offtopic pa da mi se makne zabrana postanja E bas me zanima kak bi tada reagirali, naime velim svako pravilo ima svoj izuzetak i tako bi i ovo trebalo imati. Ja sa svojim oglasom ovdje mogu doprinjeti dosta, jer dok sam posjetio stranicu da ga stavim mozda i pogledam u neki od ostalih podforuma pa i napisem koju zanimljivu ili novu cinjenicu, npr da je izasao neki novi monster pack za v3 ili slicno, dakle kazem ne treba se sve uzimati zdravo za gotovo!
    Ne zelim, niti nisam, bezobrazan, niti nekoga pojedinca tu napadam ali mi je ovo uzasno glupo, jos gluplju stvar nisam vidio u svim ovim godinama rada po forumima, kao i cinjenica da odbijate nekoga izbrisati kada on to zazeli, naime ako se netko izbrise ne znaci da se nuzno izbrisu i njegovi postovi (valjda imate opciju da se tada pored njegovo imena dodaje [izbrisan] i da postovi ostanu)!
    Za ban se slazem, nema razloga, no evo sve u svemu ovaj forum mi do sada nije bio los, iako je ovdje SVE kopija sa newsa od hr.alt.cellular.gsm pa na dalje, ali sada mi se misljenje daleko srozalo! I nije mi drago, jer ipak mi je navika bila otici uvijek nakon omiljenog news portala i ovdje, i nije da sam davao samo oglase, dapace napisao sam i mozda najiscrpniju recenziju VS3 do sada, i ima tu jos puno ostalih tema koje pratim, ali ovo me razocaralo do bola!

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako neshvačaš, da je sve bilo po odlukama svih korisnika i da se za ništa ne mari te da nema nekih ograničenja i pravila ovaj forum bi izgubio osnovno značenje i ličio na ulicu.

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zappan kaže:
    "...a ako netko ispadne uredan član i prije navedenog limita koji postavimo, za rijetke takve lako ručno postavim 'normalne' dozvole. ali u biti, i tako ne vidim potrebe da netko ima 20 malih oglasa mjesečno da mu treba svakih 2 dana otvarat novu temu. iznimke ćemo rješavat na zahtjev."

da si malo pogledao po forumu, našao ovu temu, i da odma nisi planuo i pokvario moj opći dojam o tebi, sada bi te nominirao za jednog od članova kojima bi se moglo omogućiti postanje više oglasa...

sad sve ovisi o adminu, te kako će on tebe doživjeti...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    -
    Operater
    -
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako neshvačaš, da je sve bilo po odlukama svih korisnika i da se za ništa ne mari te da nema nekih ograničenja i pravila ovaj forum bi izgubio osnovno značenje i ličio na ulicu.

Slažem se i upravo su zato tu moderatori ali jos jednom kazem OGRANICAVATI KADA CE NETKO SMJETI A KADA NE POSTATI OGLAS JE GLUPOST, jer jedan od poslova moderatora je i da vidi koja tema nije tematska, koja je ponovljena, i slicno, te premjestanje ili zatvaranje ili uklanjanje takvih tema!
    Ova odluka i njezino iniciranje mi lici na jednostavno rezanje obveza moderatora tog dijela foruma!!
    I tocka

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slusaj ima jos jedan veci koji clanove broji u tisucama,
    Znam da ima većih, ali rekoh koliko je meni poznato ovaj je najveći na kojem sam ja regan...

no nije bitno, ajmo dalje, slazem se da sve treba biti transparentno (kak mrzim tu rijec, uopce nije hrvatska i samo se s njome hvale politicari i neka se zna da sam protiv toga, ali evo da ti nesto samo kazem, sto mene sada sprecava da je ne otvorim 39 novih tema na ostalim podforumima, sa time jasno da niti jedna nije offtopic pa da mi se makne zabrana postanja E bas me zanima kak bi tada reagirali, naime velim svako pravilo ima svoj izuzetak i tako bi i ovo trebalo imati.
    Sve bi bilo OK, ako otvoriš normalne teme koje imaju smisla (ne npr. Što mislite o novom Ericssonu T28i ).

Ja sa svojim oglasom ovdje mogu doprinjeti dosta, jer dok sam posjetio stranicu da ga stavim mozda i pogledam u neki od ostalih podforuma pa i napisem koju zanimljivu ili novu cinjenicu, npr da je izasao neki novi monster pack za v3 ili slicno, dakle kazem ne treba se sve uzimati zdravo za gotovo! Ne zelim, niti nisam, bezobrazan, niti nekoga pojedinca tu napadam ali mi je ovo uzasno glupo, jos gluplju stvar nisam vidio u svim ovim godinama rada po forumima,
    Nama bi bilo drago da doprineseš sam od sebe, bez da ti je oglasnik motiv. No ako to ne možeš, šteta... Oglasnik je tu tek toliko, kao što je već rećeno, kao neka vrsta besplatnog servisa AKTIVNIM članovima koji i inače doprinose forumu.

kao i cinjenica da odbijate nekoga izbrisati kada on to zazeli, naime ako se netko izbrise ne znaci da se nuzno izbrisu i njegovi postovi (valjda imate opciju da se tada pored njegovo imena dodaje [izbrisan] i da postovi ostanu)!
    Veliš da imaš iskustva s forumima, onda valjda znaš i kaj sve vB može... Može se to, ali čemu? Rekoh, ne vidim REALNOG razloga za to.

Za ban se slazem, nema razloga, no evo sve u svemu ovaj forum mi do sada nije bio los, iako je ovdje SVE kopija sa newsa od hr.alt.cellular.gsm pa na dalje, ali sada mi se misljenje daleko srozalo! I nije mi drago, jer ipak mi je navika bila otici uvijek nakon omiljenog news portala i ovdje, i nije da sam davao samo oglase, dapace napisao sam i mozda najiscrpniju recenziju VS3 do sada, i ima tu jos puno ostalih tema koje pratim, ali ovo me razocaralo do bola!
    Žao mi je što te je naš forum razočarao. No imaj na umu da ovaj forum nije otvoren zbog oglasnika. Niti je oglasnik postojao od početka. Pojavio se je zahvaljujući dobroj volji admina. A kad takav oglasnik (gore sam napisao kako je primarno zamišljen) postane naporan radi ljudi koji se regaju samo da bi trgovali, pa se uguši forum kakav je primarno zamišljen, onda treba nešto i poduzeti. Zato ograničenje i postoji i to nije donešeno samovoljom, već kroz raspravu članova koji su prijedlog za ograničenje i dali, te ga izglasali.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    -
    Operater
    -
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A kad takav oglasnik (gore sam napisao kako je primarno zamišljen) postane naporan radi ljudi koji se regaju samo da bi trgovali, pa se uguši forum kakav je primarno zamišljen, onda treba nešto i poduzeti. Zato ograničenje i postoji i to nije donešeno samovoljom, već kroz raspravu članova koji su prijedlog za ograničenje i dali, te ga izglasali.
    Evo samo da velim jos ovo i stvarno moram ici

Strasan je taj server i ti admini kojima postane naporno sredivati jedan oglasnik, a kaj bi bilo da imate vise od 10 000 reganih clanova, tada se jedan ovakav oglasnik cini piece of cake

Evo samo toliko i nista vise i sad stvarno molim zatvaranje threada!

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo samo da velim jos ovo i stvarno moram ici

Strasan je taj server i ti admini kojima postane naporno sredivati jedan oglasnik, a kaj bi bilo da imate vise od 10 000 reganih clanova, tada se jedan ovakav oglasnik cini piece of cake
    Nije uopće stvar da je naporno, ali nemoguće je odlučiti da ćemo pojedinom novom članu zatvarati ili brisati teme, a ne znamo niti dal je on došao tu samo da bi trgovao ili da bi sudjelovao u forumu. Tako da se forum brine za to...

Evo samo toliko i nista vise i sad stvarno molim zatvaranje threada!
    Forum nećemo zatvoriti, ali temu hoćemo...

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za ban se slazem, nema razloga, no evo sve u svemu ovaj forum mi do sada nije bio los, iako je ovdje SVE kopija sa newsa od hr.alt.cellular.gsm pa na dalje...
    Kaj ti misliš da mi ne znamo kaj su newsi? Ja dotične newse pratim otkad je postojao samo hr.fido.mobitel (spajajući se sa BBS-ova), pa do hr.alt.cellular.gsm i na kraju ovog foruma gdje sam admin... Količina šuma koja se nalazi na newsima je neizdrživa, pošto nema moderirane rasprave i svaki majmun može napisati kaj hoće i prostačiti koliko hoće, a spora ruka abuse službe ako mu i zaključa account nije ništa puno napravila.

Daklem, ovaj forum je takakav kakav je i može ti se sviđati i možeš ga i koristiti, ali i ne moraš, nitko te na ništa ne sili. Ne vidim razloga zašto bih se ja ulogiravao uopće u admin panel da tebe "izbrišem", nemoj posjećivati forum i bok.

Demokracija je relativan pojam, barem dok se ne smisli naćin da forum plaćaju svi korisnici foruma i da se on vodi sam, do tada će uvijek postojati i malo autokracije, no kao što ti je već prikazano, o ovome je bila tema i stalni članovi/moderatori foruma su se složili oko toga.

Stoga, case closed

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 3 1 2 3 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Mogu li ja postati moderator
    By Sipe in forum Moderatori
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 18-10-2005, 21:35
  2. Zašto se ne mogu downloadati igrice na CX70?
    By marisa in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 12-10-2005, 17:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove