Odlicno, dakle tu smo si po starosti koristenja svega, ali ne bi rekao da je medju newsima kolicina suma, jer naime od svega sto se tamo kaze mozda ima samo 5% offtopic poruka a to je i vise nego dobro!Izvorno postao gog
Moras se ulogiravati u admin panel???? what the fuck???Izvorno postao gog
Ok dakle nema uopce po tome dakle sistema kako bi novi clan isto tako izrazio misljenje za nesto sto se desilo prije nego sto je on mogao o tome glasovati a sto indirektno utjece na njega i na njegovo ponasanje na istom forumu kojeg mozemo i predpostaviti da placa!Izvorno postao gog
Oprosti ali to je kao: uzmi ali nemoj dati natrag!
Izvorno postao Krompirko
oprosti ali ja se ne mislim "ULIZIVATI" na javnom forumu zbog nekih prava koji bi mi trebala pripadati kao svakom drugom korisniku, nismo u robovlasnickom sistemu gdje je bitno prije svega biti dobar sa gazdom....daj molim te....
a kakvo sam ja to pokvario tvoje misljenje o meni?
na temelju cega bi takvo misljenje uopce mogao imati?
mislim da je ova rasprava i vise nego u moju korist kao pokazatelja upravo suprotnog od vecine clanova ovog foruma, a to je da prije svega nisam covjek koji ce hodati pognute glave, da sam covjek koji se drzi onog napisanog a na odmah uzmice cim se pojavila mogucnost da se poljulja njegova teorija, nadalje vrlo je vazna i cinjenica da sam uvijek bio i biti cu pravedan, a u danasnje vrijeme se sve vise pljuju ovakvi autoritativni nastupi kao ovaj tvoj sto si ga upravo napravio
i nadalje vrijeda me sama tvoja pomisao da sada imas o meni lose misljenje ,to bi znacilo da sam ja los covjek, to bi znacilo da ja samim time ne vrijedim kao osoba u zajednici u kojoj sam se izgradio, a to je i vise nego da me osobno pregazis autom, zato te za ovo gore molim ispriku!
Izvorno postao Krompirko
Ja sam razumna osoba, ali daj ti molim te shvati da ja nisam sudjelovao u toj raspravi, neovisno o cijoj krivnji, te da bi trebao postojati mehanizam koji ce meni osigurati da i ja kazem nesto, te koji ce prije svega u svoju konacnu formulu cilja ukljuciti i moj glas, koji moze, ali i ne mora u konacnici tu formulu cilja, pa i sam cilj promijeniti!
Jesam li bio jasan!
Ako se smatram, a smatram se, jednakopravim clanom ovog foruma tada je meni pravo jednakosti u ovome slucaju uskraceno, te opet ti kazem za ovo sam uvijedjen, jer opet je tvoj nastup bahat iznad svega, ne komuniciras na nacin koji je meni jednak vec se uzdizes iznad svega!
Sa jedne strane te mogu razumjeti jer ipak mislis da si neki autoritet ili da bi barem takav trebao biti i nadalje da sam ja taj koji je problematican, ali uvjeravam te da se bilo koji od vas nasao u istoj situaciji kao ja; a ta je da hocete postati bezuspjesno post nekoliko dana, pa da saljete mail na sluzbeni email za kontakt a odgovora nema i nema i nema; dakle u takvoj situaciji bi mnogi od vas se poceli ponasati i puno gore, a prilikom toga mislim na izrazavanje!
A jasno vi se dakle niti ne upitate sto je razlog sveg ovog problema i kako ga rijesiti, vi samo zelite odmah sasjeci problem u korjenu, a nacin kojim mislite to napraviti je daleko od dobrog!
Zasto mi jednostavno ne vratiti status punopravnog clana sa mogucnoscu postanja? Mislim da bi to bilo puno jednostavnije nego bilo sto drugo!
Nisam vrijedao nikoga, nisam psovao, bio sam u potpunosti smiren, cak i nakon mog zahtjeva da me se izbrise (dakle ponudio sam vam rijesenje) vi ne cinite nista, nakon mojeg zahtjeva da se rasprava zatvori vi ne cinite nista, recite sto je meni sada ciniti kao korisniku kome je forum zanimljiv i koji se zeli na njemu osjecati ugodno!!
To vas ja pitam Gospodo!
E da jos sam nesto zaboravio, a to je ako je netko prije ovog ogranicenja samo postao u Oglasnik te je tamo napravio 50 postova on je jasno sada dobio status punopravnog clana a da pri tome nije niti jednom po vasem misljnju doprinio nesto za sam razvoj foruma!
Glupost gospodo, kazem ja vama glupost!

Odgovori uz citat

Bookmarks