Šta kažete na ovo? Pravi ženski telefon...
Šta kažete na ovo? Pravi ženski telefon...
Zadnji uredio whiteboy : 06-04-2003 u 10:15
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Eh da, skoro zaboravih... SPECS:
SPECIFICATIONS
Dimension 76.3 x 44.2 x 22.7 mm
Weight 80 g
LCD size/color Internal-65,000 Color Screen (128 x 128 pixels)
External-4 Gray Screen-white LED(96 x 96 pixels)
WAP WAP 1.2 Compliant
Voice Function Voice memo, Voice command, Voice dial
Messaging Smart Messaging
Game 3 Games (Bowling, Hamster Box, Honey Ball)
Polyphonic ringtone 40 Polyphonic ringtones
Battery(Standard) Capacity 800 mA
Talk Time Up to 3 hrs
Standby Time Up to 120 hrs
FEATURES
Man made Jewelry
32 shining diamond-like cubic zirconium symbolize an up-scale image and fast pace lifestyle. Like glittering jewels, the T500 suggests unlimited abundance and timeless beauty.
Like a bride’s wedding gift, theT500 excites
women and insures happiness, with its sleek, slim, compact design, and velvety finish.
The T500 is equally suited for the opera house or an important party.
External Screen
The white LED screen communicates neatness and an image of comfort.
The white LED reflects a delicate harmony with the diamond-like cubic Zirconium A number of options are available for display and decoration: 1 digital clock, 6 analog clocks and 5 screen savers with sophisticated designs.
65,000 Real Color Screen
It displays a brilliant color screen unlike any that you have ever seen before.
Real color, like real life, is created with a 65,000 color screen.
It also Displays color graphics with high resolution, with 6 embedded images and 8 downloadable ones.
40 Polyphonic Melody
The 40 poly features deliver the sound quality of 40 keyboards in 1 instrument:
30 of them are embedded
10 of them are changeable through PC link and are downloadable through WAP.
It plays splendid and enchanting sounds, the likes of which you have never experienced before.
Absorb yourself in real sounds, including a chorus of up to 40 musical instruments playing simultaneously, or even an exact replica of a loved one’s voice.
Communication Only For Women
The T500 was developed to includes a health monitoring device on your mobile phone.
Biorhythms: Checks physical, emotional and intellectual well-being on a daily basis
Fat index: Calculates fat levels easily, by accounting for height and weight
Calorie Counter: Checks and monitors calories burned by daily activities and exercise.
Pink Schedule: Computes potential pregnancy periods by tracking the dates of your menstrual cycle In addition, many other unique woman-centered features are standard.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Dobro izgleda, al nikad si ga nebi kupila, prešminkasto izgleda, kad smo već kod Samsuga kupila bi V200.![]()
mobyfanica, nisi nimalo ženstvena?... opče nije prešminkastog izgleda... baš zakon!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
jebeno izgleda
Ja bi ga ovog časa kupio svojoj curi da imam para za takve poklone...
Nije da nisam ženstvena nego mi se simply ne sviđa jer kad bi već kupovala preklopni mob bio bi to mob sa dvostrukim ekranom, a ne da ga moram otvarat da vidim jel imam poruka i sl. A i nema kameru. Praktičnost prije svega! Nije da mi se ne sviđa izgledom, al nebi si ga sama nikad kupila, kad bi mi dečko poklonio super he he. Druga stvar da imam love za još jedan mob sastrane![]()
Onda si ga kupi!Poslao: flOorKilla
opče nije prešminkastog izgleda... baš zakon!![]()
Znam stara, pa to ti je mob s dvostrukim ekranom, ovo na poklopcu nije mehanički sat, to ti je screensaver s digitalnim prikazom analognog sata, naravno da imaš sve relevantne prikaze i ikonice i na njemu, kad nije screensaver gore.Poslao: Mobyfan-ica
kad bi već kupovala preklopni mob bio bi to mob sa dvostrukim ekranom, a ne da ga moram otvarat da vidim jel imam poruka i sl.
Tako je! Čitaj malo bolje:
LCD size/color Internal-65,000 Color Screen (128 x 128 pixels)
External-4 Gray Screen-white LED(96 x 96 pixels)....External Screen:
The white LED screen communicates neatness and an image of comfort.
The white LED reflects a delicate harmony with the diamond-like cubic Zirconium A number of options are available for display and decoration: 1 digital clock, 6 analog clocks and 5 screen savers with sophisticated designs.
ja da imam para kupio bi ga SEBI. da
Nije mi se dalo čitat, ovak izgleda kao da je to sat ugrađeni gore. Ako je to sam screensaver to je druga priča. Al ipak si ga nebi uzela.![]()
Kolko uopće dođe to čudo?![]()
E Whiteboy, samo da te ispravim nešto... OVO JE SAMSUNG T500, a ne A500!!!
BTW: cijena, prava sitnica: 1000 dolara! (kako gdje)
meni je predivan, naravno za zenu
Da, sorry.... Evo pokušo sam ispraviti lapsus ali neće ga prihvatiti u naslovu teme, samo na prvom postu...Poslao: flOorKilla
E Whiteboy, samo da te ispravim nešto... OVO JE SAMSUNG T500, a ne A500!!!
savrsena filigranska izrada....to nema niti jedna druga tvrtka...
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
ali zato nemaju neke vazne funkcije
koje funkcije nedostaju? i definiraj vazne?
MMS, Bluetooth, IrDA, kamera....
u tako mal mob nemos ni ugurat kameru
It's nice to be important, but it's more important to be nice
a sta bi vi sad..... pa to je mali mob za žene netreba mi ni bt,irda, kamera, mms možda ipak...
Kako netreba? Meni bi barem MMS i kamera trebala, ali fakat se nemože to od ovakvog šminkerskog moba očekivati. Ko voli nek izvoli.![]()
mms obavezno, za to netreba nikakvog dodatnog mjesta niti hardvera
Bookmarks