http://files.filefront.com/Pro_Evolu.../fileinfo.html na ovoj adresi mozete skinuti demo tezak 155Mb
Svi mi, pes fanovi sa nestrpljenjem uvjek ocekujemo novi nastavak. Evo ga. Tu je. Demo.
Ja sam skinuo jos jucer cim je izasao i odigrao par utakmica.
moj komentar: svi uvijek nekako ocekujemo vise, mnogo vise, ali nemogu reci bas da smo ovdje dobili bas mnogo vise.
ima poboljsanja ali i dalje je to dobar stari pes. najvise me ljuti sto su igraci i dalje \'drveni\' dok trce. koliko sam jos primjetio u ovom demu, primanja lopte mi se nekako ne svidja rjetko koji igrac bas lijepo primi loptu a ipak su ovo najjaci klubovi sa super igracima.
igrao sam cjelo vrijeme na tezini 3, kako je po defoultu, inteligencija igraca me nije ocarala, kao sto se uvjek nadam pri novom nastavku. vec u prvom utakmici, golman je fulao loptu i prosla je pored njega u gol. eto to je samo jedan, bug?
svidja mi se sto sudac kod prekrsaja pokazuje rukama kao i zapravo (cini mi se da tog nema u pes4?)
jedan veliki plus ide u prilog grafike, koja je lijepa a pogotovo igraci i njihova lica (fifa 05 me tu razocarala)
![]()
![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks