Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 13 od 13

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    -
    Operater
    -
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

V3 reflash problem?

Pozdrav, imam V3 u koju smo danas probali staviti koristeci PST novi flash da mi video bude enabled i da se oslobodi preko 8mb memorije, radi se o verziji R374_GOE.42.08R, e sad probao sam i verziju 41, pa verziju 42 bez vodafone ikonica, pa verziju 40.98R i uvijek mi se nakon flasha desi da mi ne radi tipkovnica, dakle mob se upali i sve ok, komp ga skuzi, mogu ga baciti u flash mode ali mi tipkovnica ne reagira, jel netko zna koji je razlog tome, mob mi trenutno stoji u flash modu i vise ni sam neznam sto da stavim gore, bilo koji savjet dobrodosao!

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao turando
    Pozdrav, imam V3 u koju smo danas probali staviti koristeci PST novi flash da mi video bude enabled i da se oslobodi preko 8mb memorije, radi se o verziji R374_GOE.42.08R, e sad probao sam i verziju 41, pa verziju 42 bez vodafone ikonica, pa verziju 40.98R i uvijek mi se nakon flasha desi da mi ne radi tipkovnica, dakle mob se upali i sve ok, komp ga skuzi, mogu ga baciti u flash mode ali mi tipkovnica ne reagira, jel netko zna koji je razlog tome, mob mi trenutno stoji u flash modu i vise ni sam neznam sto da stavim gore, bilo koji savjet dobrodosao!
    potraži na forumu, ja sam uploadao fix za taj problem!

EDIT

ak, ustvari, evo ti link; http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=195258#post195258

ne znam što ne volite tražit, a imamo tako moćan search engine u ovmo VBu

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    -
    Operater
    -
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    potraži na forumu, ja sam uploadao fix za taj problem!

EDIT

ak, ustvari, evo ti link; http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=195258#post195258

ne znam što ne volite tražit, a imamo tako moćan search engine u ovmo VBu
    he he pazi sad, stavio sam opet verziju 42.08R i stavio sam tvoj flex za tipkovnicu ali sad mi ne radi kamera i ne radi mi tipkovnica kod pisanja poruka, nista idem naci neki drugi flex, ili imas koju ideju?

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovak na brzaka... jel' ti i flex neki noviji? A bootloader?
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    -
    Operater
    -
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BlueDevil
    Ovak na brzaka... jel' ti i flex neki noviji? A bootloader?

e popizdio sam, inace tel je sa njem mreze o2 i nakon stavljanja xxx flasheva uvijek mi je neki vrag stekao, tj ili mi nije radila kamera a video kamera je, ili mi nije radila tipkovnica a ostalo je, inace odlucio sam staviti monster pack da rijesim problem i stavio ali ispalo da je cingular branded, e sad imam lagano i video snimanje i obicnu kameru i tipk radi ali je brand od cingulara gore, e sad probao sam staviti opet 42.08reflesh ali ne ide, tj na ovaj sad ne ide mi niti jedan obicni flash koji sam isprobao, boot loader je 826
    a evo i verzije flexa: i flasha opcenito:

S/W Version: R374_G_0E.41.C0R_ICEMAN_MOTOX.shx
    Flex Version: GSMV3xxCIN02NA0A5_VIDEO

i sad si upravo stavljam vodafone flex sa master clearom i master resetom, pa da vidim koliko ce mi osloboditi memorije, inace ocito je zajeb da nakon ovog bootloadera se ne moze vratiti na staru 823, a onda neznam fakat kaj cu jer mi smeta sto ima tako malo slobodnog prostora i od cingulara su dvije ikone u meniju koje uopce ne trebaju mi, naime radi se o njihovom nekom IM-u!

any suggestions kaj da stavim sljedece: naime cilj je bio od samog pocetka:
    M na vanjskom displeju
    8,55mb free mem
    video recording

pa zar trazim previse )

Motorator Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiče free-memorije, to i sam možeš. Ima negdje ona uputa šta se sve smije brisat sa moba (v525, ali isto je za v3) tako da se s tim da puno oslobodit. To ti je to što se radi po flashevima, samo ako ti flash ne radi morat ćeš ručno to. U pravilu, brišeš slike, filmiće, screensavere, melodije itd.
    Videorecording se uključi preko seemova. A da se ekipi lakš snaći, netko (Motox) je te seemove već moddane ugradio u flash. Dakle i to možeš sam izvest doma ako imaš neki seem editor+kabel (koji očito imaš )
    Vanjski display je onaj GIF, koji treba napravit određene veličine, stavit na određeno mjesto u mobu, i onda editirat seem ili dva - dakle i to nije problem.
    I na kraju, te iikone u meniju se daju bez beda maknut: nekad se to radilo hex-editiranjem MMA fileova, a danas postoje i meni-editori s kojima je to još jednostavnije.
    U konačnici, umjesto da samo flashash mob i dobiješ sve što hoćeš, morat ćeš utrošit nekih pola sata više vremena da si editiraš seemove, uploadaš/obrišeš par fileova, i to je to.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    -
    Operater
    -
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiče free-memorije, to i sam možeš. Ima negdje ona uputa šta se sve smije brisat sa moba (v525, ali isto je za v3) tako da se s tim da puno oslobodit. To ti je to što se radi po flashevima, samo ako ti flash ne radi morat ćeš ručno to. U pravilu, brišeš slike, filmiće, screensavere, melodije itd.
    Videorecording se uključi preko seemova. A da se ekipi lakš snaći, netko (Motox) je te seemove već moddane ugradio u flash. Dakle i to možeš sam izvest doma ako imaš neki seem editor+kabel (koji očito imaš )
    Vanjski display je onaj GIF, koji treba napravit određene veličine, stavit na određeno mjesto u mobu, i onda editirat seem ili dva - dakle i to nije problem.
    I na kraju, te iikone u meniju se daju bez beda maknut: nekad se to radilo hex-editiranjem MMA fileova, a danas postoje i meni-editori s kojima je to još jednostavnije.
    U konačnici, umjesto da samo flashash mob i dobiješ sve što hoćeš, morat ćeš utrošit nekih pola sata više vremena da si editiraš seemove, uploadaš/obrišeš par fileova, i to je to.
    evo stavio sam si vodafone reflesh i ok je, imam 6,5mb slobodno sa time da si moram otkljucati video i izbrisati defaultni video, moto znak mi se vratio na vanjski displey, neke ikonice su mi nove i bas su fora (za bateriju i slicno) i sad jos moram izbrisati slike, mms teplete, neke glupe zvukove i to je u principu oslobadanje do 8mb, ali muci me jedna stvar u opcijama slike i igre imam one glupe linkove za download (ostale od cingulara) kak njih izbrisati a da ne radim opet flash ili flex jer mi je sada ok, cak je kamera bolja i tel je brzi!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    -
    Operater
    -
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo izbrisao sam si rucno sve gluposti i imam ni manje ni vise nego okruglih 8,6mb ))
    he he
    e sad jedini je problem kako izbrisati iz menija tamo one gluposti koje me vode na cingularovu stranicu za download, radi se samo o 4 linka i to po jedan u igre, jedan u zvona, jedan u slike i u principu mislim da je to to, e sad jel zna netko kak to maknuti a da ne radim reflash, hvala!

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imaš na BlueDevilovoj stranici objašnjeno kako otključati zaključanu tipku (mislim brand), ako na to misliš.

Motorator Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To je do brandinga, i koliko se sjećam to se makne jedino flashanjem. Ako i ide drugačije, nisam čuo da je netko to radio.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To je do brandinga, i koliko se sjećam to se makne jedino flashanjem. Ako i ide drugačije, nisam čuo da je netko to radio.
    jedan tip je to rijesio na nacin da je zbrisao one stvari kje pokazuje p2k i pregazio ih stvarima sa moba koji nije brandiran..glup nacin al valjda pali...nisam isprobao uglavnom..

Motorator Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidiš, vidiš, dobra ideja
    Evo, turando, probaj tako... malo posla, ali vjerujem da se u konačnici isplati

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    -
    Operater
    -
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidiš, vidiš, dobra ideja
    Evo, turando, probaj tako... malo posla, ali vjerujem da se u konačnici isplati
    ma sve ok, samo je ostalo tri linka i oni ne smetaju, inace slobodno je 8,9mb a nisam niti brisao sistemske slicice koje ne trebaju, motorola je zakon )

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 85
    Posljednji post: 04-02-2006, 15:06
  2. Odgovora: 5
    Posljednji post: 23-05-2005, 14:17

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove