Što se tiče free-memorije, to i sam možeš. Ima negdje ona uputa šta se sve smije brisat sa moba (v525, ali isto je za v3) tako da se s tim da puno oslobodit. To ti je to što se radi po flashevima, samo ako ti flash ne radi morat ćeš ručno to. U pravilu, brišeš slike, filmiće, screensavere, melodije itd.
Videorecording se uključi preko seemova. A da se ekipi lakš snaći, netko (Motox) je te seemove već moddane ugradio u flash. Dakle i to možeš sam izvest doma ako imaš neki seem editor+kabel (koji očito imaš

)
Vanjski display je onaj GIF, koji treba napravit određene veličine, stavit na određeno mjesto u mobu, i onda editirat seem ili dva - dakle i to nije problem.
I na kraju, te iikone u meniju se daju bez beda maknut: nekad se to radilo hex-editiranjem MMA fileova, a danas postoje i meni-editori s kojima je to još jednostavnije.
U konačnici, umjesto da samo flashash mob i dobiješ sve što hoćeš, morat ćeš utrošit nekih pola sata više vremena da si editiraš seemove, uploadaš/obrišeš par fileova, i to je to.
Bookmarks