Imali sta takvog za tripletse???Izvorno postao tvrtkod
Evo linkovi na MotoX-ov i moj projekt vezan za najnoviji 67.02R monsterpack. Plod prekooceanske i plodne suradnje dva frika koje odvaja dvanaest vremenskih zona.
Uzivajte!
Reflash:
http://www.get-mobile.co.uk/download...lash_MOTOX.rar
Flexlash™:
http://www.get-mobile.co.uk/download...lash_MOTOX.rar
Reflash_mpl™:
http://www.get-mobile.co.uk/download..._mlp_MOTOX.rar
Zadnji uredio tvrtkod : 01-06-2005 u 20:23
Imali sta takvog za tripletse???Izvorno postao tvrtkod
Budem slozio i za triplets, ima netko neki zahtjev ili zelju?
Tvrtko daj malo pojasni ove fajlove gore.
Ako sam dobro skuzio moju kombinaciju flash+flex pregazim sa reflash_mpl i dobijem 67.02 sa hrvatskim bez bugova koji nosi LP 037 reflash za 67.02.
Sa Reflash_mpl™ pregazis sam flash, flex i lang ti ostaju koje si imao. a ako oces mijenjat samo flex onda koristis Flexlash™.Izvorno postao sost
Postoji jedan bug na kojem radimo da ga otklonimo. Za sad jos ni jedna verzija 0037 lang packa nije 100% kompatibilna sa tim reflashem (bar one koje sam ja testirao, nisam imao vremena da ih sve testiram). Neznam da li je to zbog toga sto su pre stari ili sto vec. Uglacnom nakon toga ti vise ne prikazuje koliko imas slobodnog prostora kad npr udjes u slike i odaberes opciju prikaz slobodnog prostora. mislim da je to mala cijena s obzirom da mozes zadrzat hrvatski jezik uopce. Kao sto rekoh, radimo na tome da to otklonimo.
Imamo mi dosta želja i zahtjeva... Samo, kaži što bi sve mogao izvesti sa tripletsima?
pa sve isto kao i gore navedeni. naravo podrazumjeva se da reflash i reflash_mlp od 72R nece radit na 55R i 58R dok ne hacknem bootloader. ali zato flexlash od 72R (bilo koja verzija) ce radit i na 55-58R tako da bar polovicno mozete okusit 72R na svojim telefonima sto mislim da niste mogli do sad.Izvorno postao GoGs
Ako nije problem molio bih te za tu samo jednu polovicu 72R. Mislim na taj flexlashIzvorno postao tvrtkod
![]()
imam problem. bio sam napravio to s tim reflashom i flexlashom i nemogu vise upalit mobitel. probao sam vratit na stari flash i pise mi:*****FLASH failed*****!molim pomoc...ako netko zna sta da radim nek mi posalje to na e-mail: dzarkovi@vip.hr
Zadnji uredio bzarkovic : 08-06-2005 u 20:15
A koji je telefon?Izvorno postao bzarkovic
telefon je V525 al sam ga prebacio na V600 i sad idem probat ovo i nece se upali vise!
Bojim se da ti se bas ne pise dobro. Ovaj flash je za R376 seriju (sto mu jasno pise u nazivu) i ako se flesha na triplets telefon skuri ga. dosad se mislilo da je to nepovratno i da jedino pomaze servise al evo neki tipovi na drugom forumu pokusavaju i uspjesno rijesavaju takve kvarove. evo ti link pa provjeri jel mogu sto za tebe napravit.Izvorno postao bzarkovic
http://www.motomodders.net/Default.a...g=posts&t=3979
sretno i drugi put malo bolje citaj prije izvodjenja tako rizicnih operacija
e rjesio sam ga,neznam ni ja kako,procitao sam neki link,i s onim nekim ramldr.exe sam namjestio i sad opet sve radi...ali svejedno hvala!
Jel radi u smislu "maknuo sam 58R" ili "radi kao i prije"?Izvorno postao bzarkovic
prvo sam to napravio kao da sam maknio 58R i onda umjesto 72R ja sam stavio svoj stari 38R i proradio je!
prvo sam to napravio kao da sam maknio 58R i onda umjesto 72R ja sam stavio svoj stari 38R i proradio je,i sad radi kao i prije!
Bravo, znaci jos jedan spasen i vracen na stari softIzvorno postao bzarkovic
![]()
Da nezahebem burazov mob moram pitat, jel je to je soft za (V)550 seriju? Mob je jos nedirnut, vodafone branded iz vipa, pa me zanima jel pozeljno nesto sacuvat prije neg ga zbrikam?Izvorno postao tvrtkod
To je soft od V620 ali je kompatibilan sa V550 serijom. mogao bi eventualno napravit backup imenika i poruka ako sto krene po zlu i websession file u kojem se nalaze postavke za wap da ih nemoras rucno unosit. ali nemogu ti garantirat da ce ti radit wap nakon sto napravis restore tog file-a jer mi se par put znalo dogodit da mi nece radit jer su mi stare postavke od V550 a novi soft od V620. al zato odem na www.hellomoto.com i posaljem si nove za v620 i opet sve radi kako trebaIzvorno postao Dr@Zen
Zadnji uredio tvrtkod : 14-06-2005 u 11:20
Znaci standard backup. Skinuo sam sva 3 file-a koji si stavio gore, sad me samo zanima koje filove trebam ubacit redom, buraz hoce kompletni v620? Po mogucnosti HR LP. Sorry al nisi se bas raspisao da razjasnis nama malima![]()
slobodno reci sto te specificno zanima zato sto nema smisla da pisem nadugacko i na siroko ako te nesto konkretno zanima. ako si imao gore hrvatski jezik onda stavi reflash_mlp. to ti je reflash koji ce ti napravit upgrade softa na 67.02R ali ti nece mijenjat jezik jer u sebi ne sadrzi ni jedan jezik. to mu je i glavna svrha da ljudi koji imaju jezik koji nije dostupan za odredjeni telefon i odredjenu seriju softa ipak mogu zadrzat jezik koji su imali. Al ima jedan bug a to je da ne prikazuje slobodan prostor na mobu. ako koristis p2k za pregled prostora onda ti radi ili ako koristis akmeru, isto radi. ali kad odaberes tavku u mobu da vidis kolicinu slobodnog i iskoristenog prostora pojavi ti se prazan ekran na kojem samo pise "Ime:Telefon" a ostali podaci nedostaju. razlog tome je sto jezik koji dolazi sa orginal mobom nije 100% kompatibilan sa ovim najnovijim softom. Motox i ja radimo na rijesenj tog problema. Naravno ako stavljas reflash i koristis jezike koji dolaze s njime, sve radi bez problema.Izvorno postao Dr@Zen
Flexlash ti je flex, ali u flash formatu. To znaci za mob flashash normalno sa MMF i RSDLite kao kad stavljas flash ili reflash. samo sto s njime radis upgrade flex-a. njegova prednost je sto sam proces traje puno krace i sto se moze flashat iz bootloadera, sto znaci ako nesto za****** i nemozes upalit mob da ga flexas, jednostavno ga stavis u booloader i opalis sa ovim. Sto se mojih iskustava tice vezano za ovaj nanjnoviji MP mogu samo rec da nisam imao bolji i brzi na svom telefonu. Moram jos dodat jedan file koji dolazi uz ovaj soft koji bi trebalo flexat nakon flashanja moba. ali ja ga nisam nikad koristio i mob mi je radio bez problema.
Imas jos kakvo pitanje?
tu sam imao gadan propust kad sam napisao da je kompatibilan sa tripetsima, trebalo je pisat V550 a ne triplets. maloprije sam ispravio jer bi si netko mogao skurit mob ako to procita.Izvorno postao tvrtkod
Ovak ja imam v550@v620 i imam ovu kombinaciju
R376_G_0E.65.25R_LP0024_DRM0001_JPJAVA_G_0E_R376_0 5_00_03R_GSRV620T673NZ070_1FF.hmg
V620_Core_SE5109AXXXX056.hs
pa me zanima kaj mi je najbolje stavit od onih 3 i sa kojim programom.Netreba mi Hrvatski jezik dost mi engleski.
Bitno mi je samo da mob bude brzi jer mi sad na ovom jako sporo slike ocitava i dok pisem poruku mu dugo treba da ispise slova
Ja bi isao dio po dio na tvom mjestu. Prvo mi reci koliko imas slobodnog mjesta na mobu. Bilo bi pozeljno da imas vise od 3 MB jer sam primjetio da performanse drasticno padaju ako imam ispod 3 MB.Nakon toga mozes aplicirat reflash koji ce ti nadogradit soft na novu verziju ali ce ti ostat svi podaci i postavke. Ako ni tad nisi zadovoljan onda primjeni flexlash ali prije toga napravi backup svih bitnih podataka sa npr. P2kTools jer flex brise sve podatke i postavke. sto se tice uputa o flesanju o tome necu sad nadugo i siroko. samo cu ti rec da si pogledas sticky o toj temi i malo upogonis search jer se o tim stvarima vec jako puno pisalo. Po meni isto bitna stvar za brzinu je skin koji koristis. "Ljepsi" skinovi su obicno veci od standardnjih pa trose puno resursa. Ja bi ti preporucio da koristis moj B/W Glass skin (ako ti se svidja takav dizajn) koji ima po meni jako dobre performanse. Ako ti nije sto jasno slobodno pitaj.Izvorno postao EagleONE
pozdrav
Znaci ovaj http://www.get-mobile.co.uk/download...lash_MOTOX.rar
zanima me samo s kojim programom flasham ostalo znam?
Moguce da zbog memorije imam samo megu i pol slobodnoga a sto se tice skinova to sam vec bio mijenjao pa nisam mogao ulaziti u detalje zvona tak da mi se i neda to.A ovaj tvoj sam probao skinuti al ne rade linkovi..
Kak stavljas ti skinove?ja onak da ona 3 fajla preimenujem pa ih bacim u mob..
Zadnji uredio EagleONE : 23-06-2005 u 22:23
Bookmarks