ja sam ćuo da je jako dobar, ali nisam nikada ga instaliro još...
Da li ih je itko isprobao, jesu dojmovi pozitivni ili negativni?
Mislim da je to dobro za starije masine...
Evo ja sad idem isprobat...![]()
Zadnji uredio Smuchac : 04-12-2007 u 15:16
ja sam ćuo da je jako dobar, ali nisam nikada ga instaliro još...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Svodi se na zauzece diska od nekih 300-400mb,i strasno je brz s obzirom da se stavlja na starije kompove koji "regularne" windowse bas i ne podnose. Ti "regularni" windowsi bi prakticki zadavili nekakav komp sa 200-300MHZ i 64 rama,a kako takvi stariji kompovi imaju male diskove,i njih bi nakrcalo,pa ne bi bilo moguce nabacit nekakvu muziku,slike i neznam sta sve ne...
Uglavnom,takav operativni sustav nema u sebi sve sto i puna verzija xp-a,i bas zato je prikladan za starija racunala koja ce neki baciti na smece...
Moja stara kanta je neka penta 300-tinjak mhz,192 rama,i disk od 6gb,i kupi prasinu doma,a s ovim ce valjda bit bolje... Javim rezultate!![]()
a sta je to??? predpostavljam da je nesto kao mini XP... napravljen za slabije konfiguracije... ili se varam...
Zadnji uredio tnt_tunja : 04-12-2007 u 15:39
###1410989180026
Upravo tako! Za slabije konfiguracije!
Ajd javite ekipo, taman za jednu kantu koju imam![]()
Prema nekakvim specifikacijama,zauzece sistemske memorije iznosi samo 42MB,Windows folder tezak je samo 326,1MB,pri pokretanju podigne samo 13 procesa,a instalira se punih 7 minuta... Kakve god kante imali,ovo nek vam budu granice...Trebalo bi radit...
![]()
uf... predobro zvuci... za ovako slabe konfiguracije... mada sta mislite da li se to isplati meni stavljat na P3 500MHz; 512RAM???
ja sam stavio cist XP--- al nije mi bas nesto super...
###1410989180026
Dobri su. Znači očišćeno je sve kaj ne treba kompu takve namjene (mjuza, internet, divx (za divx min 500mhz), stare igre, arkade itd).
Kaj reći, rade svoj posao.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Zavisi sto hoces od kompa...Ako hoces sve sto XP ima,s obzirom na konfu,ne nadaj se nekim strasnim performansama...
Inace za XP kazu:
Here's What You Need to Use Windows XP Professional
•PC with 300 megahertz or higher processor clock speed recommended; 233 MHz minimum required (single or dual processor system);* Intel Pentium/Celeron family, or AMD K6/Athlon/Duron family, or compatible processor recommended
•128 megabytes (MB) of RAM or higher recommended (64 MB minimum supported; may limit performance and some features)
•1.5 gigabytes (GB) of available hard disk space*
•Super VGA (800 x 600) or higher-resolution video adapter and monitor
•CD-ROM or DVD drive
•Keyboard and Microsoft Mouse or compatible pointing device
A ne kužim koja je poanta takvog releasea, kad Win2000 fino obavlja taj posao, a ima kompatibilnost sa svime i svačime što korisniku zatreba.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Al ovo je kul i ima riječ "Beast" u naslovu
2k na 64 ramaRadilo bude, al se bu šlajsalo (kolko se siječam, no možda sam u krivu)
Jesi isprobao? Kako radi i jer to uopce prepoznaje nove programe and stuff?
kad smo vec kod modifikacija windowsa, koji je onak ok program za modificiranje tj.prilagodbu same instalacije windowsa, dodavanje novih programa koji da se automatski dignu sa windowsima?!
You Hack me!
Tune Up Utilities 2007 dobro radi svoj posao, a ima i dosta funkcija za modifikaciju, ciscenje nepotrebnih stvari i sl.
kolega nisi me shvatio, ja govorim o slaganju cd-a sa instalacijom windowsa, i dodatnih programa...![]()
![]()
You Hack me!
Pa ne znam koja ti je tu logika, instaliras si sam program i namjestis da se dize s windowsima![]()
Pa ovisi o kojem se programu radi (pod ovim mislim i na to da program ima odredenu svrhu pri startupu, a ne da stavis da se npr. google earth otvara na startupu i sl.), vise manje svi imaju u options 'automatically run when I log on to windows' ili nesto slicno...
nlite se zove program.
kopiraš cd na hard, "skrešeš" ga i zapržiš sa svojim postavkama. Ima hrpu dodataka.
Aha, o tome se radi. Ja sam drukcije shvatio pitanje
Enivej, jer tko isprobao ovaj tinyxp da moze malo opisati kako radi?
zaboravil se zahvalit zerobravo-u
Hvala!
program je sasvim ok!
You Hack me!
Evo,jucer sam instalirao,i mogu reci da radi jako dobro s obzirom na moju konfu... Imam 300MHz,160MB RAM-a,neko smece od zvuka i grafike i neku CD pržu,te HDD 6GB + 1GB. Instalirao sam BS Player,Winamp,Audacity,Nero 6.6,i jos par sitnih programcica,i sve super radi... Nema puno opcija koje imaju puni Windowsi XP,a zato se i zove Tiny. Nema autoplay-a za cd-ove,nema nikakvih programa osim painta,nekog messangera,i firefoxa s thunderbirdom,sto sam obrisao jer necu na net... Enivej,preporucam za starije kompove...!
EDIT: Potvrdujem istinitost zauzeca diska,radne memorije i procesa,al onih 7 minuta nek si nabiju u gu*icu! Istina,ne moras nista radit,vec cekat da zavrsi,al meni se navuklo na cca pola sata...![]()
Bookmarks