ako ti komp skuži mob preko ramldra, onda imaš nade....Izvorno postao Antunhr
si siguran da dobro sržiš tipke # i *? moraš ga moći dignut u bootloaderu i onda ponovno flashat
Ovako. Znam da ima puno stvari o ovome i na forumu ali od toliko stanica na svim mjestima mi se sve zbrkalo. Stvar je u tome da sam iso flesati sa TRIPLETS_G_0B.09.4AR_reflash na TRIPLETS_G_0B.09.72R_LP0032_JPJAVA_G_0B_TRIPLET_04 _05R_SE6424AXXT11D4_1FF i prilikom flesanja mi je izbacio neki eror srusio se program i vise nemrem upali mob. Ovaj 09.72R sam skinuo sa http://www.mob453.com/phones/motorola_v600/
Neznam vise sta da radim. Komp mi prepozna mob preko ramldr programa ali neznam kako napraviti da proradi. Probo sam cak i ono sto sto je reko BlueDavil da drzim "* i #" kada palim mob ali nema nikakvih znakova. Vadio i stavljo sam bateriju ali nista.
Molio bi dobre ljude da mi napisu kako vratiti da proradi mob i koji TRIPLETS staviti.
Hvala!
ako ti komp skuži mob preko ramldra, onda imaš nade....Izvorno postao Antunhr
si siguran da dobro sržiš tipke # i *? moraš ga moći dignut u bootloaderu i onda ponovno flashat
jedna mala napomena za sve ljude koji imaju problema sa v525 prilikom flashanja...kod v525 (s kojima sam ja imao prilike radit) kad je palis sa * # i slusalica NE POKAZUJE NISTA NA MOBU treba ga spojit na komp i tada ga pokusavat palit...cut ce se standardni zvuk kad ga komp prepozna..
Bio sam skuzio. Nisam znao da mora biti mob prikopcan na komp pa onda da ga prepozna. Sve sam sredio ali imam jedan mali problemcic. Kada idem na opcije vibracije vrati mi se na prijasnji izbornik. Zna li tko u cemu je problem.
ajd pretrazi forum u vezi toga to ti je standardni problem. da se ne gomila bez veze...Izvorno postao Antunhr
da, uglavnom traži detalji zvona i sl., imamo jedno 20ak tema o tome!
Bookmarks