Ovo nije telefon,to je smartphone i ogrrrrrrroman je
vec ovako cool telefon, dobio je i memory stick 16mb i mogucnost playanja
mp3 i videa... cool
http://www.sonyericsson.com/P800/frameset.htm
komentari? po spec. ubija nokiu 7650, a ostalo cemo tek dozivjeti...
velimir
Ovo nije telefon,to je smartphone i ogrrrrrrroman je
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Ma joj taj sonyericsson ima fakat prespor soft. >Ja svoju 7650 ne bi mjenjao za p800 da mi sad ponude....
kaj si ga imao u rukama i isprobao ???? daj opisi nam malo kak je to softver prespor?
Nažalost ja ga nisam imao, ali sam se čuo sa micamacom i on mi je rekao da ga je imao, i da je soft. toliko prespor da je 7650 i p800 jednostavno nemoguće uspoređivati.... Zasad samo to...
a kolika će mu biti cijena?
Frend koji mi radi u Ericssonu u Njemackoj je ukratko pokopao telefon ali sa strane poslovnog korisnika. Prilicno nezgrapan za koristenje, da bi koristio PDA moras imati upaljen telefon kao takav (dakle u avionu zabranjeno), verzija SW je vec zastarila a nije ni izasla, bugova ko u prici (mozda to rjese do iduceg ljeta), ekran pravi probleme i jos dosta toga...
Znači.... nema baš previše pozitivnih strana o telefonu, a cijena će mu biti oko 700 - 800 eura kad dođe (naravno govorimo o okvirnoj cijeni na crnom tržištu)..
Za poslovne korisnike koji se vole pozabaviti ostalim funkcijama(mp3,MMS i sl.) najbolje rjesenje.
Mobitel po funkcijama je fakat dobar , ali meni se ne svidaju takvi mobiteli kao p800 ili 7650 .... . . . ono vise volim "normalne mobove " a mozda mobiteli moraju biti tako veliki da bi imali touchscreen i sva sranja koja dolaze s tim ...... ^_^
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Pih, svasta se ovdje moze procitati... Kao prvo, onaj tko kaze da je soft na P800 spor prica totalne gluposti, soft je jako brz. Softver, inace nije Ericssonov vec je Symbianov. Verzija softvera nije zastarjela (!?!), P800 koristi Symbian OS 7 sto jos ni jedan postojeci uredjaj ne koristi (7650 koristi Symbian OS 6.1). Bugova prakticki vise nema, sljedeci mjesec (12.) pocinje isporuka ogranicenog broja za odredjena trzista. Ostatak svijeta ce ga dobiti u 1. ili 2. mjesecu 2003.
Moze se bez problema koristiti u avionu jer ima tzv. 'flight mode' - iskljuci se phone dio a PDA dio radi normalno dalje. Sa strane poslovnog korisnika, P800 je odlican uredjaj, uopce nije nezgrapan vec lijepo lezi u ruci, ima i stylus/touch screen za jednostavan unos podataka (puno jednostavniji nego na 7650) i pristup istima. I uopce nije ogroman vec je slicne velicine kao i 7650. Preporucio bih ga svakome, samo da vec jednom izadje i da ne bude preskup...![]()
Ja sam samo prenjeo ono što mi je tip rekao koji ga je držao u rukama još u 10. mjesecu... usput, odakle tolike informacije?? Jesi ga držao u rukama i radio po njemu??![]()
Da, pre-commercial verziju:
http://www.ericsson.com/mobilityworl...800bundle.html
Na toj stranici pise i cijena$1150
![]()
Sta je to cijena te opreme ili mobitela
![]()
To je cijena cijelog development kita. U njemu se nalazi i 'CodeWarrior Development Studio for Symbian OS ' koji inace kosta nekih $400. Koliko ce mobitel kostati kad izadje, to cemo tek vidjeti...
Hmm. . . . Evo gledajuci ove slike dosao sam do zakljucka da je P800 savrsen i da ce to bit naj mobitel kada izade na trziste . .
![]()
![]()
![]()
![]()
Pictures from SonyEricsson P800 integrated camera
![]()
Rezolucija 320*240 - Medium Quality
![]()
Rezolucija 640*480 - high quality
Aj kent belivit, mob je savršen. Oni koji nemaju para ( među kojima sam i ja ) će se zadovoljit i sa T300
http://www.mophun.com/main_games.php
Ovdje možete igrati igrice koje se mogu igrati i skidati na t300
Mob je fakat savršen, ali opet pitanje:
KADA!!!!!????
Daj kad će test u mobilu??
Kad bih barem ja mogao zaigrat one formulice na svojoj 65-ici
Možda stigne kada i novi 007 film u kina,pa nam možda postane još zanimljiviji.
U 007 je 68-ica
...a u (ne)prijatelja je ajd' pogodite...
Čak i slikuje s njim!!!![]()
Zasad sam pogledao samo trailer i vidio kako je 68ica detonator.
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
A nisi vidio onog kineza kako izvlači P800 iz jakne i "okida" snimku Bonda dok silazi iz aviona? Neko ti je srezao foršpan onda.
Bookmarks