sory na offtopicu ali tko kaze da se SPV nece pojaviti? jedan tip na ponuda.gsm ga prodaje
Doslo je vrijeme da i moj otac pozeli da promijeni telefon...finally! Vec 3 godine nosa onaj Ericsson t10! Najgori telefon na svijetu..sam se gasi bez razloga!
E sada ja trebam da mu nadjem dobar telefon, cijena bas i nije bitna...mislim nije ako je ispod 1.000€..![]()
S obzirom da je on poslovan i vrlo zauzet covjek srednjih godina trazi nesto sa dobrim organizerom, dobrom povezanosti sa PC-jem i ostale stvari bitne tom tipu ljudi + lijepe funkcije za nas dva kad nismo van kuce, tj kad kuliramo. Eto kakav odnos imamo kad mi je dao 1.000€ i rekao da mu kupim telefon do Pape (tj 22. ovog mjeseca).
Ja sam razmisljao o Sony Ericssonu P800 jer je to koliko cujem najjaci telefon na trzistu, ali ipak da se prvo konsultujem. Znam ni da Nokia 7650 i 3650 (koliko-toliko) nisu losi. Pa tu je i Microsoftov Smartphone koji se koliko vidim nece ni pojaviti...
Procitao sam u Mobilu u duelu M$ Smartphone vs p800 kaze:
"Mnogo mali nedostatci u softwareu SE P800 i slaba kompatibilnost sa M$ OS-a radi povezivanja ta dva te vece cijena SE-a presudjuju u korist M$-vog SPV"
Sony Erocsson je koliko vidim 6.500 vasih kuna...puno, ali opet...
Questions..:
-Kako se unosi tekst u P800? Koliko vidim nema nikakvu tastaturu...?
Jel ima neko da je malo bolje pregledao SE P800? Nije bas ovim u novinama vjerovat..radje bih to cuo od nekoga sa foruma. Kako se ponasa te kakav mu je software?
Da li je SE P800 najbolji izbor![]()
3,2,1...3...Jedan je Djordjevic Sasa!
sory na offtopicu ali tko kaze da se SPV nece pojaviti? jedan tip na ponuda.gsm ga prodaje
Forumaš godine :)
npr. (ponavljam se...) T-mobile ga neće distribuirati dok ne otklone bugove tj. dok ne srede soft - ali to nije mjerilo...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Pa boli me za T MOBIL. Ima ga orange, i izasao je SPVX-nova verzija tako da WORF mogao razmisliti o njegovoj kupnji...necemo vise u offtopic
Negdje sam procitao da je diskutabilno to da li ce uopste krenuti u serisko stancanje...vidjecemo.
Nego koji je bolji M$ ili Sony Ericsson? Koje je ljepsi u ruci, ima bolji softer i podrsku na netu?
Ja bi radje uzeo SPVX...ne zelim vise komentirati jer ce sve biti offtopic i zapp ili whiteboy ce nam zakljucati...odi na usporedbe modela s tim![]()
Svakako P800, najbolji kalendar + jotter (crtanje skica) + tasks + handy dates (za rodjendane, godisnjice i sl). No najbolja stvar je unos teksta stylusom.
P800 ima klasicnu tipkovnicu, koja se moze potpuno skinuti, barem ga ja tako koristim, za pozivanje brojeva iz imenika i sl. koristim se jog dialom.
7650 nema prosirivu memoriju
3650 i SX1 uzasno glupe tipke, tako da su mi odmah izasli iz konkurencije (kako da s time upisem par recenica na sastanku)
Sa P800 se jos dobije USB Sync station, tako da nema problema sa kablovima i sl.
Nadam se da sam pomogao.
E da, Symbian je daleko bolji od poluproizvoda iz Microsofta (pun bugova, vec su izasle neke zakrpe)
Sa P800 dobijes:
Sync software za Outlook
Backup svega sa telefona na PC i obratno
soft za instalaciju jezika
soft za instalaciju softwarea
dial-up networking wizard
Evo inart ti je dao dobar odgovor! No pitanje je da li tvoj otac želi tako veliki telefon (ipak je to smartphone)? Jer recimo i T610 ima odlične organizer i task i sl. opcije, a sve lijepo zapakirano u malo kučište....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ee a ako kupi t610 onda cu mu ga ja uzeti, a njemu moj t300![]()
On meni stalno uzima cipele, majce, trenerke...Genijalac..
A ako mu kazem da kupi p800 onda je to tesko za razmjenu..hmm
Znaci po vama je bolji p800?
Pa on ti je dostupan dok za SPV moraš kemijati...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
nije bed, slobodno usporedite modele ako mislite da ima smisla skrenuti pažnju na koji od njih. ali uz nekakvo objašnjenje što je prednost kojeg od njih...Poslao: sezam-picika
Ja bi radje uzeo SPVX...ne zelim vise komentirati jer ce sve biti offtopic i zapp ili whiteboy ce nam zakljucati...odi na usporedbe modela s tim![]()
onako kako je inart napravio ukratko, to hoda bez beda.
Bookmarks