jesi li dirao skin folder imena vodafone ili ak si flashao mobitel skin folder moto?
Evo imam jedan problem kojem nisam mogao naći riješenje pa da vas pitam. Ako smatrate da pitanje nije dostojno da bi bilo na ovom forumu slobodno ga obrišite...
Stvar je u ovome...nedavno sam si ubacio nekakve ikonice koje super izgledaju i savršeno su radile ali mi se prije par dana počelo događati da mi ikona, kada prijeđem onim kvadratičem preko nje jednostavno nestane. Npr. odem u multimediju i onaj kvadratič se nalazi slikama...kada ja krenem kvadratičem na zvukove ikona za slike nestane i tako dalje dok sve ne nestanu. NAPOMINJEM...sve je radilo savršeno ali sam ja vjerojatno nešto s****o pa zato mislim da se može popraviti...
Molim vas pomozite jer mi to već ide na živce...
P.S. Pokušao sam saviti druge ikone...ISTA STVAR..
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference.
jesi li dirao skin folder imena vodafone ili ak si flashao mobitel skin folder moto?
Jesam ....skinuo sam si ikone i preimenovao ih u "Moto", zatim sam izbrisao sve iz moto foldera i instalirao ove preko... Sve je radilo OK dok jučer nisam nešto radio sa seemom 0032-0001 pomoću P2K Advanced Editora i od tad ne radi
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference.
Vrati 0032_0001 seem original i sve će biti u redu. To si vjerovatno uključio animaciju ikona, pa kad odeš na neku ikonu, ona se izgubi.
Pokušao.....bez uspjeha![]()
Probaj flexat mob
A evo to sam upravo i napravio .... radi
Bookmarks