Evo ako ste citali moje prjasnje threadove vezane uz adsl,morate da ste skuzili da ja nikako nemam srece pa ni sada!
U threadu "signal" sam opisao kako mi nestaje signala svako toliko,a u threadu prije toga sam opisao kako su mi za promjenu brzine trebala 25 dana.
Evo sad sam bio prijavio kvar za taj signal,dodje tip i kaze da je to greska na usb modemima i zamjeni mi usb sa lan modemom,sve je to ok,.Inace imam 1.5mbps i nekuzim zasto mi sada za lan modemom ima problema sa skidanjem filova.Brzina mi pocne naglo padati i dodje negdje do 20kb/s.A trebalo bi da se skida na 160kb/s konstantno,dok kada igram igru sve je ok-nemam poteskoca sa pingom niti laggom.Neznam stvarno u cemu je problem,instalirao sam drivere za taj novi lan modem - siemens adsl C-010-I.Btw kada se spojim na internet prikaze mi da mi se spojio na 100mbps-ja gledam wauu,ali kada ono sporije od 384kbita.Da jos naglasim da imam sp2 ali mislim da to nebi trebalo utjecat na brzinu.Local area connection mi je firewalled kao i sve na pc-u
,ako netko zna bio bih mu jako zahvalan da mi pokusa pomoc,jer t-com je bio vec 3 puta kod mene i stvarno mi je vec dosta da ih zovem.Jedva cekam da taj prokleti tele2 ponudi taj adsl,ali mislim da cu se nacekat
![]()

.Da jos naglasim da imam sp2 ali mislim da to nebi trebalo utjecat na brzinu.Local area connection mi je firewalled kao i sve na pc-u
,ako netko zna bio bih mu jako zahvalan da mi pokusa pomoc,jer t-com je bio vec 3 puta kod mene i stvarno mi je vec dosta da ih zovem.Jedva cekam da taj prokleti tele2 ponudi taj adsl,ali mislim da cu se nacekat
Odgovori uz citat
Bookmarks