![]()
vjerujem u savrsenost covjeka i da to svatko moze postati..ljudi uglavnom rade samo one poslove za koje su kako kazu -'talentirani'. htio bih se okusati, odnosno nauciti razlicite grane zanimanja..je da imam malih poteskoca u realizaciji toga, al imam volje..no kad bolje pogledas-sta ce ti to??!, kad je zivot hebeno (pre)kratak. ono sto me najvise muci ili ti zivcira je to da cijeli zivot radimo za svoju guzicu..sto joj vise dajes ona zeli vise i vise.. jedna od ljudskih mana je to da ima potrebu za odmaranjem-sto jos dodatno skracuje da uzivamo u svome moćno dugom zivotu.. idealni zivotni vijek covijeka?-barem 150godina..ne znam kako ide vas zivot i kojom brzinom,al moj prebrzo ide..imam osjecaj da necu imati dovoljno vremena -da uzivam u njemu.. ne kuzim likove koje se ozene s 25god-katastrofa- shebu si cijeli zivot, automatski postaju starkelje..potpuno se ''zatvore'' u svoj zivot, ne izlaze van se zabavljati, jedino kaj odu van je u ducan ili posao..UZAS, ne bih im htio biti u kozi.. kad gledam ljude na ulicama -neprestano se krecu, svaki muskarac, zena i dijete imaju neke obveze..ne obracaju pozornost na okolinu -pa vi zatukli nekog kretena na mrtvo ili ne, oni neceju pomoci tom jadniku.. mislim da bi zajednica puno bolje fukcionirala da se ljudi ponasaju prijateljski, da budu kao rodjena braca..ali..nista od toga.. tu vise ni Bog ne pomaze-kako bi rekli krscani.. neki dan sam citao o smaku svijeta..ah da, to je vec neka druga tema..
Sta vi mislite o svom zivotu, hocete li ga uspjesno zavrsiti i hoćete li u njemu istinski uzivat??

Odgovori uz citat
vidim da ima i zrelih razmišljanja.

Bookmarks