Evo ja sam prije skoro procitao da je izasao 73r i da ga jedan na forumu ima. Samo nikako da dodju do njega. Tesko se moze naci na netu za sada. Imate li vi kakvih informacija?
Evo ja sam prije skoro procitao da je izasao 73r i da ga jedan na forumu ima. Samo nikako da dodju do njega. Tesko se moze naci na netu za sada. Imate li vi kakvih informacija?
Hmmm, i ja sam za to negdje procitao, gledao sam kod viktora on nema to, sad ko zna gdje ima...
A i nebi baš imali neke prevelike koristi da ga i nađeš kod viktora...
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Da to je istina, a i da ga se može skinuti sa neta, mislim da bi to ljudi na hofo već odavno pisali o tome a i znali bi odakle ga skinuti...
DeMar, nemoj zamjerit, nisam ništ krivo mislio...
Pozdrav!
Nacuo sam da ga ima jedan lik na mobile-files forumu. Pa mozda nesta uspijemo srediti ili mozda cak netko drugi to rijesi. Nadajmo se. Necu zamjerit. PozdravIzvorno postao GoGs
Da bilo bi dobro, a i bilo bi jos bolje da taj flash gazi i bootloader pa bi nasim mukama bio kraj!! Vidis, nisam se sjetio mobile-files forum...
ko lud sam svud tražio 73R i brijem da taj ne postoji. bio sam po svim forumima, od poljskih, ruskih... niko ga ne spominje
sve u svemu, mislim da je to navlakuša
i švabe su puno jači od HoFo-a što se tiče informacija i novog softvera za motorolu...
Pa to stoji, ali kad "švabe" počnu razglabati o novom softu, najviše dan, dva treba da dođe do HoFo-a...
Bookmarks