Hmmm, i ja sam za to negdje procitao, gledao sam kod viktora on nema to, sad ko zna gdje ima...
Evo ja sam prije skoro procitao da je izasao 73r i da ga jedan na forumu ima. Samo nikako da dodju do njega. Tesko se moze naci na netu za sada. Imate li vi kakvih informacija?
Hmmm, i ja sam za to negdje procitao, gledao sam kod viktora on nema to, sad ko zna gdje ima...
A i nebi baš imali neke prevelike koristi da ga i nađeš kod viktora...
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Da to je istina, a i da ga se može skinuti sa neta, mislim da bi to ljudi na hofo već odavno pisali o tome a i znali bi odakle ga skinuti...
DeMar, nemoj zamjerit, nisam ništ krivo mislio...
Pozdrav!
Nacuo sam da ga ima jedan lik na mobile-files forumu. Pa mozda nesta uspijemo srediti ili mozda cak netko drugi to rijesi. Nadajmo se. Necu zamjerit. PozdravIzvorno postao GoGs
Da bilo bi dobro, a i bilo bi jos bolje da taj flash gazi i bootloader pa bi nasim mukama bio kraj!! Vidis, nisam se sjetio mobile-files forum...
ko lud sam svud tražio 73R i brijem da taj ne postoji. bio sam po svim forumima, od poljskih, ruskih... niko ga ne spominje
sve u svemu, mislim da je to navlakuša
i švabe su puno jači od HoFo-a što se tiče informacija i novog softvera za motorolu...
Pa to stoji, ali kad "švabe" počnu razglabati o novom softu, najviše dan, dva treba da dođe do HoFo-a...
Bookmarks