A, kalendarski mi ništa ne znači. Kad je zapržilo, meni je došlo ljeto.
...naslov govori sve...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
A, kalendarski mi ništa ne znači. Kad je zapržilo, meni je došlo ljeto.
...a evo i pripreme za ovo ljeto -> http://www.pripremazaljeto.com.hr/...
danas mi je frendu rođendan...., inače baš sam se sad vratio sa maturalne....
malo rano si se vratio...
Da fakat, malo si rano došao...ja se sjećam da smo mi bili na svojoj maturalnoj do pol 6 u Sheratonu...onda smo otišlli u Importanne na jutarnju kavicu kako to biva običaj...pa smo otišli natrag do srednje škole (to je isto kod nas običaj)...tak da sam došao doma oko 10 ujutroIzvorno postao kinfa
Al bilo je to prije više od 3 godine...
Bom Chicka WahWah
ovi počeli razbijat.... pa nas murija haltala... ja put pod noge
of kors ti misliš na srednju....![]()
...fak - jel' danas najduži dan u godini???
da... traje 16 sati....![]()
...aaaa - krepat' ću klinka ide spavati tek kad je mrak...
Kako je ime maloj ofčici ?Izvorno postao dmi
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
prvi dan ljeta i mislim da ce bit jedan od najtoplijih do sad. inace, sunce je danas izaslo u 5:06 a zalazi u 20:50
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...rundlava - kako bi drugačije bilo...
Ja se digo malo prije 6 i već je sunce pičilo...Izvorno postao flOorKilla
...nisi jedini... danas sam išao vadit liječnički za vozački i cijeli sam dan neki sheban...Izvorno postao gog
stavio sam na gmail jedan ljetni spot (topless) malo je velki al se isplati
dobar grah daleko se čuje
...il sam ja ćorav il ga tamo nema...Izvorno postao KaKaV NeReD
Ma već je u 5 debeli dan bio, koliko se sjećam...Izvorno postao gog
![]()
21.06.2005 - ovo je bio zadnji dan mog faxa! Sad sam apsolvent...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Osobno, mrzim ljeto! Vrucina, gomile kukaca u zraku, pelud (na koju sam BTW alergican), sparina, velika vlaga! Ogromne kolicine sunca i svjetlosti koja mi na veliko i kroz naocale smeta, uzurbanost, gomile ljudi na cestama, po svuda...koji odjednom imaju gomile posla i razloga za izlazak van...gdje su bili u zimi?! Guzve na cestama, plazama, u gradu... Preznojim se 10 puta na dan, tusiram se 5 puta i jos mi je uvijek muka izaci van! Ljeto suck! Dakle iza spustenih roletni u klimatiziranome stanu, izlazim sto manje (u klimatizirani auto), na more takodjer u klimatizirane prostore, kupanje samo rano ujutro i kasno navecer...cekati da jos jedno ljeto zavrsi...nadam se sto prije i da nam se ponovno vrate oblaci, po mogucnosti kisni, hladno vrijeme i debele jakne i magla. Obozavam maglu, hladno vrijeme, kisu i snjeg!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
J obozavam ljeto,je istina da je prevruce,ali plaza,cure u t*p*e*u...............lkaj treba nabrajat??????zabava,zabava,zabava.............lje to je samo zabava![]()
May the Force be with you!
Iso miki...koji freak!!!Izvorno postao Bimbi
![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
@ bimbi, gledaj malo s vedrije strane.
Ljeto je i fino u hladovinu i gledaš gak se jarić okreće na ražnju i točiš si fino hladne gemište. Pa drugi dan fino malo morskih plodova onako ljepo hobotnica ispod peke, malo brodeta i naravno opet vinčina. i tako dalj i tako bliže
dobar grah daleko se čuje
Ovo zvuči već malo boljeIzvorno postao KaKaV NeReD
![]()
Bom Chicka WahWah
ja sam doso sa zvukom izlazeceg sunca doma bil oej to 21 5 2004 u 7 ujutrotak nesto
Izvorno postao Gruntovčan
exkjuzmi očemu to?
Bookmarks