Ak tražiš nekaj za Symbian idi na sodomovu stranicu http://sodom.sysphere.org
Ako Vam nije teško može li netko dati link za neki sajt koji daje dobre aplikacije za SX1. Molio bih Vas da date neke linkove koji vode na normalne sajtove jer imam ja nekih kojima ne redi registracija, ili još bolje ako netko ima neku dobru igru ili crackovan irremote neka posalje na
cim.network@gmail.com
ovo pitam jer sam nasao na sajtu http://www.n-symbian.com/descarga-n-...egoria-5.html# igru need for speed za sybian. Ako imate nesto plizz pomoziteeeeee....
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Ak tražiš nekaj za Symbian idi na sodomovu stranicu http://sodom.sysphere.org
Bom Chicka WahWah
Ne radi link aje plizzz help
Kak ne radi, kaj ti napiše?
Evo, ja sam ga sad otvorio bez problema...tak da ne znam di je kvaka![]()
Bom Chicka WahWah
Hej znas li neki program koji moze da snima video koliko imam memorije, usput otvorih sajt, maloprije nije htio, pisalo 404 error
Ne znam koji program imaš...ali misli da bi se jednostavno na sadašnjem programu trebala skinuti "blokada" odnosno ograničenje i onda bi trebalo raditi...kaj ti za to treba, u to se sad ne kužim...
Bom Chicka WahWah
na programu koji dobijes sa sx1 mozes kratko snimati, ali imas jako puno alternativnih programa koji ti omogucuju nepgraniceno snimanje...
maraschino - PTICICA
Nisam nijedan program skido, i kako maknuti blokadu sa ovoga sto dođe sa siemens telefonom. Ili je možda pametnije neki program instalirati, treba mi jer bih volio moći snimati više odm 45 sec odjednom
probaj philips camcoder,snima meni se cini neograniceno............isto na sodomovoj stranici
May the Force be with you!
ne mozes skiniti blokadu na programu koji dobijes sa mobom. tako je kako je...
philips radi dobro na sx1 v15 (isprobano). snima onoliko koliko mu dopusta slobodna memorija...
maraschino - PTICICA
Kak to da nemreš skinuti blokadu? Sad ne znam jel stvar ista, ali kad sam imao 7650, znam da je blokada bila skinuta (ne znam tko ni kak je to napravio)...sorry na off-u![]()
Bom Chicka WahWah
U mene je verzija 12 ja mislim ovo mi piše kad sam ukucao kod *#0000#
SVN: 06
16122003
Appl SW: 12.2-06
Imaos am CamRecorder ali mi je bio nekako spor i video je stopao, a prilikom snimanja videa se javljao error i video nije bio u stanju da ga pogledam. Ima li neki drugi program za to i nešto da mi ne štopa toliko video.
I još jedno pitanje sorry za offtopic je li verzija 15 bolja od ove koju ja imam?
Isplati li mi se prebacivati na novu verziju?
Ima li neko link na verziju koju ja imam, jer ako mi nešto ne bude dobro da vratim na staro???
eejjj pa ti imas ultra staru verziju - pod hitno staviti neku noviju, preporuka v15!!
@PhytoS...
nema toga na SX1...
maraschino - PTICICA
Bookmarks