može... slažem se![]()
...pošto nam "nimde" nema već duže vrijeme, a "kinfa" je predložen za moda tog podforuma, mislim da bi mu i "damgol" dobro došao u pomoći oko tog dijela foruma...većina ga zna tako da ne trebam previše objašnjavati...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
može... slažem se![]()
I ja bih se složio.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ja sam već dao podršku,ali evo sada i javno: damgol daj gol!![]()
![]()
naravno.....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
slažem se.......
Može, može...
I ja sam za!damgol!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
...zato što je "wb" tako predložio u Moderators podforumu, a i meni se ideja svidjela pa eto... "damgol" je pristao na posao (ako ga dobije) jer se kuži u tu tematiku ...Izvorno postao cyberphere
OK![]()
.::moŽe::.
i agree sire![]()
eto, ne znam kaj bi vam pametno napisao.. gledam po postovima damgola, nije da piše po samsung forumu pa da iz toga mogu vidjeti da ga taj forum uopće zanima... s druge strane, koliko sam pogledao igre, tamo se vidi njegov rad u uređivanju foruma i tema.
što se tiče drugog moda, nimda u zadnje vrijeme ima velike pauze u pojavljivanju na forumu, zato sam i predložio drugog moda. molio bih kinfu da mi javi je li pokušao kontaktirati s nimdom i kako je to završilo, te jel mu treba dodatni moderator za samsunga ili može sam, ne bih želio damgolu natovarit forum za koji nemam informacija da se po njemu vrti, barem prema postovima.
također, damgol, javi koliko te samsung uopće zanima baš iz navedenih razloga što se tamo ne vidi tvoj trag trenutno.
i na kraju - volio bih da nimda ako vidi ovaj post u bližoj budućnosti javi kakav je njegov odnos prema ovom forumu i želi li uopće biti moderator, no za to se ipak treba pojaviti na forumu češće nego što je to sada slučaj.
kaj se tiče nimde, pokušao kontaktirat preko PM - neuspješno, preko maila nema opciju
nedavno je prijavljen post u samsungu pa je on prijavu trebao dobit na mail.... odazvao se nije...
ajd damgol daj se javi, reci ak ti je previše ili nešt... (gukni kak veli moj učitelj)
moje misljenje je da bi kao moderator samsunga trebao biti Phyto<Sculpt...zna punoi i uvijek je od pomoci
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
pa istina je da ak treba pomoći kinfi da će se rado odazvati....
malo sam doduše zauzet sa noćnim radom u zadnje vrijeme
tako da me nema baš puno na forumu zato se i nisam javljao
a samsung me oduševio sa modelom d500 tako da sam u tome dijelu foruma
uglavnom i postao isključivo što se njega tiče
hvala svima na podršci ali zappanova je uvijek zadnja....
@damgol - ako sam veliš da si zauzet i da te nema baš puno na forumu, onda možda ovo i nije najbolji trenutak da ti se dodijeli još jedan forum uz igre. tako da ako nije bed, radije bih ti ostavio samo igre za sada.
ma počeo sam radit po noći što znači da prek dana uglavnom spavam
a istina je baš kak i kažeš i nije sad najbolji trenutak ali nije ni loš
ovaj prijedlog za Phyto<Sculpt-a kao moderatora![]()
...ok, dobro je što si se javio da znamo na čemu smo...Izvorno postao damgol
a kao što rekoh zauzetost s poslom me malo udaljila od foruma
a iskreno ovu temu ni nisam primjetio,hvala još jednom svima!
Bookmarks