ja sam za,on i kuzi sve mobove,a puno ih je mijenjo pa zna za svakog pomoc
Evo dajem prijedlog za PhytoSculpt-a, pošto se on dosta razumije u samsunge, posjeduje mobitele, jako je aktivan u forumu, željan pomoći i sl...
mislim da njegov trud svi vide... preko PM je izrazi želju da bude mod...pa ko je za a ko ne...
ja sam za![]()
ja sam za,on i kuzi sve mobove,a puno ih je mijenjo pa zna za svakog pomoc
May the Force be with you!
podržavam![]()
podržavam![]()
...čuo sam samo najbolje riječi i prijedloge za njega kao moda, pa zašto mu onda ne pružit priliku...
...podržavam...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
PODRŽAVAM(10 znakova)
Može. Vidi se da se kuži u to, a nije bilo problema sa njim.
of kors,podrska i od mene!
Svakako, velika podrska i od mene, rekorderu u broju promijenjenih mobova na forumu!za Phyta!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
također mislim da bi bio dobar izbor za samsunge, pregledom njegovih postova primijetio sam da je vrlo aktivan u samsungu, ali i da ta aktivnost nije bez osnove, već da stvarno zna dosta toga i spreman je pomoći....
o dadadada
da sad ne čekamo predugo, na ovaj prijedlog nije bilo primjedbi pa eto, drugi moderator u samsungu - phytoscupt... dobrodošao u mod tim...
Bookmarks