nije baš riječ o bugu, to je servisni shortcut...radi na svim modelima, od tripletsa naviše.Izvorno postao aco
Ima jedan manji/veći propust što se tiče zaključavanja određenih dijelova izbornika. Kod mene na E550@V620 radi a vjerujem da je i kod ostalih.
Dakle zaključate npr. Poruke i kada traži kod za otključavanje pritisnete srednju tipku (onu sa vodoravnim crtama) i više ne traži kod otključavanja nego sigurnosni kod, upišete sve NULE (000000) ukoliko nitko nije mjenjao sigurnosni kod, barem ja znam 20 ljudi koji nisu mjenjali defaultni sigurnosni kod. I u porukama ste !![]()
nije baš riječ o bugu, to je servisni shortcut...radi na svim modelima, od tripletsa naviše.Izvorno postao aco
hmm vis vis to nisam znao
Glupost, je_es takav shortcut , jer predpostavimo da jako malo ljudi mjenja sigurnosni kod,sad da naparvimo anketu bilo bi 10-ak ljudi koji bi rekli da su promjenili kod iz samo njima poznatih razloga.. Znači moraš mjenjati sve tajne kodove da se zaštitiš od nekoga da ti ne pročita poruku ili pogleda sliku, i stara fora koju ste odavno otkrili nemogu se zaključati samo slike (a u postavkama ima mogućnost) nego cjeli folder multmiediji
a je, ali i mnogo jači sustavi zaštite imaju nekakav tvornički zaobilazni put...Izvorno postao aco
ovo sa zaključavanjem multimedije je totalno jadno, ali nažalost ne da se izmjenit
Bookmarks