Da li ima iko ko zna stranicu na kojoj možeš nacrtat slikovnu i poslati je sebi na mobitel??[glow=red,2,300]TEXT[/glow] ???
Da li ima iko ko zna stranicu na kojoj možeš nacrtat slikovnu i poslati je sebi na mobitel??[glow=red,2,300]TEXT[/glow] ???
Znam ja jednu britansku sa koje mozes slati logotipove na obje HR mreze. www.fonetastic.com moras se registrirati i imas kredit svaki dan za 2 loga operatera. Kada saljes izberi operatera Croatian Telecoms-Cronet i nakon izbora drzave u zadnje polje ako koristis VIP mrezu upisi 91xxxxxxx ili za Cronet 98xxxxxx(x). Za jos obavijesti mi se javi mailom na cimomario@vip.hr ili SMS-om na 0917918281.
Ugodno koristenje!
ta page šljaka samo za cronet a ne i za vip j..ga
Radi ona za VIP.SAmo malo bolje procitaj moje upute iznad pa ces skuzit.Oni imaju popis mreza ali pocetni broj je +385 a ostatak mozes napisati 91xxxxxxx ili 98xxxxxxx i dobit ces i na VIP.Ja sam koristio za slanje na VIP broj i radilo je.Pokusaj ponovo.
E hvala ovo ipak radi!!!! Puno hvala!
Skini program SmartSMS.....![]()
možda nema kabel?
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ne treba mu kabel, program se spoji na net pošalje odabranu slikovnu, melodiju,flash poruku... i sam se odspoji. pri tom bira neki broj u njemačkoj +49.... ali što je najvažnije ne trošb puno jer pošalje poruku za 20 sekundi...
Bookmarks