Svaka čast, nisi ni referal link stavio![]()
Mozete ispunjavati online ankete i tako zaradjivati bodove koje kasnije zamijenite za besplatne Simpa ili VIPme bonove.
Vise o tome mozete vidjeti na stranici http://www.mob385.com/reklama/anketa.htm
Nisam ih zelio ovako reklamirati dok ne budem siguran da zaista salju zaradjene bonove. Naruceni bon sam dobio tako da nije rijec o nekoj prevari...![]()
*site o mobitelima*
www.mob385.com
Svaka čast, nisi ni referal link stavio![]()
heh evo baš sam se registrirao... mislio sam da ću morati ispuniti 700 anketa (za 700bodova) al nakon 2 ispunjene imam već više od 50 bodova, a po anketi mi treba svega pola minute...
odlična stvar
evo ja ispunio dve ankete, vidjet cemo...
koliko cesto izlaze nove ankete. jer zasad imam samo dvije za ispunit
Resistance is futile. You will be assimilated!
Ne pada mi na pamet ostavljat im tamo ime i prezime i adresu gdje živim...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao gog
![]()
Ja se prijavio prije nesto manje od dva mjeseca. U to vrijeme je bilo 5 anketa:Izvorno postao **gogi**
politika
kupovina
cigareta
novine
televizija
*site o mobitelima*
www.mob385.com
Pri registraciji treba dati samo ime i prezime i e-mail adresu (das onu adresu na koju i tako primas spam, za svaki slucaj...), a adresu stanovanja dajes kad narucis da ti posalju bon.Izvorno postao whiteboy
Ako zakljucis da je to sranje pa odustanes - nece znati gdje zivis
Ako zelis da ti posalju bon - a kako bi to mogli ako im ne das adresu na koju da posalju?
*site o mobitelima*
www.mob385.com
Bookmarks