Meni najvše smeta:
- Nemogućnost stavljanjaa prečica fajlova na desktop
- Potpuno beskoristan GoTo
- Loše napravljen Manager, instalirane aplikacije bi trebale biti složene po abecedi
- Loša kamera na Nseriji
Dakle, nećemo samo pjevat hvalospjeve, moramo malo i kuditi. Ajmo pljujte do mile volje
Meni najvše smeta:
- Organiziranje foldera
- Galerija na N seriji
- Loše napravljen Manager, instalirane aplikacije bi trebale biti složene po abecedi
Meni najvše smeta:
- Loša kamera na Nseriji
A meni najviše smeta
- NAJviše od svega SPOR procesor... to kad vidim poludim, to me najviše ubija
- Loš manager (slažem se s vama)
- ima dosta bugovitih programa koji polovicno rade, ali to je do programa
- da više izdaju bolje displaye (bolja rezolucija i više boja) te bolje zvučnike (stereo)...ali to vidim već slijedi (N80...)
- bilo bi super ubacit funkciju poput one na D600 TV out... jaaaako korisno i dobro napravljeno
- ...to bi bilo to...sve ostalo je Ok, eh da još bi samo maaalo smanjio masu i dimenzije... (ali i to slijedi -> čitaj N80)
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Imao sam symb mob, i najviše me je živciralo:
- trajanje baterije... (uz 30ak min razgovora i par poruka, morao sam ju puniti svaku noć)
- spori
- veće dimenzije i teži
- slika koju postavim kao pozadinu je rezolucije 176*144 pix (na 6600), a nije preko cijelog ekrana (kao na npr D600,K750)
- što se tiče managera, to se slažem s vama...
to bi bilo to...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
-brzina rada
-beskoristan idi na
-ona tipka sa olovkom bezveze zauzima mjesto
-velicina i masa mobitela
Sve ostalo je za 5.
pa kako sam otišo korak unatrag na 6600:
brzina/sporost
trajanje baterije
joystick
zvučnik (multimedijalni)
Izvorno postao sodom
daj nemojte mi to delati!!!
pa u utorak idem po svoj prvi symbian (6600) pa bum zamrzil mob prije neg ga kupim
![]()
ovo je pravi telefon za početak,bez brige si...Izvorno postao Nono01
![]()
Ne brini, vecina ljudi ne zeli mijenjati svoj symbian za obican mobitel unatoc gore navedenim nedostacima.Izvorno postao Nono01
Slažem se sa SODOM-om... I ja sam koristio 6600. Mob je uredu... Jedino što mi je baterija trajala 1 dan (uz 30-ak minuta razgovora i dosta poruka)...
Sumnjam da ćeš ga zamrzit prije nego ga kupiš... Ako ti ne smetaju neke sitnice na mobu, biti ćeš iznenađen...
Izvorno postao SEGA
ma vjerujem, dok sam videl kaj sve kaj symbian može....jajjj, poludel sam
još ak si zbuksam baterijicu od N-gage u njega...milina
To je istina... Ja bi ponovo kupio symbian mobitel samo kad bi baterija duže trajala... To im je jedini veći nedostatak... Pošto u zadnje vrijeme dosta putujem, neda mi se nosit punjač, pa sam zato prešo na "obične" mobitele...Izvorno postao SEGA
ma uzet ču ga ziher, prvo iz razloga jer novi mob želim isključivo nokiu, a drugi jer bum zamjenil svoj poluispravni samsung x600 za 6600 bez nadoplate![]()
--ne pitajte--
a druge nokije koje imaju bolju bateriju ili mi se ne sviđaju ili su preskupe
No, dosta OT, vratimo se na temu
meni smeta sve ko i Miletu,jedin neznam kakva je galerija na N70(imam 6630)
ali bez obzira na nedostatke symbian s60 mobitela,radije ću uvijek, ama uvijek,ama uvijek kupiti symbian mob,nego filat Billovu Debilovu kasu.
Jedino što bi mene moglo natjerati da odustanem od Symbiana jeste Linux,a i bilo koji drugi OS koji nije napravljen od strane Microsofta.
..pa ajde bas kad ste navalili na baterije to je mana ,al meni nesmeta.Jedino mi je zao kaj nemrem mjenjat ikonice i teme.
Ja imam Nokiju 6600, kupio sam ju krajem 12. mjeseca 2005., super radi, baterija traje puna 4 dana, nekad izdrži i do pola petog dana.
Jedino što mi ponekad ide na živce jest spor ulazak u poruke, ali i to se riješi....odem prvo u imenik pa tamo izaberem komu ću pisati poruku, puno je brže. Mob je za 5!
-kratkotrajnost baterije - potpuno nova, orginal, sa prosječnim slušanjem radia i mp3 playera, najviše 2 dana
-sporost
Dali misliš na 6600 GoTo??Izvorno postao Drug Mile
Meni je super koristan i ne mogu bez njega!
Meni najviše smeta
što su tihe melodije zvona (osim par njih) kada sam u bučnome okruženju!
sve ostalo se da kompenzirati i pregrmiti!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
e da, zaboravih napomenut, tipka sa olovkom, meni potpuno beskorisna, uopće je ne koristim.
Mislim da je poanta ovoga threada nabrajanje nedostataka u samom OSu, a ne općenitih mana mobitela koji su ujedno i Symbian.
Moram priznati da nemam posebnih zamjerki na sam S60 OS. Ali imam dosta zamjerki koje se tiču brzine procesora, nedovoljno testiranih 3rd party aplikacija, trajanja baterije, i sl., uglavnom kao i većina vlasnika Symbian mobitela.
OFF
...i nije mi jasno zašto je Khideg u drugom postu ovoga threada prepisao post Druga Mile...
Testis unnus, testis nullus!
E, prijatelju, bolje da ne znaš kakva je budalaština napravljena s galerijom na N90 i N70. Da, to mi smeta.Izvorno postao Daniel Morales
Procesor- sporost ulaska u poruke (katkad mu treba i do 3-4 sekunde pa me bilo strah hoće li uopće otvoriti poruku.
Još, na novijim Symbićima-folder Moji programi, gdje trpa sve novoinstalirane aplikacije...
Ostalo OK...
Meni, kao što već i vrapci na granama znaju, najviše smeta brzo trošenje baterije, a uz sve prednosti instaliravanja različitih aplikacija, bed je što se sa njima može i zajebati mob ili si instalacijom navući virus... I eventualno to što su nešto veći od ostalih "dummy" telefona...
jedino kaj me živcira, i zbog toga gubim živce ko velika, je sporost
ovo sve ostalo pregrizem jer je apsolutno preeeeekrasna...![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ha nisam prepiso vec se slazem s tim i dodo nesto svoje...Izvorno postao marko6630
PS. pa sta je galreija na N70 tolko losa? meni bas bolja neg na 7610.. bas super... u cem je problem??
Nedostaci:
-nema 3,5mm izlaz za slušalice
-nemogućnost postavljanja programa umjesto tel. brojeva na brzo biranje
-kalkulator sa samo osnovnim operacijama
-loš file manager
Bookmarks