Pa meni uzasno smeta sta nijedan symbian nema kvalitetan alarm(ono da mo'š birat dane kad da ti zvoni)....normalno to se rjesi preko drugih aplikacija....
Baterija je druga po meni slabost na symbianima.
Sporost s sms-ovima.
Sve drugo-cista 5!
Utrpano je sve-i slike i video. Treba pola godine da refresha te umanjene fotke, kad ih staneš listati jedino možeš prepoznati sliku ili video po nazivu.Izvorno postao khideg
Na 6630 je bila posebna lista za fotke, posebna za video i slikice su bile odmah vidljive (mislim na male slikice kad uđeš u popis sadržaja).
Sad, ne moraš se složiti sa mnom, ali mene smeta ta nova Galerija...
Pa meni uzasno smeta sta nijedan symbian nema kvalitetan alarm(ono da mo'š birat dane kad da ti zvoni)....normalno to se rjesi preko drugih aplikacija....
Baterija je druga po meni slabost na symbianima.
Sporost s sms-ovima.
Sve drugo-cista 5!
Evo mene jedino zivcira malo to kaj Symbian mobovovi sa stereo zvukom nemaju izlaz za 3.5MM jack, nego za onaj sugavi Pop-Port...Vec sam sjebo dvoje slusalica zbog tog Pop-Port-a dok sam na N6600 imo slusalice 2 godine i valjda i dan danas rade. Eto, to je moja jedina zamjerka, sve drugo je super i da se nadoknadit 3rd party programima, ak se radi bas o OS-u.
Pozdrav
kod nokia je definitivno pop port mana.Zato koliko god sam mijenjao symbian telefone uvijek sam se vratio na SX1 jel ima onaj svoj standardni prikljucak,a jednostavno ga je i popravit ako se koja zica odlemi i tako.
Ne znam,zivcira me sta ne mogu slati MIDI,jar,sis ili bilo sta iz file managera na drugi mobac,mada kod SX-a mi to radi,jedino kod nokia mi pise UNABLE TO SEND PROTECTED OBJECTS.
Sve ostalo e prilicno dobro.![]()
da ne zaboravim, ni sam ne znam zašto, al neke aplikacije mi se nakon nekog vremena, kad ih hoću pokrenut, same zatvaraju, ne može ih pokrenut, tak da je najjednostavnije rješenje deinstalirat ih jer još do sad nisam došao do zaključka zašto. jedna od njih je nclist....... koja nemam pojma šta znači, al svaki put kad palim mob se zatvara...
To se i meni znalo događati na 6600. Možda tvoj mob ne podržava te aplikacije koje se same gase, tj napravljene su za novije mobove... Bar je meni bio to slučaj...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
evo sad citam ovo. posto razmisljam na kupnju 6680, vidim da se svi zale na brzinu. jel to toliko sporo ili...?
iPhone 5s 16 GB
Stavrno oprostite na OFFTOPIC-u ali na ovo sam jednostavno morao odgovoriti.Izvorno postao sfreak
E vidiš... ti znači želiš nekome poslati neistaliranu igru nekome drugome da si može instalirat... Taj problem sam i ja imao (i moj frend imao symbiana pa sam mu htip preko bluetootha nešto poslat), također mi je pisala ista poruka. Ali problem se da riješiti na tako glup i jednostavan način da sam se i ja smijao kad smo tako uspjeli. Jednostavno odeš u SExplorer i tamo odeš u folder gdje ti je taj file (ta igra) i jednostavno promijeniš (EDIT filename) ime datoteke (npr. FIFA2005.jar => FIFA2005.txt) i tako pošalješ, kada primatelj primi taj file on također ode u svoj SExplorer i tamo promijeni sa FIFA2005.txt na FIFA2005.jar i tako instalira tu igru... PROBLEM RIJEŠEN...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
hm...ja vec duze vrijeme gledam koji symbach da si uzmem...no sve mi se cini da cu ostati na 6230 (definitivono najbrza nokia...reagira trenutno..)!
sve je jednostavno, pregledno..jedino sto mi na njoj nedostaje je extended profile...no..nema veze..
kod symb. mi smeta sporost, mozda i najvise, jer ako nesto mrzim, onda je to kada moras cekati da si on smisli sto mora napraviti kada stisnes neki gumb![]()
RoBee
Kako si uspio sve ovo stavit u go-to.odaj foru?Izvorno postao Vuki
pa nije sad TOLIKOOO spora... otvori on inbox ili galeriju, ali ne otvori odmah-sad-odmah.... kužiš? a mene to živcira, pa se zato toliko žalim. ali rečeno mi je da se to da ubrzati .... tako da....Izvorno postao imatic
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Izvorno postao imatic
malo sam imao frendov u rukama, ali N70, ma samo u poruke dok stisneš ulazi za nekih sec ili sec i pol max...a ostalo sve brzo otvara
Dzojstik u SX-ai sporost, inače je meni sve ful kul
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
to rješenje je poznato već jako dugo,daj ti riješi kako poslati na dummy phone koji nema fex-a!Izvorno postao Symbian FAN
zeemax
Evo ja imam još jedan minus i ako mi ne smeta baš ali moglo se to bolje napravit evo šta mi smeta: kad idem u poruke (inbox) ne mogu odmah vidjet vrijeme kad mi je došla poruka (sms,mms) nego moram options-mesage details
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Joooj, tako je majstore! To sam skroz zaboravio. A imaju ga sve Njoke s40, pa i starije (mislim kao sastavni dio poruke,a ne da prčkam po dodatnim funkcijama!)Izvorno postao rage99
Instaliraj ProfiMail pa ćeš s njim dobit i ProfiExplorer - trenutno jedini file manager koji može slat zaštićene datoteke sa Symbiana.Nemoraš ništa preimenovat,samo šalješIzvorno postao guzda
A za riješit problem "tihi zvuk melodija na 6600" instalirajte zadnji OggPlay(1.66 ili 1.67) i u postavkama mu dajte 6dB Gain pa će zvuk bit ugodne jačine i bez distorzije osim ako ne pojačate do kraja.
mana mu je što nigdje nemogu naći aplikaciju SMS Timer v1.3 ili v1.4
nemogu vjerovat ali je tako,postala mi je noćna mora baš kao i mobiola web camera koja nikako da se "odradi".
Nemoj ni trazit vise taj SMS Timer, skini aplikaciju "125.Telecom.N.SMS.v1.11.S60.SymbianOS" ,strava programcic, radi isto to sto i SMS Timer i jos dosta toga zanimljivog.(sorry za offtopic,al da pomognem covjeku)Izvorno postao symbianer
![]()
Meni smeta kod symbiana (6600) osvjetljenje kad je na suncu, trebas bas napregnut oci da vidis sta je na displayu, jedna velika mana![]()
Zadnji uredio IvanD : 10-04-2006 u 01:43
S ovim se slažem u potpunosti... To sam skorz zaboravio...Izvorno postao rage99
E da, možda kad bi još pisalo odma od koga si dobio poruku (kao npr na k700i), a ne da ju moram prvo otvorit pa vidjet, ili ući u meni pa poruke... To je isto tako nedostatak, ali se može preboljeti...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
@ Vuki, mislio sam na GoTO na N seriji. Na 6600 radi besprijekeorno. A također me nervira što to nije serijski ugrađeno u OS, nego se mora 3rd party program instalirat. Kao da su ovi u Nokiji debili, pa nisu pretpostavili da će ljudi poželjeti nešto drugo u GoTo folderu osim inboxa i još par stvari koje ti sustav dozvoljava. Mislim: za voditelje projekta. O N seriji da ni ne govorim, jer bilo kojim programom da ubaciš favorite, mob izbaci na glavni meni i/ili smrzne.
@ Zero; SEGA Tipka sa olovkom je meni prilično korisna.
Funkcije tipke s olovkom ili ABC na 7650:
- Copy/paste
- Number/Alpha mode
znaju biti od velike koristi pri pisanju poruka i editiranju tekstualnih fajlova.
Još jedna ogromna zamjerka starim symbianima završno sa 6600.
Bluetooth slušalica, kad je uparena s mobom, ne dozvoljava zvonjavu i mobitela, nego samo zvoni u slušalici. Znači ja dok se vozim autom, moram non-stop glumit majmuna i držat slušalicu na uhu, ne bi li ne propustio poziv. Hvala bogu, skužili su na novijoj verziji, pa na 66300 radi normalno.
Još jedna zamjerka SVIM Symbianima glede bluetooth Specifikacije
Naime ako ideš sa moba poslat nešto na drugi uređaj, pa izabereš "send via bluetooth", sistem te pita "bt is currentlly off, switch it on?" Mislim, najbolje da ne želim. Pa ako sam stavio kondom, logično je da ću jebavat. idioti su to mogli pretpostavit, a ne da ja svaki put kad želim nešto poslat preko BT-a da moram još par operacija izvest, i na kraju ručno isključit BT.
recimo na seriji 40 je to jako dobro riješeno. 6021 normalno automatski upali i ugasi BT kad izabereš slanje preko njega. Čovjek dođe do zaključka da ovi developeri koji razvijaju zasebne platforme uopće ne komuniciraju međusobno.
Znam, mogu ga stalno držat upaljenog, ali neću, baterija je ionako slaba, a i ovi hakeri blooverom su okolo![]()
Baterija je definitivno najveći nedostatak. Ove bl-5c su totalnu u kujcu, a zamjenske su srednja žalost. Nemam više nikakvih zamjerki (osim na starijim symbianima nemogućnost mijenjanja tema: 3650...)
Najgora stvar je reminder u kalendaru i ta stvar jos nije popravljena, koliko vidim. Telefon uredno potseca u zadato vreme, ali je problem u tome da ako bas u tom trenutku nisi pored telefona, neces ni znati da si nesto propustio jer na displeju ne ostaje nikakva napomena da si propustio neku od obaveza. Glupo, gluplje nemoze biti!
Zadnji uredio vivicav : 10-04-2006 u 15:18
Bookmarks