Jel tih 130 kn popust za nas ili je cijena inače takva za sve članove?
radim u jednoj manjoj teretani i ovim putem nudim članovima ovog foruma mogućnost vježbanja za 130kn mjesečno svaki dan osim vikenda, bez ikakvih ograničanja
teretana je u travnom, božidara magovca 163 na platou.... navratite od 16 do 22![]()
![]()
![]()
ovo veče pijem sve što teče
Jel tih 130 kn popust za nas ili je cijena inače takva za sve članove?
za vas.....
jel vam punoooooo voooolimm![]()
a dobra ponuda...
Odlicno!! Bas sam danas planirao krenut u teretanu tam na velesajmu, ali ovo mi je blize!! Daj reci...htio bi skinut skembicu i malo se zjacat, kaj ima tamo netko da mi malo napravi neki program ili nekaj?? Dolazio bi 3 puta tjedno po jedno sat i pol, 2 sata...
S one strane ulice stanuju djevojčice kojima, kojima miriše koža...
imaš brdo programa na netu..inače je fit teretana na velesajmu odlična,možeš koristiti i saunu,ali je 240kn za studente...
ima
nemaš problema
evo broj za kontakte 095 900 9179
sam nemre se ovo sa fitom uspoređivat.... ovo je mala kvartovska teretana
Super, fala! Budem vidio s frendom pa se javimo ak smo zaintresirani, hvala puno![]()
S one strane ulice stanuju djevojčice kojima, kojima miriše koža...
izgleda da ce bit forum teretana tamo...samo da ne bude vise spike i mobitela u rukama nego bucica...tak treba, inace to je tvoj gym?![]()
bio nekad oglas...
Ma nema zahebantzie... Muški zagrijavanje bicepsa sa 10kg, pa onda na 12.5 i 15. Ispumpavanje. Onda leđa, latissimusi. Pa donja leđa. I naravno, kardio i trbušnjaci svaki dan.
Drugi dan zagrijavanje sa 3 serije po 40 sklekova (ispod minute svaka serija), zatim prsa (bench ravni, od 50kg pa na dalje, pa kosi bench s bućicama i rotacijom). Ispumpati i tricepse, bućicama. I ramena ubaciti. Opet kardio i trbušnjaci.
Treći dan noge - duboki čučanj, listovi, unutarnja i vanjska bedra. Kardio i trbušnjaci.
I onda dan odmora.
Naravno, poduprijeti sve pravilnom ishranom, proteinskim dodacima i kvalitetnim odmaranjem, barem 10 sati sna na dan.
Na svaku seriju, na kraju, dodati još par kg gore, uz spotera, ispumpati do kraja, onih zadnjih 3-4 dizanja kad više ne ide. Da sve žile iskoče.
HihiVidimo se za godinu dana, taman pred ljeto, svako sa po barem 20% mase više - neki i preko 30%.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
@Blue Devil neki bi i skinuli par kila a na nabili![]()
![]()
|\/|0T0r0La
Ma kakvo skidanje! Budi zahvalan što imaš masu, samo to pretvori iz špekeca u mišiće. Prvo hrge, onda definicija, i to je to![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
nije moja teretana al skoro ko da je
je je vodim i svaki dan sam tamo..... slobodno navratite i odradite koji trening bez obaveza....
na grupni dolazak popust...
i u skoro vrijeme može se očekivati da će raditi i jedan termin prijepodne.....
nadam se da se vidimo......
A koliko je inace mjesecna cijena za 2-3 puta tjedno? Da li je prisutna strucna osoba koja može napraviti program vježbi?Hvala!
11-09-2007 09:40
![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Bookmarks