Jednostavno: ima li ju tko, kakva je u praksi i isplati li se uopće kupovati. Viđam po Pevecima i sličnim shopovima po 1.500-2.000 kn, pa sam se lagano zagrijao. Odlasci u prave teretane odmah isključujem kao opciju. Fala!
Jednostavno: ima li ju tko, kakva je u praksi i isplati li se uopće kupovati. Viđam po Pevecima i sličnim shopovima po 1.500-2.000 kn, pa sam se lagano zagrijao. Odlasci u prave teretane odmah isključujem kao opciju. Fala!
Imao sam je ne jednom, ne dvaput nego triput. I svaki put je nakon mjesec-dva završila kao odlagalište obleke + skupljalište prašine.
Kupi si samo bučice. IMO, to je najviše što ćeš ikad koristiti (dulje od mjesec dana)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Izvorno postao BlueDevil
Slažem se s tobom.(eliminator,federi,buče(napuni si flaše s vodom)bicikli i ta čuda.Sve to prođe ,a prašina osta).Ako te drži više od mjesec dana onda nekaj s tobom neštima(šalim se)
![]()
IggXy-kolko ti imas godina?????
Nebi smio u teretanu prije 16g,najsigurnije prije 17g,a to znam jel treniram i pazim na te stvari........
May the Force be with you!
15,znam znam...ali ja ne dižem utege često možda svaka tri dana i na svakoj spvari ne napravim više od 10-15 puta ponavljanja...ja sam se ipak malo raspitao o tome...ja sam ti visok 1,60(malo?Izvorno postao IvLajec
) i kažu da ako si određen da budeš mali bit češ,nema vanjskih faktora koji određuju visinu... teretana škodi ako previše radiš to jest ono ako dižeš 100kg(na više sprava)a inače jedva dižeš 20kg...a ako si ti pripremljen za 100kg nemože škoditi
Moj frend je pretjerao sa teretanom ali je on u manje od 3 mjeseca nabildao tijelo kako ni profići nebi u 6mj...jer je pretjerao sredio,kičmu i prestao rast to jest sad je visok 1,71...ja nemislim tako napravit
Moj stari je u 15 godini io visok 1.50 a sad je visok oko 1.78(ima 41god)...svi se različito razvijaju neki sa 15 dođu do konačne visine neki sa 25
Puno toga se može doma napraviti, za početak bučice, onda neki bench, pa velika štanga i imaš više manje sve što ti treba. A noge je najlakpe vježbati, za to ti ne trebaju niti bučice, probaj napraviti par čučnjeva na jednoj nozi pa se javi![]()
@gog
kolko napravis cucnjeva na jednoj nozi?
ja prije nisam mogo ni pol,sad ih radim 12![]()
Ulijenio sam se u zadnjih godinu dana, kada vježbam idem u teretanu tak da ne znam, sjećam se da sam jednom probao i da me iznenadilo koliko je to u biti teško, ali 12 mogu ziher...![]()
Mozes.........je............dobro.........kad smo u natjecanju,prijatelju reci kolko zgibova radis???
Joj, kak mi od teme naprave privatnu pričaonu! Aargh! Sve bum vas zlemal! Čim se zjačam, naravno, ne prije.![]()
![]()
Prvo se ti prijatelju zjacaj,a onda moras dobit na brzini,u vodi i vani,pa cemo se ljepo ganjat iz ZG na Sljeme i nazat,ak me do onda ne ulovis,smilovat cu ti se pa su stat
![]()
Ma to nije bitno, idemo offtopic![]()
Kako ga je sram rec,stricek gog je slab
Neznam frish-KI,ja nebi to uzo na tvom mjestu,rade sjedni na bicikl i odvozi postenu rutu svaki dan(25km minimalno,bez zajebancije)
Dat će tebi striček gog, kada sam bio u top formi radio sam 15-ak zgibova sa 1 rukom, a da me netko natjera (s par piviIzvorno postao IvLajec
) napravio bih barem 3 sada s jedom rukom...
Uz sve to uzmi u obzir da sam ja već u godinama![]()
Ja sad nemam jos 15 i pol,imam 180cm,a to kak izgledam zahvaljujem plivanju,i biciklu-svaku subotu na sljeme i natrag,jednom mjesecno u zg
to ti je pomoglo ali nije bilo najvažnije ...za 5 godina ti možeš ostat na 180 a ja biti 190...osim toga uopće nemam nikavih kompleksa na visinu...doduše prema zadnjem mjerenju sam imao 164cm...ali ja zaokružim na 160Izvorno postao IvLajec
Ajmo0 na topic...ili bar temu renajmate na "teretana"..
kaj si ih mogo 15 sa jednom rukom?!?! ja brijem da ih jedva sa obje napravim 15
Ma vidis da nas pere ko zamazane jabuke
Vraga je radio 15 s jednom rukom,onaj nas boksac radi 5 s jednom,67 sa dvije
Kad smo do rekorda,prije treninga jednom 17 s dvije
Kakav leptir? Daj neki link ili sliku.
to je za prsa, isto to možeš vježbati i sa bučicama...
što se zgibova tiče, radio sam ih sa jednom rukom, ali sam se sa drugom pridržavao sa prvu ruku zbog ravnoteže, ali to donekle pomaže pri dizanju...
Ne zanima me dal mi vjerujete ili ne, tak mi svejedno, ali kada smo već krenuli sa forsevimazadnja (4) serija pregiba podlaktice na trenažeru: 50kg... lat mašina (u biti ona kaj sjedneš pa spuštaš iza na vrati): zadnja serija 70kg, 1rpm (one repetition maximum): 100kg, nije više bilo od toga
bench, 4. serija 80kg (nije nešto ekstra, ali ja imam 75 kg, a na zadnjoj seriji su mi već mišići stravično umorni), triceps dip bez pomaganja 4 serije sa svojom težinom....
joooooooj daj dosta sranja...![]()
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks