Izvorno postao
beetleman
Ico, to ti je neusporedivo :)
iPhone je wanna be multimedijalni telefon (wanna be zato jer nema multimedijalnu kameru), koji je jos k tome "fancy" pa eto..zato ga svi "imaju". Sam si rekao da ti glazba nije nesto primarna, stoga jos jedan plus za Nokiju.
Mi smo na siteu proglasili E71 ultimativni smartphone ove godine, i on to je, kao prvo, smartphone je za razliku od iPhonea, razina izrade je na visokom nivou (metal), vidi se da je dosta ulozeno u razvoj.
S tehnicke strane, do sada ni jedan mobilni uredjaj mi nije ponudio tako dobar nacin surfanja i k tome jos bezbrizan kao E71. Superiorna radna memorija to omogucava, kao i dobar procesor. Standardne su tu prednosti poput QWERTY fizicke tipkovnice, dugotrajna baterija i naravno Symbian platforma.
Usudio bi se reci da je i kamera bolja od iPhoena. No ponavljam ono sto sam rekao, E71 se ne usporedjuje s iPhoneom, on se usporedjuje sa Touch HD-om, Touch PRO-om i Xperiom X1.
I za kraj, ako ti sto govori, frend, zadrti iPhone user je nedavno dao iPhone curi, a sebi uzeo E71 ;).