Vol II očito ode
Idemo po treći put
Printable View
Vol II očito ode
Idemo po treći put
Fora.
Samo mogli smo jos nabit postova u Vol 2 :D
EDIT: Gledam kolko je ko puta postao u Vol 2, i vidim svoj broj...
-->Cionn<--
:freakout:
Hahaha, moj je zadnji post :P
Jeger, stisni samo "Odgovora" dok si u pdf-u Chataonica ;)
Odi u Chataonicu i tamo ti pise pored Sta sad radite? vol II i pise ti Odgovora: 32.561 Pritisni na taj broj postova i vidjet ces.
Mehh nisu bas tolko limitirali clanove :P
PS: Moj je bio 30k-ti post ak se ne varam :D
Evo da se i ja utefterim... :notooth:
You have just invented topla voda. :belj:
OT:
Idem spavat jer mi se spava. Dovoljno uvjerljivo? :D
Đe nestade "Sta sad radite?" (hint: vol #0)... :cry:
Znao je bit ovdje... :dunno:
:zzz:
Dogadja se starijim ljudima :p
OT: Za 18. rodjendan idem u Candido Godoi!
Idem vidit male Arijevce :flame:
Ček, ideš u Brazil vidjet to?
Nadam se da je pravi razlog provod u Riju i ostalim gradovima a ovo usputna stanica :D
O vidi, nova tema za istrazivanje ruda i gubljenje vremena.
@Smuchac,
Mislim da se postovi stariji od X vremena automatski brisu...
to s brisanjem, sjecam se da je tamo jos valjda 2007. bio stavljen neki plugin u chataonicu koji je automatski brisao sve neaktivne teme (teme u koje nije postano dulje od x mjeseci). u to vrijeme je tu bio takav kaos da je bilo ili taj plugin ili gasenje kompletne chetare :D
e, sad, obzirom da je to bilo prije sto godina i na onoj skroz staroj verziji vbulletina, pitanje je jel to uopce jos aktivno. ja nisam, iskreno, nesto puno isrtazivala oko toga.
samo mi je zao sto vise nema postova iz prvog vola. osli u vjecna lovista :(
A ja sam htel prvi post :( jeste zli :notooth:
Nisu mi sjele tortilje od jucer navecer :hm:
Dođoh iz Sesveta.
Saznah da na devizni račun može uplaćivati samo vlasnik računa.
Skoro se ubio na zaleđenom mostiću. Pustim babu da prođe, počnem okretati pedale- a bicikl samo zapleše i ode na svoju stranu :D
Da, posvađaš se s nekim i on ti ide iz zlobe uplatiti 500€ na devizni.
Sreća pa si zaštićen od takvih neugodnosti :D
Ovo za bicikl neću ni komentirati.
Probudio se i nasao budilicu smrskanu pod ormarom..
Nisam to valjda ja bio :freakout:
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA :lol::lol: to sam ti ja doso, pa strgo budilicu :P
Fascinira me buraz, njegov zivot je probudit se i onda cijelo jutro igrat igre na kompu, a kad nije na kompu jede i gleda tv... :wtf:
Napokon mi stigla memorijska :D
Fino je spakirana, KINGMAX microSD 8GB CLASS10 s adapterom.
Uff što ovo fino zvuči :D
Idem odmah hard reset mobitela, formatiranje 2GB memorijske i natrpavanje ove od 8 :D
Cestitam :notooth: meni jos nikaj nije stiglo, osim proklete karte za medvescak za starog -.-' bitno da sam iso potpisat :-/
Ide odma na testiranje čim se mob napuni, treba mu još par minuta.
Al podatke prebacujem preko USB-a/Wifi na mob.
Ako su veći onda preko USB, ako su neke slikice ili pokoja pjesma onda preko Wifi.
A card reader imam jedino u printeru preko Adaptera :D
Demit, ništa onda :)
To isti onaj seller o kojem smo pričali tamo negdje?
A kaj neces komentirat, jos sjedi i igra, teram ga a "Sad ce on." ma oce hm hhhmmm! :biggreen:
BWAHAHHAHAAAHHAHAHA sad vidim stakla koje je jucer buraz opro... Bila su cisca prije pranja :smijem se da pisam od smjeha:
Hmm nesjećam se više ko je bio.
Našao sam LINK. Tu sam naručio.
Mob pun, reset i formatiranje gotovo, sada idem stavit tu memorijsku, nadam se da me neće dočekati neugodno iznenađenje da ne radi :)
Blesavo.
Bilo bi bolje kada bi uveli obavezni "trening"..
Ovako, ak se dogodi rat (nedaj Boze), zovu te tamo i ti neznas ni kak se puska drzi, a kamoli kako se mjenja sarzer..
U Austriji je to drugacije, vojska je obavezna i ti mozes birat izmedju vojske ili nekog civilnog rada..
Ne, ne trebaš u vojsku.
Ja sam išel prošle godine, ispuniš nekakav papir (ime, prezime, datum rođenja, ime oca itd.) i predaš ga nekome ko je zadužen za to.
Obavezno uzmite sa sobom JMBG i OIB.
Mene su pitali želim li u vojsku, nude ti stipendiju, mjesto u studentskom domu, plaćaju putne troškove te imaš zagarantirano daljnje školovanje no pod uvijetom da se zapoliš u vojsku ili u MORH-u. Također si primoram javiti se na poziv ako te zovu i Irak, Afganistan (kad smo u NATO-u).
Normalno, ako si zdrav. Ja vjerojatno ne bih mogao u vojsku jer imam problem sa desnim okom a znate kak je vid važan. :)
Jedino ako se nekaj promjenilo u odnosu na prošlu godinu, onda ovo gore možda nije točno ;)
Ehh i to kaj ti je zagarantirano u ovo vrijeme..
Pa oni nemaju love niti da one svoje bjedne MiG-ove servisiraju..
A jos gora je situacija u policiji kada je policajac sam izjavio da nezna kako pucati iz pistolja, i da imaju vjezbe svakih par mjeseci sto je ocajno..
OT: Cekam rucak :eat:
Jbga, ak se mene pita, nepem ja u vojsku, a-a! A ak me se ne pita, sta ces :notooth:
Jos malo se spremat za skolu :-/
i jopet, a kaj se sekirate, kakva vojska, kakav rat, kad je 2012. na vratima :D
žorži, kak si ti dobar, ti propustas ljude na onom mosticu? ja ne. ja se zapicim prek mostica uz rub, nek se drugi meni sklanjaju :evil:
uff,fino sam se izzivciro gledajuc utakmicu...al dobro,nismo izgubili :)
btw vecer
i ja sam se nanervirala.
mislim da ne bih vise smjela gledati utakmice u ovom stanju :(
Kaj se nekaj igra? :P
Ja sam ludio danas u skoli dok se igralo! :angry:
Jbt prvo vodimo 2 razlike, pa gubimo 2 razlike i onda mutavi Duvnjak fula gol za pobjedu -.-"
Stari me osamario ;(
Među najboljim uspomenama mi je rocna ostala(ne zato sta sad tamo i radim). neznam di ćeš nać cca 200 ljudi vise manje svoga godista, od njih 200 i ako si totalni glupan nać ćeš 5 ljudi koji ti pasu I tu zabava počinje. Sad je dobrovoljni rok za vojsku nekih dva mjeseca al se i plaća oko 2500 kn. Koliko ljudi plaće da im tata nece mob kupit pa eto im prilika da zarade i steknu koje dobro iskustvo i školu u životu
Ma dobro to, al imam tek 15 god! Kuzis? A i nije do tog neg je moj stari prepametan i presavrsen da bi neko nekaj napravil bez njega il mimo njega! Neda mu se nista objasnit! No sad da krenem pisat, mislim da bi se osjecali po psihijatri...
Mislim da sad necu razgovarat sa njim :(
Dal je to iskustvo dobro ili ne, neznam.
Znam hrpu frendova koji su otisli u tu vojsku i rekli da su odusevljeni jer su napokon pucali iz oruzja...
Mislim, sigurno neki pametan covjek nece ic u vojsku jer je to po meni zaglupljujuce, a i beskorisno..
OT: Slaze se novi listic za sutra.
@Gun: Al pogledaj si i za neki internet radio, sigurno mora bit za iPhone pa okreni na HRT-2 i slusaj :)
Sad kažeš beskorisno a par postova prije pitas sta ako do rata dodje a nisi imao obuku...
Prije je bilo bolje kad je bio obavezan rok,ko je htio je išao ko nije prao je guzice baka i dedama guzice po domovima(ako ima sreće nes drugo)
Ma nebitno,kome se svidja će probat
Ak neko oce na obuku, zakaj ne? Kaj tom fali? Ak nece, bah, pa nemora! Bas i nevidim da nekog sile da ide na obuku, al ajd...
Moguce da sam krivo formulirao recenicu, ali recimo meni nebi bilo ni na kraj pameti da idem glumit pokretnu metu..
Nikada nisam volio rat niti bilo kakve oblike nasilja uzivo. Vidis i sam kak su ti ljudi koji su se borili ne tako davno prosli u ovoj drzavi.
Pokradeni, goli i bosi na cesti..
@Rus: Beskorisno jer ti tokom tog "treninga" prakticki ne ucis nista korisnog, osim kako ubiti covjeka (sto je najgluplja stvar uopce)..
Tocno to cion, ni ja nevolim nasilje... Da moram nekog udarit, ne (ocito to mojem starom bas i nije neki problem...). Da mi neko da pusku sad, ne hvala... Da idem u rat, emmm, nebi bas reko...
Al ajd, obuka, kaj, samo obicna obuka... :)
Naucis se kupat-ima ih kome tusiranje nije navika,odgovornost,brijat i sisat da izgledas uredno,cistit za sobom i drugima,ako zajebes kazne te,sport,neki poloze skoro sve kategorije(za vozit),neko završi na brodu pa nauči plovit i neke pomorske običaje....puno je to vise od ispiranja glave samo sa pucanjem i čišćenja puške. Steknu se neke navike koje "djeci" fale
Stari mi je u ratu bio pa nije ni gol ni bos! Makar nista nije tražio na račun toga sta je bio kad je trebalo
Pa neznam ja o kome su onda one emisije vikendima na HRTu gdje se branitelji iz rata zale kako ih je Hrvatska iznevjerila i doslovno sj*bala..
@cionn- necemo sad ulaziti u to. mislim da je bilo dosta rasprave ovdje na forumu o tome i uvijek netko ban dobije.
Ono kaj ti vojska da, je red, navike. Jest da posljednjih godina taj rok nije sličio roku
Ajmo nova tema ;-)
Nije ograničeno, ali već postoji tema/e.
Pogledao Tron, žao mi je što nisam u 3D- ali i ovako je dobar :)
Da skrenem sa teme evo pitanje,kako da prebacim na onu mobile verziju foruma i obrnuto. Da vidim kako to izgleda posto mi dosadno na poslu
Nema mobile verzije jos, samo Tapatalk
Ovaj je kao Tron Legacy.
Prvi dio (iz 82.) se zvao samo Tron.
Nije nastavak već više kao prerada.
Mislim- kad usporediš efekte... Kao nebo i zemlja (na kvadrat) :D
Na to sam i mislio samo nisam znao pitat kako spada :)
Evo ga,uspio sam
Hvala
Sjecam se da sam jednom davno gledao neki film di jurcaju u nekim plavim autima po plavim trakama..
I sad kad je dosao taj film me to podsjetilo na taj prastari film pa zato pitam ;D
Tu su motori i to je prastara igra.
Kad pogledaš sad film- efekti su stvarno socijalni :D
upravo odgledao mad max 2 smijesan film,al onaj ford interceptor,uff kakav auto :P
btw zna netko nekakav internet radio za iphone na kojem ima nasih stanica,te kolko bi to uopce trosilo love?
E to je to :D
Morat cu ga pogledat taj Tron :D
Dobro,nasao "slooshaj!" sad je pitanje koliko trosi na 3g-u...
laku noc
Ovako narode, ovo je chataonica i dozvoljen je offtopic i možete pisati sve i svašta, ali ovo nije ispovjedaonica niti psihijatrijska klinika. Molim vas sve zajedno da ovdje ne pišete stvari o kojima ne bi pričali npr. negdje u kafiću, u vlaku dok putujete negdje s nepoznatim ljudima i sl .
Sve ono što ne bi rekli u takvim situacijama nemojte ni ovdje pisati. Nebi imalo smisla da se moraju postovi brisati, ali ako netko pretjera sa iznošenjem svoje intime morat ćemo brisat takve postove. Bez obzira što ovdje imate nick niste anomnimi pa da možete pisati baš sve. Bez ikakvog problema može se doznati i vaše pravo ime i adresa i puno toga o vama.
Razmislite da li je baš sve što vam padne na pamet za javnost i kakav dojam ostavljate o sebi iznoseći neke detalje iz svog života.
Jutro :)
Živciram se s mobom :angry:
Pa pomalo i jesam, nije tako ultra brza kao što sam očekivao, al opet je malo brža od class2.
Napravio sam sve, samo me sada živcira što mi igricu s marketa prek wlana skida pola sata, full sporo ide
Ja mislim da ne vrijedi imat class 10 karticu, ako mobitel sam nije brz...Neznam
OT: Radim rizoto sa skampima ;D
Ma koji god mob uzeo u početku je brz a kasnije smeće, samo šteka.
I ovaj Legend bi trebao biti brz dosta, ali nije, šteka mi tu i tamo što me jako živcira.
Nikako da nađem neki mobitel da sam zadovoljan s njim da ga mogu imati duže vrijeme, svaki ima neku manu, svaki.
To sam i imao u planu, imam savršenu ponudu za Desire ali Legend nemogu riješiti.
Ajmo svi kod Sanadera u hotel ;D
De mi reci jesi je kupio kod nas ili preko ebaya? Nisam se raspitivao pošto su kod nas a vidim na ebayu da nisu baš jako skupe?
Desire može iskoristiti class 10 :) Doduše, to nećeš osjetiti na USB transferu jer je tu nešto limitirano od strane kernela/OS-a, ali u sintetičkim testovima je razlika golema kada je u pitanju interni (data) R/W. Znači brži install/uninstall, load nekih appova i sl. Hint: data2ext :ninja: :P
pricajte rvacki, molim O.o
i ti, zasto ignoriras sms? :belj:
ponedeljak ostavio akomulator radi garancije u trgovini di sam ga kupio,danas odem tamo i akomulator na istom mjestu.... normalno da bi nekog sad ubio
Resendaj mi ga, dobio sam ga uslijed tranzicije s jednog ROMa na drugi i izgubio sam ga. Viš, skroz sam zaboravio na nj... Nisam ga zapravo ni pročitao :(
sere, nije šaltao rom ovaj tjedan uopče. ima te na blacklisti ^^
Kuš! :notooth:
Šta si htjela osim toga da dođem u zg, tu priču smo već prošli? :p
doci ces ti, znam da hoces.
pitala sam koji IM koristis na androidu. ako koristis.
Meebo IM. Koristim ga malo pa mi ne trebaju neki ekstra fičri, samo da prikazuje poruke i bok.
Sta je ovo? Kakav je ovo ontopic u offtopic dijelu?! :ninja:
Zdravo becari, doso doma iz skole, i dosla mi externa baterija :notooth:
Pijem cokoladno mlijeko :)
zivcanjenje na repertoaru narednih sat i nesto.
uf.
Kupio sam Desire, napokon!!! :)))