EA je najavio novu inačicu need for speeda.
valjda će biti bolja od pro streeta :respect:
HCL.hr
Gamespot.com
Printable View
EA je najavio novu inačicu need for speeda.
valjda će biti bolja od pro streeta :respect:
HCL.hr
Gamespot.com
Ne znam baš, do Carbona sam i mislio da će nastavci biti bolji- ali sad baš nisam siguran. Ali, vidjet ćemo.
Sviđa mi se što neće biti "realističan" kao Pro Street, za takvu vrstu su tu toca i cmr.
opet novi NFS ne ocekujemo dobro od igrivosti, ali ocekujemo dobro od grafike, a to mnogo igraca i gamer-a koji zele igrati napredne igre ne zele, jer obicno trebaju imati bombu od kompa a to je dosta tesko jer fali buđeta pa zato nfsunderground i seriali do carbona su jedino nesto sto se ocekuje...
navodno ce prica biti po filmu The Transporter
ma ovi novi nfs su sprdnja....evo bas sad instaliram nfs porsche unleashead...najbolji nfs otkad postoji...lagano kreces iz 50-tih godina i ides polako...
most wanted. najbolji ikada koji sam igrao. izuzev NFS3.
igra koja me cijelo vrijeme kad sam igrao držala napetog, adrenalin, novi auti. ma prejebeno. na kraju adrenalin sa jurnjavom sa policijom, pa preskakanje mosta, video isječci kao radnja... ma legendarno.
carbon sam prošao vrlo brzo, bezveze. pro street nisam ni instalirao. tj, jesam, ali kad sam vidio što je to, doviđenja NFS za ovu godinu, vidimo se na godinu.
dao Bog da ovaj bude dobar.
Cisto se nadam da ce bit bolji od pro street....
a za koje platforme izlazi
ok najvaznije je da mi izlazi za ps2 :adminrulz:
hmm...od NFS Most Wanted pa nadalje ni jedan me nije zadovoljio na nacin na koji sam ocekivao...cisto sumnjam da ce i ovaj!!!
evo mali update:
* it will 100% be PC, X360, PS3, PS2, Mobile
* although it will be inspired by the movie "The Transporter", the inspiration wont be that huge as it now seems
* there will be a open world
* there will be police
* there will be normal races, time race, delivery races - packages (missions), probably drifting aswell
* better graphics, some dx10 features on pc
* there wont be anything shown at E3, only after, they want to keep the game secret as much as possible
* John Riccitiello got yelled at by the developers for unofficialy announcing the game during that conference
* release date is around November 12th 2008
* there should be tuning
* online play in a similiar form like in Underground 2
* realistic weather conditions
* racing in day for sure, maybe night
* more intensive story
* achievements on XboxLive! and PSN
* Christina Milian as the girl of NFS:Undercover, but we dont know wheter as the main girl or side girl yet
malo sam fulao datum izlaska :respect:
Nisam znal da postoji netko ko igra ovu igru...
Najbolji NFS ikad, prošao igricu 12 puta, znam sve aute napamet,nadam se da će izdati nastavak...
Jebena igrica, zaletiš se, totalka, auti su od starih 356-ica, do 911 turbo....
Lijepe staze, prihvatljiva grafika (hej, igra je 8 god. stara!)...
Upravo je igram...
:deadthread:
dajte da malo ozivim temu jel ima neko novosti,ja sam gledao po gamespotu i ima mnostvo gameplay snimaka,i igrica je po svemu sto sam vidio velika kopija NFS Most Wanteda,od izgleda auta grada okoline fazona interfacea... no to nije nimalo negativno,jer je most wanted meni bio najbolji u citavom serialu. jel ima negdje demo da se skine btw???
Ok igra, malo pre jarke boje, ko i na ostalim nastavcima. Ugl, demo ne postoji.
Bit će sigurno bolja igrica od Pro Streeta. Baš sam gledo trailer i čini mi se full ok.
Kako mi igrica šteka!! Još je na rezoluciji 640*480! I taman kad sam počeo igrat, nestane mi struje. I sad kad sam pobjedio u utrci, samo piše Loading... i tako 5 min...
Sad mi skoro ništa nešteka, nisam ništa prčkao.. Imam 1,50 GB rama
Izabro sam Golfa na početku... Mislio sam... Lotus Elise ili Golf?
Koji ste vi izabrali? Ja sam ga već tuniro.... Šteta nema još šifri, treba mi za nitro, jer onaj nitro se brzo troši a auto skoro ništa neubrza..
Dali tvoj pc zadovoljava minimalne system zahtjeve za ovaj NFS ?= Citat =:
Kako mi igrica šteka!! Još je na rezoluciji 640*480! I taman kad sam počeo igrat, nestane mi struje. I sad kad sam pobjedio u utrci, samo piše Loading... i tako 5 min...
Minimum System Requirements:
Windows XP (Service Pack 2 or greater):
3.0 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
512 MB of RAM
DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 128 MB Video card or equivalent
(see section 8. for a list of supported video card chipsets)
8X speed DVD-ROM drive (Disc Users only)
DirectX 9.0c Compatible Sound Card
Broadband connection for online activation and online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard
DA
Jel ima ko da igra online?
:hm: onda nebi trebalo lagati ni na najnižoj rzi pri low details.
Jesi update-ao video drivere ?
Dali su ti u pozadini programi koji gutaju previše ram-a ?
Ništa mi nije otvoreno, jedino AVG Antivirus, u doljnjem desnom kutu radi.
Za video drivere neznam.. buraz je to instaliro..
Da, i šta s tim??? Samo stisneš TAB, i voziš utrku, i onda opet, sve dok ti nedođe da biraš auto koji hoćeš kupit. Ja sam uzeo Golfa R32, sredio sam ga malo... Sutra opet igram jedno 1 sat.. Škola me previše stisla... Tako da ću malo po malo prelazit.
Za Online igru treba napravit račun, koji se na mail pošalje...
.= Citat =:
Za Online igru treba napravit račun, koji se na mail pošalje..
Za EAOnline treba orginal cd ključ od NFS:U pa nisu oni ludi da ponude piratima igranje online preko EAO.
meni igra radi online sve normalno ja sma dobio orginalni cd.key od frenda koji radi u hg spotu pa mi je dao
Ove specifikacije sam našao na netu (osim što je pisalo 1 GB RAMA-a, a na Visti 1,5 GB). Jeste li primjetili da su to iste specifikacije kao za Pro Street!
Imam na drugom kompu Vistu, a ima 1 GB rama, pa ću na njega instalirati Carbon. Ta mi se igrica opet igra, prešo sam ju xxx puta al opet imam želju ju igrat...
Jel legalno davat CD kodove?
joj pa ti stvarno postavljas glupa pitanja.zasto bi ti netko htio dati svoj cd-key osim ako ti nije poznanik ili tako nesto?cd-key neces nabavit ukoliko ga ne kupis.
Ja CD key nisam ni imo kad sam skino igricu. Našo sam CD Key na torrentima, ali to nije original. Ima puno CD key-ova, pa da neprobavam koji je original, zašto neko nebi dao?
Al nea veze... ionako mi se neigra ova igra jer mi šteka... Komp mi zadovoljava sve potrebe igrice, no neznam zašto se to događa.
pa nijedan taj nece biti originalan da te postedim muke probavanja,originalni cd key je tajna i samo kupac originalnog cda/dvda ce ga moci procitati jer se nalazi u kutiji u kojoj dodje cd/dvd.
nego ovo mi kao mix carbona most wanteda i pro streeta...??? koliko ima u igrici?
Meni je malo preglupo što je svaka druga utrka da moraš vozit 1 minutu ispred drugog, ili da moraš bježat muriji.. Stvarno mi je glupo da na TAB odabireš zadano... Mene više posjeća na Most Wanted... Murija je skoro pa gotovo ista kao i u Most Wantedu (ne baš svi auti murije). Malo mi je isto glupo što stavljaju filmove na kojim su ljudi u njima... Bolje je bilo onako crtano...
Ja cijelu utrku vozim bez kočnica, auto skreće ko lud...
U neku ruku mi je igrica dobra, u neku loša...
Prednost mi je i što su stavili da kad kupuješ auto, biraš tržišta: Američko, Europsko, Japansko ili da ideš na utrku za auto. Tako ima više ponude auta...
problem je sto uopce ne koristim kocnice,a auto svaki zavoj prodje u najvecoj brzini.
igrivost:0 bodova.
ako vam igrica steka, a imate minimalnu konfu nemojte se cudit. ja sam na q6600, HD 4870, 4 gb RAM-a imo 20 FPS-a u pocetku!!! kad sam skinuo odgovarajuci crack igrica leti na 60+ FPS na maximalnim detaljima i 1680x1050.
meni glatko radi na 1280x1024.graficka 8800GTS,Core 2 Duo E6600 i 2GB RAM OCZ.
na Pro Streetu je ipak to bilo bolje odradjeno.kocnice sam koristio na svakom zavoju,a sad su nekorisne.
da,steta sto se ne moze stalno koristiti.vjerojatno ce biti uskoro dostuono jos cheatova.
bit ce trainera zagarantirano.
glupost..
instalirao ju, igrao par minuta i zbrisao
nfs nikad više neće biti isti..
ja sam na 63%...ma neznam ne sviđa mi se igra previše ali ju igram..ide mi na živce policija vozim se 260kmh i stinsme nitro a murjak s nekom kantom mene prestigne...ili dok vozim utrku stinsem nitro lik ispred mene isto dobi ubrzanje^^ a ono sijanje sunca u tunelu :S lol
ma ja imam dosta para kada predje se preko 50% dobiva se oko 10k $ za pobjedu tako da se skupi dosta...uostalom ja sam poceo s lotusom i njega nabrijao i s njim vozim auto je odlično napravljen (vozne osobine) a dobio sam EVO X i Audi TT i na sve njih utrošio pare bzvz EVO još nekako ali auti tt je shrot.a auti se koji su prerađeni nemogu se predati ^^
ma ima se para ja sam skupio i kupio veyrona i do kraja ga nabrijao,bez ikakvog cheata... a nema ni toliko potrebe da se kupuju auta na pink slipovima sam dobio gallarda, evo-a, tt-a... ne znam kako vam je zanimljivo igrati sa cheatovima,gdje je car tu,onda nije nikakav izazov preci igru...
btw,evo maloprije sam presao igru,preeeekratko poceo igrati u petak prije dva dana dakle... normalno ostalo je jos utrka no radnja igre je zavrsena... ako neko hoce save nek javi.
protiviš se varanju, a onda nudiš save za završenom igrom :rolleyes:
i stavil si spojler :nono:
hehehe pa to nije bas isto kao cheat,nego ukoliko se nekome ne igra nego samo zeli da isproba aute i slicno zato nudim save. eto fixo sam spojler sorry,zanijeo sam se. btw si ti presao? kakvi su impressions
evo i par skrinšotova
http://slike.hr/slika/bmw5th.jpg
http://slike.hr/slika/evo2th.jpg
http://slike.hr/slika/gallardo0th.jpg
http://slike.hr/slika/r320th.jpg
http://slike.hr/slika/tt4th.jpg
http://slike.hr/slika/veyron0th.jpg
kako mogu vidjeti na koliko sam posto igrice?
odeš na GPS stineš "1" (world nešto) i "2" (stats)
lawl...
ja imam oko 800h igranja CoD2 (med igrac :p ) i oko 100h CoD4 (Low xD )...
CoD5 mi ide na živce s zvukovima^^ a i prestao sam igrati CoD opcenito na neko vrijeme zao se zabavljam igricamatipa nfs i fm
evo ja sam bas sada presao igru dokraja...nije bas bila preteska,skuplajo sam lovu kad me murja vatala namjerno sam htio da me hvata cim vise murjaka i cim dulje pa da dobim para tak sam si sredivao aute i prelazio....
mislio sam da će ova igra biti nešto kako se spada... ispočetka mi se učinila ok, ali kad sam skužio koliko je kratka... ne znam. radnja igre je ok, ali utrke i to... nemam pojma.
puno zanimljivija mi je bila most wanted. i naravno, underground 1 i 2...
puno toga nedostaje.
zasto se igra nemoze porenuti bez interneta?? ako nisi prikljucen na net nemozes igrati
sta zahtjeva igrica??
lorry ajd postaj screenshot= Citat =:
1. Minimum System Requirements
Minimum System Requirements:
Windows XP (Service Pack 2 or greater):
3.0 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
512 MB of RAM
MS compatible mouse
Keyboard
Windows Vista:
3.2 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
1 GB of RAM
MS compatible mouse
Keyboard
Required Installation Size:
North America: 5.68 GB free hard disk space
Europe: 6.26 GB free hard disk space
Additional space required for DirectX 9.0c installation and for saved games
EA Download Manager Users require 8.16 GB additional space for temporary installation files
Required Operating Systems:
Windows XP SP2, or Windows Vista
Note that Windows 95, Windows 98, Windows ME, Windows NT 4.0, and Windows 2000 are not supported.
*NOTE - To install the game properly on Windows XP/Windows Vista,
you will need administrator access to your machine. Consult your
Windows XP/Windows Vista documentation for more information.
Required Software:
DirectX 9.0c
zahvaljujem!!!
http://i34.tinypic.com/6gz9ea.jpg
eto, istomišljenik sam sa čovjekom.
Dali neko ima neki dobar trainer bez virusa?
Znači, da ima nepotrošan nitro, pare, i poželjno je da se sve otključa.
Gledao sam trailere od igrice, grafika solidna, realna koliko i svi drugi NFS-ovi, ali meni to ne smeta jer volim serijal NFS.
Još samo da ju nekako nabavim:)
Uh, već na početku mi živce jede....
NFS od U2 nema pošteni nastavak, iako PU rastura, iako je 9 godina star...
evo sad prvi put instaliro i probo NFS UC, cisto razocaranje.... pa grafika je losa sa losija nemoze bit, sve sam stavio na HIGH i nemogu vjerovat da je takva grafika.... pa BURNOUT PARADISE je 1000 puta bolji i u grafici i u svemu ostalom....
Slažem se, definitivno je Burnout Paradise bolji, al ne samo po grafici, nego i po igrivosti, NFS Undercover je isto sranje ko i stari NFS Most Wanted, uopče nema ničega novog, osim auta...
Predobro na Burnout-u kak se auto krši, i kak se lim savija, slično ko u Grid-u, ak ne i bolje...
Burnout serijal igara je eusporediv sa NFS-om,i da handling auta je katastrofa,isti je ko na prvom nfs-u za segu,veliko razocaranje za ekipu koja je mislila igrat igru preko volana(ko ja npr).Burnout sam oduvijek obozavao zbog paketa zabave koji donosi sa sobom i mogucnosti opcija u igri te mi jako dobro ide uz volan za razliku od undercovera,vrlo je brzo zavrsio u recycle binu.
Da neotvaram bezveze novu temu, imam pitanja u vezi NFS Carbona.
1)Kako je moguće igrati online? Vidio sam da treba praviti neki account ili tak neš..
2)Kada stavim neki logo (recimo HKS), taj mi se logo samo stavi na desnu stranu auta, a ne na lijevu. Znači, HKS mi piše samo na desnoj strani ali ne i na lijevoj... Zašto?
3)Kako da mi se Autosclupt otključa da mogu sam radit felge? Bumper, hood i roof scop su mi otključani, ali nemogu felge sam radit. Imam trainer da se sve otključa, ali nemogu podešavat felge...
Prešo sam 75 %, imam sve teritorije, nisam prešo oko 5 staza, Dariusa nisam sinoć stigo pobjedit, pokušat ću kasnije...
1. Nemam pojma
2. Zato sto ga moras na obe strane sam stavit,tj ne stavlja ga automatski na obje strane.
3. Skini si neki savegame editor. Ja sam s njim sve zivo otkljucao i nabio para koliko sam htio...
4. Dariusu sam sa Lancerom napravio overtaken. (jest da sam se izmucio,al uspio sam...) ;D
Ja nemogu Dariusa pobjedit sa SLR-om (nabrijanim sve do kraja).
Kad vozim Canyon, sakupim oko 120 000 bodova, i te bodove u drugoj rundi izgubim taman pred ciljem, na oko 95 % pređene staze...
Evo trainer koji koristim, malo je glup jer kad hoću prodat auto, kad stisnem broj 2, on mi aktivira ovu opciju Cant Get Busted i onda moram zatvorit trainer i izbaci mi error u igrici....
http://www.imagesforme.com/out.php/i379853_Trainer.bmp
Pokušavo sam sve u njemu, i nekako sam pobjedio onu Angie u canyonu tako da su mi bodovi bili maximalni, neznam što sam stisnuo, no uglavnom sam pobjedio nekako.
Što znači ovo pod:
F2
F5 (razumijem što piše, no neznam na koju foru to radi)
F6
F8 (kolko sam skužio auto treba biti nevidljiv, no nije bio)
F9
F10 (ovo je da policija me nemože lovit, jel?)
F11
F12
Press 3
Ponovno procitaj ono moje pod 3. Traineri su bzvz... :respect:
ako netko zna gdje se nalazi savegame u nfs undercoveru. Skinuo sam par gamesaveova a ne mogu pronać folder u koji ih treba kopirati.